Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB'nin yanında en sık görülen pskiyatrik rahatsızlılar nelerdir?

OKB nin yanında seyreden Hastalık dar alan fobisi bende.3 yıldır ilac kullanıyorum Anksiyete f41.8 f41.1 dediler.3 ay önce OKB olarak tanıyı değiştirdi doktur ilaclarida değiştirdi.bu zamana kadar yanlış ilac kullanmışsın depresyon ilaçları içmişsin dedi.tuaf olan ilk gittiğim psikiyatri doktoruna aynı dokturdu. Hocam ilk tanıyı koyan sizdiniz dedim seslenmedi.

OKB mi şizofren mi ?

Gördüğü rüyayı gerçekten ayıramamak , ınsanların hakkında bırşeyler dusunuğunu zannetmek bunlar okb nin mi şizofrenın mı belirtileri ?

Okb yani takıntı ve depresyon iç içe zaten ikisi de birbirine sebep oluyor kişi devamlı depresyon halinde olunca da diğer hastalıklar tetiklenebiliyor.

OKB hastalarında hayal kurduğunda da takıntıların olması!?

Hayal kurduğunda bile takıntılat vesveseler aynı gerçekte yaşadığı gibi olması.. hayalle gerçeği ayırt edememe yada rüya ile gerçeği diyelim

gerçekle hayali ayırt edemiyorum demekte zaten kısmen gerçeklik farkındalığı olduğunu göstermez mi?

İster gerçek olsun ister hayal takıntının takıntı olduğunun farkındasındır demek ki hayalle gerçeği ayırt edebilmektesindir .

Üst Alt