Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Olası bir savaş durumunda engellilere ne işlem yapılır?

Derdi aktif olmak Fulya aman birşey den geri kalmayayım. Mahsus yapıyor kızdığım o.

Hiç sorma tatilden geldik kafa dinledik burda da bunu çekiyoruz.

Arkadaslar yalnız06 arkadaşın duşünceleri yanlış ancak sizin yazdiklarinizda yanliş konuya yazi yazmasi yasaklanmış bir insanin arkasindan konuşuyorsunuz cevap verme hakki olusuyor cevap veremiyor dedikodusunu yapmış oluyorsunuz yanlışa yanlişla cevap verilmez.flora love master ve shukufe

@zeynep82 oyunlara etiketleyip veriyor sen merak etme. O herşeyi yapar. Yasağı sadece bu konuda. Öbürlerine açık. Oda o zaman defalarca uyarıdan sonra yapmasın artık bir zahmet. Arkasından konuşmuyoruz o görüyor beni ve diğer arkadaşları etiketleyip oyunlara yazıyor.

Yapanları gördüm mesela biri epey oldu buna kafa tam değil gidip geliyor ama sakin ve çok sevimli esprili ve konuşma yönü olarak kekemeliğin dışında bir şey söyleyecek epey düşünüyor onu diyene kadar canı çıkıyordu kolunun birinde çok değil ama bir sorun bir sorun vardı gitmek istedi gitti ve askerliği boyunca hep yemekhanede kaldı çok patates soydum, kamyon kamyon ıspanak ama tabi malum nasıl soyuluyor nasıl pişiyor esprili anlatırdı,

bir diğeride öyle kafa tam değil ama hastalık boyutunu bilemem çok gitmek istedi gitti çocukluğundan beri hep öyleydi ama öyle atak biri çakı gibi yürümesinde biraz aksaklıkta var buda denizci oldu sonra askerden geldi şimdi gemilerde çalışıyor bir gidiyor 7-8 ay gelmiyor gelince karşılaşınca deniz maceralarını dinliyoruz

Allah muhafaza savaş halinde askere gidecek durumda olan gider, sonuçta cephede savaşanların dışında geride yapılacak bir yığın iş olur zaten şimdi bile her askerde cepheye gitmiyor, gidemeyende gidemez ama gitmese bile mutlaka herkesin yapacağı bir iş olur

@trky Hilal ablacım bende gitmek istedim almadılar. Çünkü kafamın sol tarafında ameliyatlı parça var. Darbe kesin olarak yasak. Bundan çekindiler birşey olursa mesuliyet almak istemeyiz diye.

Şimdi Allah korusun olağanüstü bir savaş durumu olsa dediğin gibi kimse zaten düşünmez ancak normal durumda komutan yapamayacak durumda olan engelliyi tehlikeye atmak istemez.

Rahmetli abim de Allah rahmet eylesin gözleri bozuktu gitmek istedi gitti. Askerliğinin üçüncü ayında komutan ileri derecede olduğunu anlamış geri göndermiş demiş kalayım komutan demiş sağlam olup Da gelmeyenler var ben bu görme durumu ile seni demiş burda tutamam.

Yani sağlam olup Da gitmemek için çok şeyler yapanlar da var. Biz zaten engelliyiz bu durumda zaten vaziyet belliyken gidip yapamamamız yadırganmamalı yani ablacım. Şahsına demedim yanlış anlama olmasın.

Üst Alt