Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okulda sözleşmeli işçi olarak çalışıyorum. Sağlık durumu nedeniyle yer değişikliği talep ettim!?

Mamoste21

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
4
Sayın Yetkili,
Yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdim ve sağ tarafımda felç oluştu. Engelli sağlık kurulu rapor oranım %52’dir.

Özel sektörde çalışma şartlarına sağlık durumum nedeniyle uyum sağlayamıyorum. Uzun süre ayakta kaldığımda ve ağır iş yaptığımda çok yoruluyorum. Şu anda Talaytepe Anadolu Lisesinde temizlik görevlisi olarak çalışmaktayım. Okul ortamında ihtiyaç duyduğum zaman kısa süre dinlenebildiğim için görevimi sürdürebiliyorum.

30 Haziran tarihinde sözleşmem sona ermektedir. Evim Talaytepe Anadolu Lisesine yakındır ve okula yürüyerek gidip gelebilmekteyim. Kiracıyım, kızımla birlikte yaşamaktayım ve düzenli bir gelir kaynağım bulunmamaktadır.

Sağlık durumum ve sosyal şartlarım dikkate alınarak Talaytepe Anadolu Lisesinde veya uygun bir kamu kurumunda çalışma imkânı sağlanmasını saygılarımla arz ederim.

bunu yazdım cvp gelirmi ne cvp gelir onu merak ediyorum

Üst Alt