Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğretmenim, yaşadığım şehre tayin için örnek dilekçe arıyorum!?
Arkadaşlar göreve ilk defa başlayacam yaşadığım yere tayin hakkımı kullanmak istiyorum. yanlış bir şey yazmak istemiyorum elinizde bir örnek dilekçce varsa paylaşabilir misniz?
2 sene önce atandığım da bizlere temmuz gibi sms geldi milli eğitim bakanlığından göreve başlamak istediğiniz il için dilekçe yazın demişlerdi. benden sonra bu uygulama devam etti mi bilmiyorum. bir il mem müdürlüğünü arayıp bilgi al onlar bilirler. panik yapma meb engelli personelin tayinine sorun çıkartmıyor. istediğin ile geçtikten sonra da ağustos sonu gibi ilçe tercihi yapmak için ayrıca dilekçe istiyorlar. genelde herkes istediği ilçeye atanıyor. okul ne zaman belli olur vs diyorsan ağustos sonunda norm fazlası ataması yapılıyor onun sonucu çıkar çıkmaz engelli öğretmenleri dağıtıyorlar ilçelere. ev tutma vs diye erken yapmazlar mı diye soracak olursan hayır yapmıyorlar. önce il içindeki norm fazlalar atanır en son göreve başlamadan 4 5 gün önce sizlerin okulu yada ilçe emriyse ilçe müdürlüğünüz belli olur
edit: dilekçenin başlığına bulunduğun il müdürlüğünün adını yaz
içerik olarak ta şu tarihli atama ile x il milli eğitim müdürlüğüne engelli öğretmen olarak atandım. şu x milli eğitim müdürlüğüne tayinimi istiyorum.
gereğini bilgilerinize arz ederim de altına isim soy isim imza tc no
Arkadaşlar merhaba ben de engelli öğretmenim 1 yıl olacak yakında benim şöyle bir derdim var ben geçen yıl göreve başladığımda yaşadığım yere tayin hakkımı kullanamadim o yüzden İstanbul'da iki buçuk ay görev aldıktan sonra şehrim olan Aksarayın bir ilçesine tayinim çıktı sanırsam cimere yazdığım dilekçeler etkili oldu.
Okula gittiğimizde durum çok zordu ikamet adresime 1 saat barınma ve servis sorunlu ders yüküyse 28 saat idi bense yenin öğretmendim. Bu yüzden 2 defa merkezede görevlendirme aldım.
Yine alacaktım ama sistem değişmiş artık MEB kendi onaylıyormuş bana red geldi sanırsam nedeni kadronun olduğu okulda beni de saymazsak başka Türkçe Öğretmeni yok 2 3 yıldır ücretli öğretmen geliyormuş.
Ben yine mecbur gidecem ama 28 saatin üstesinden nasıl gelecem daha yeni öğretmenim.
Şimdi onlar okulda açık varken neden görevlendirme olsun gözüyle bakıyor bense koşullar çok kötü sağlıklı biçimde görevimi sürdüremem diyorum.
Bu durumda bana ne önerirsiniz düzün bir dilekçe yazamadım hangin kanunlara değinmeliyim Cimer ilgileniyor ama o da hemen cevap gelmez
Kadromu almaya çalışıyorum o da olmuyor.
Son bir görevlendirme dilekçesi hazırlayım diyorum. Ne önerirsiniz. Hangi kanunlarına ithaf edeyim.