Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmenim. Vergi indirim hakkım var. Emeklilik şartlarım nedir?

Abi burada işkembeden sallanıyor kimse kusura bakmasın

Kardeşim, elbette fikir ve kanaatlerinizi söylemelisiniz ancak yukarıda yaptığınız yorum özensiz ve haksız değil mi? Biraz maksadını aşan bir yorum olmuş. Neyse, çok da uzatmaya lüzumu yok.

Abi burada işkembeden sallanıyor kimse kusura bakmasın oturan boğa da bu malulen eneklilik konusunda sadece cetveli paylaşır sanki onun mahkeme vasıtasıyla emekli oldıçuğunu hatırlıyırum neyse öyle değil o iş cetvel yuvarlak sgk nereden bakarsa oradan görür özgürmeriç 74 ün dediği gibi cetveldeki hastalıklar zaten 60 değildir uyku apnesi malul yaparmı günde 3 tak gerektiren inkontinans 60 edermi lütfen yapmayın

Sayın medaratör lütfen cümlenin kırpılan kısmına değil tamamına bakınız, maksadım asla birini kırmak incitmek değil burada özensiz yorum neden yapayım silinen bi yorum var sözlerim ona istinadendi burada yanlış bilgi verenler var isteğim o olmasın

Eserin79
Bu başlıkta yazmış olduğum tam 7 cevap var, yani bu başlıkta en çok ben cevap vermişim.
Dolayısıyla "burada işkembeden sallanıyor" cümlesinin muhatabı durumunda oluyorum.
Yazınızın tamamı da bu cümleyi değiştirmiyor.
Eğer yalan yanlış asılsız bilgilerle yazılmış cevaplar varsa gerçekleri ile ortaya çıkıp cevap vereceksiniz. Hiç bir somut fikriniz yoksa çamur da atmayacaksınız.
Eğer ben başka başlıklarda başkalarının yazdıklarını kastettim diyorsanız, bu yazdıklarınızı orada dile getireceksiniz.

Yaw arkadaş özgürmeriç diyorum silinen yorum diyorum bak ufuk ihaleyi üstüne aldın ne diyim sana ya

Arkadaşlar bir memurun istifa etmesi ile emekli sandığı iştirak son bulur. Ara verdikten sonra kanun değişikliğinden sonra tekrar iştiraki olduğunda yeni yasa ile primi başlar. Bu benim şahsi yorumumdur. Bir hususta şu ki eskiden kazanılmış hak ile eski kanundan emekli olur. Çünkü kıstas '' ilk sigortalılık'' tarihidir. İstifa edip ara verilmesi kıdemini düşüreceğiz için emekli maaşını ve ikramiyesine negatif etkisi olur.Temel kaidesi böyledir. Nacizane görüşümü söyledim.

Üst Alt