Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmenlikten geri hizmete geçiş süreci nasıl oluyor?

Hocam nasıl bir dilekçe verdiniz örneğini paylaşabilir misiniz

nuran Öksüz yetim çocuklarla ilgileniyorlar.Onların bir bakıma annesi babası oluyorlar.

bio88 Eğer Meb"de kadrolu öğretmenseniz ilinizdeki Aile bakanlılığı il müdürlüğüne gidin oraya öğretmen olarak geçmek istediğinizi söyleyin.Sizden dilekçe alırlar.Meb"e sizi kendi kurumlarına almak istediklerine dair yazı yazarlar. Meb"de onlara kabul anlamında bir yazı yazar.İşleminiz bu şekilde gerçekleşir.Yazı okulda dys sisteminde var dediğim şekilde yapın sorun çıkarsa yazıyı size gönderebilirim.

yakups
hocam 9 aralik adaylik kaldirma sinavina girdim asalet tamamlanmasi ardindan sizinle iletisime gececegim cok tesekkur ederim ��

Arkadaşlar ben şube müdürü ve okul müdürüyle görüşmüştüm. İkinci döneme bakanlık müfettişleri gelecekmiş . Acaba benim için mi geliyorlar.

Hocam ikinci dönem okula bakanlık müfettişleri gelecekmiş. Acaba benim için mi geliyorlar. Çünkü okul geçen sene teftiş geçirmiş. Durduk yere teftiş geçirmiş okula bir sene sonra bakanlık müfettişleri gelir mi? Benim için geliyorlarsa ne olacak

@perseküsyon

Böyle bir rapor alınamazmış sadece öğretmenlik yapamaz diye alınırmış ve de yasal olmadığını söylediler bana bu durumun...

@Hoca89

Heyet raporu mu alın dedi sizin şube müdürü benimkisi de bence tehlikeli bir durum dedi rapor almak ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu

Cevap bekliyorum arkadaşlar sizden!!!

@perseküsyon

bende dogum yaptıktan sonra kas rahatsızlıgı ortaya cıktı.yani psıkolojık degıl fiziksel bi rahatsızlık.
doktorum ogretmenlık yapmakta cokl cokk zorlanacagımı ancak masa bası işi yurutebılcegımı soyledi
bu benımde fikrim.
ıstemeyerekte olsa mecburen masa bası memurluga gecmem lazım
suan ucretsız ızındeyım eylulde iş bası yapmam gerek
bu durumda ilk once kurumundan ust yazımı almam gerekıyor
surec ne kadar suruyor

bırde calıstıgım kurum elazıgda
tedawı oldugun yer samsunda
bu durumda samsundanda alabılır mıyım raporu

bısey sorabılır mıyım.netten geri hizmete geçişi arastırırken birisi kutuphanelerın artık kultur bakanlıgına baglı oldugunu yazmış

sız okul kutuphanesıne gerı hızmetle gecmiştınız
okul kutuphanelerıde kultur bakanlgıba mı baglı mıllı egıtım bakanlıgına mı baglı acaba
tesekkurler

ahmet22

ruhsal engellileri öğretmen yapmıyorlar boşuna uğraşma derim.

Son düzenleme:
@perseküsyon
he iyi ohh
tesekkurler

raporda özluk haklarının saklı kalması kaydıyla ögretmenlık dışı resmi hir gorevde calısması uygundur dıye yazılırsa ogretmenlık maasınızı almaya dewam edersınız dıye yazmıştı bırısı
sanırım sız yazmıştınız
ama maaşı daha az aldıgınızı soylemişşiniz baska bı yorumda.
haberınız mı yoktu ögretmenlık maası alnak için raporu alırken bu cumlenın yazılması gerektıgıne?
bılıyorum cok soru sordum ☺

Merhaba ben psikoz taniliyim bu sene öğretmenliğe başladım ve şuan sağlık nedenlerinden ötürü bırakmak istiyorum. Geri hizmete geçebilir miyim acaba ?
perseküsyon

Bide nasıl rapor alabilirim şuan okula gidemicek durumdayım. Kaç gün raporsuz hakkım var ?

@krakenz psikoz tanılıysan öğretmenliği bırakıp memurluğa geçiş yapmak kolay... Ama tersini yapıp geri hizmetli memurken öğretmenliğe dönebilmek çok zor .İhtimal olarak imkansıza yakın....

Nasıl rapor alabilirsin ? Tıp fakültesine gidip psikiaytri poliklinikten randevu alırsın . Orada belli süre takibin yapılır ve heyete sevk edilirsin.... Geri hizmet kararı çıkarsa da rapor yazısını bağlı olduğun ilçe mem'e ulaştırırsın.

Ondan sonra da artık okul mu olur ? neresi olursa tayinin yapılır.... Kendim bu şekilde yaptım. Bilmediğim farklı uygulamalar varsa diğer arkadaşlar da bilgi ilavesi yaparlar. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Üst Alt