Merhaba ben Kronik OKB %40 ve üstü engelli raporu alıcam.
eğer bana %40 altı verirlerse iptal ettirme yada hiç almama seçeneğim var mı ?
%40 altı almam özel sektörde de iş bulamamam anlamına geliyor mu?
%40 altı engelli raporu ile banka borçlarımı 0 layabilir miyim ?
ekpss için %40 yetiyor mu ?
kronik OKB bir akıl hastalığı mıdır ?
kronik bir hastalık iyileşebilir mi ? (sonradan raporu iptal ettirebilir miyim ?)
f) Kılavuzda yer alan ?pozisyonları? tercih edecek adaylar için;
Görevini yapmalarına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engel ile engelli olmamaları. (Hangi görevin yapılmasına, hangi bedensel engel veya akıl hastalığı engel olacağına resmi sağlık kurullarından alınan raporların incelenmesi suretiyle ilgili kurumlar tarafından karar verilecektir.)
Kılavuzda yer alan ?kadroları? tercih edecek adaylar için;
Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. (Hangi görevin devamlı yapılmasına, hangi akıl hastalığının engel olacağına resmi sağlık kurullarından alınan raporların incelenmesi suretiyle ilgili kurumlar tarafından karar verilecektir.)
eğer bana %40 altı verirlerse iptal ettirme yada hiç almama seçeneğim var mı ?
%40 altı almam özel sektörde de iş bulamamam anlamına geliyor mu?
%40 altı engelli raporu ile banka borçlarımı 0 layabilir miyim ?
ekpss için %40 yetiyor mu ?
kronik OKB bir akıl hastalığı mıdır ?
kronik bir hastalık iyileşebilir mi ? (sonradan raporu iptal ettirebilir miyim ?)
f) Kılavuzda yer alan ?pozisyonları? tercih edecek adaylar için;
Görevini yapmalarına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engel ile engelli olmamaları. (Hangi görevin yapılmasına, hangi bedensel engel veya akıl hastalığı engel olacağına resmi sağlık kurullarından alınan raporların incelenmesi suretiyle ilgili kurumlar tarafından karar verilecektir.)
Kılavuzda yer alan ?kadroları? tercih edecek adaylar için;
Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. (Hangi görevin devamlı yapılmasına, hangi akıl hastalığının engel olacağına resmi sağlık kurullarından alınan raporların incelenmesi suretiyle ilgili kurumlar tarafından karar verilecektir.)