Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okula yeni gelen okul müdürü işten geç çıkmamı istiyor!?

Ilk önce bi işin olduğu için şükret bende şizofreni m işsizim özel sektör de iş vermiyorlar yarım saat geç çık bişey olmaz yarım saat geç çıkmakla ne kaybedersiniz bole düşünüyorum fazla da kafaya takma bizede dua et atanayim bende memur olayım ☺

Erkankss

Beni destekleyici mesajların için sana çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun. Engelli biri başka bir engellinin halinden anlaması lazım. Sen de benim gibi Şizofren misin ?

Şifozen hastası değilim ancak tanıdığım mesai arkadaşlarım var bahsettiğiniz gibi ağır ilaçlar kullanmakta zamanında oda sizin gibi sıkıntılar çekti ancak süreç konusunda nasıl bir çözüm yaptı bilmiyorum, hizmetli kadrosunda olduğundan mesaiden önce kurum binasına gelir kapıları açar mesai sonrasında genel temizliğini yapıp çıktığını hepimiz görüyoruz, süreç olarak sizde çözüm sağlayabilirsiniz en azından bir deneyiniz, ciddi anlamda başarma gözüyle kendinizi zorlayınız, olmazsa okul müdürüyle anlaşamıyorsanız ilçe müdürlüğüne gidip ilgili şube müdürü ile konuşun derdinizi anlatın, yazılı dilekçe ile başvuru yapın tabi bunun yanında engelli olduğunuza dair sağlık raporunuzu ve varsa ilaçların uyku yaptığına dair raporu mutlaka ekleyin, sonrasında kaymakamlık yada valilik mesai saati konusunda uygun görülürse onay alınır ilgili okula ve size bilgilendirme yapılır, tabi bunun yanında olumsuzluk durumlarda yaşanabilir ülkemizde herşey 4lük olmuyor maalesef :/ :)

Raporunda bu ilaçların uyku yapabileceği belirtilmişmi. Herşey doktor raporuna bakar. Ben 3 tane ilaç kullanıyorum 2 tanesinde uyku bozukluğu belirtilmiş ama 15 yıldır işime 1 kez geç kalmadım. Belki durumunuz daha ağırdır bilemiyorum. Elinizi güçlendirmek için doktor raporu ile bunu belirtmeniz gerek diye düşünüyorum. Aksi taktirde sürekli böyle sorun yaşarsınız.

Üst Alt