Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Olaxinn'den Clonex'e geçeyim mi?

Konular
6
Reaksiyonlar
1
Beynimin hasarlı olduğunu, düşünüyorum ama emar eeg kusursuz.
Beynimin ve başımın eridiğini zannediyorum.
Islık sesleri duyuyorum.
İnsan sesi halü duydum.
Beyine takıntılıyım başım hasar
alacak diye korkuyorum.
Şöyle diyim en yakın arkadaşımı kafa
şakası yüzünden arkadaşlığı bıraktım.
Her an korku ve öfke durumundayım.
Geçen soru çözerken polis anons yaptı bu çocuk şizofren diye aslında böyle bir şey yok ve ben uyduruyorum.
Anlamam 5dkmı aldı çok korktum polis
beni görmüyordu 5.kattaydım yani.
Durumum her geçen gün kötüleşiyor.
Seri katillere ve dahilerde mat ve fizikçilere takıntılıyım.
İç sesim sürekli kendi sesim değil bir kadın bana sen şizosun diyor.
İki kişi var içimde.
Biri kadın biri erkek.
Ne yapacam?
Ekt öneririr misiniz yatış olabilir mi?
İntihar düşünceleri sürekli var.
Clonexe geçmeli miyim?

Şöyle diyim uzaktan bakınca normalim ama iş konuşmaya gelince sapıtıyorum.
Mesela kısık ses duyarsam beynim onu kendi sesi haline getiriyor ve kısık sesle şizosun sesleri duyuyorum.
Bu halü müdür bilemem ama günde 50-100 kere oluyor.

Powerofthink214

Çok geçmiş olsun.
Şizofren misiniz ?
Kaç yaşındasınız ?
Bir yerde çalışıyor musunuz ?
Tahsil durumunuz nedir ?
Engelli raporunuz var mı ?
Engelli raporunuz varsa yüzde kaç oranında ?

Çok çok sağolun
Evet şizofreni nöroçeşitliliğine sahibim.
23 yaşım.
Yok çalışmıyorum umarım bir yer bulurum.
Üniversite terkim psikolojik durumdan ötürü.
Rapor alsam hepten işe giremem raporu malülen emekli ya da memur olacağım zaman almayı düşünüyorum.
Ekpss denemelerinde 93-94 üzeri alırsam
Yani kendimi yeterli bulursam o zaman rapor alırım bir garanti lazım.
Oran sana 45 veririm dedi doktor.
Ama kafam o kadar karışık ki 3-4 belirtiyi psikiytra ve psikoloğa söyleyemedim unutmuşum ilaçlar unutkanlık yapıyor.
Ama bende asperger ve narkolepsi de var modiwake öfke yapıyor stilizan öfke azaltıyor.
Hastalıklar çok karışık kafam karışıyor.
Biri bitiyor diğeri başlıyor.

Şuan mesela siz polis misiniz diye düşünüyorum halbuki yardım etmeye çalışıyorsunuz. 😂😂😂

Powerofthink214
Rabbim yardımcınız olsun 🙏
Gerçekten de zor bir durum içindesiniz.
Yalnız EKT ye karar vermeden iyice düşünmenizi öneririm.
Bir arkadaşım yaptırdı . Fakat sonrasında çok pişman oldu.
Çok geçmiş olsun. Rabbim kolaylık versin....

Powerofthink214

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Ne olursa olsun Tıptan, bilimden ümidinizi kesmeyiniz. Ulu Önder Atatürk ün Beni Türk hekimlerine emanet ediniz sözünü hiç bir zaman unutmayalım.

Şizofreni tipik belirtileri,

İsterseniz doktor yatış veriyorsa,ki' mutlaka verecektir, ilaclarını yeniden düzenleme adına yatın bir süre, senin için iyi olacaktır,

Ezbere ilac kullanmak değiştirmek vs.fayda vermez daha kötü olabilirsin,
Powerofthink214

İntiharı ertelemenizi öneririm. Ben ettim de olmadı. Hayatta çok şey değişiyo buna emin olun. Kendinize zaman verin. Herşey çok iyi olmaz ama remisyona girip hayata tutunursunuz. Zaten ölümlü dünya yaşayalım bakalım mental olarak nasıl güçlenicez.

Hastalığınızın sebeplerini görmeye başladığınızda en iyi iyileşmeyi sağlarsınız. Herkesin başına gelebilir diye düşündüğünüz zmn ise takmamaya başlarsınız.

Şuan dünyada milyonlarca şizofren vs hasta var. Bizi buldu işte. En son girdiğinizden sonra hastalığınız ilerledi sanırm nicki hatırlıyorum. Benimde aynı oldu sonra remisyona girdim.

Çok çok sağolun Allah size bin kat kolaylık versin Allah dağına göre kar verir sonuçta.
Ekt yerine navigasyonlu Rtms de karar
kıldım rtms kesin yaptıracağım.
Ekt duruma göre doktora bağlı.
Evet baya zor durum sağolun beni anladığınız için 10 düşünceden 6-7 tanesi şüphe alınganlık ve benzeri şeyler.
Limooon Farklı olan şu küçük bir çocukken bile intiharı düşünürdüm ama çok sağolun desteğiniz için intihar sadece düşüncede kalacak eyleme geçmeyecek. Kendimize inancımız olduğu sürece iyileşeceğiz.
Gerçekten en iyi rolü yapan bizleriz tiyatrocular boş bizim yanımızda onlar 6-7 saat rol yapıyor günde biz ise sürekli yapıyoruz.
Umarım takmama seviyesinde olurum.
Takmamak korkmamak gerçekten en önemlisi tavsiyelerinizi uygulacağım.
😇😇
OğuzHan112 doğrusu yatıştan çok korkuyorum haberlerde hep kötü şeyler var.
Ama doktor önerirse özel hastanede tek kişilik odada kalırım sıkıntı olmaz 2-3 kişilik yerde kalamam paranoyalarım var.
Sağolun destekleriniz için.
Peki yatınca kötü şeyler olur mu istatiksel olarak kaçtır bu?
Sadelikguzeldir iç konuşmaları duysanız aboovv çok fenalar örneğin ormanda yürüyorum babamla, babam senin kafana uçan tekme atsa ne olur? diyorlar çok ilginç
Halüsyünasyon değil ama başkasının sesi var kadın sesi bazen iç sesleri susturmak için son, ses müzik açıyorum alevlenmeye girdimi müzik de çare etmiyor içimde iki kişi tartışıyor kazanan genelde kadın oluyor isim koyasım bile var Buse olabilir 😂😂😂
erbin doğrusu ilaç kullanmadığım zaman sokakta yürürken benim şizo olduğumu herkes anlıyordu çünkü sürekli arkama bakıyordum ve sürekli kendi kendime konuşuyordum insanlar duyuyordu hatta birisi polisi aradı bu manyak diye hemen abimi çağırıp arabayla kaçtım yoksa polislik olacaktım 😂😂
Ama şuan sessiz sakinim hiçkimse şizo olduğumu anlamıyor ve bu ilaçlar sayesinde tıp iyiki var sadece libido düşürüyor birkaç etkisi var ama onlar da tuzu biberi olsun yani önemli kısmı bertaraf ediyorlar.
Türk hekimleri iyi lakin çok pahalılar bazen euro dolar kazanıp öyle mi gitsem diyorum psikaytra + piskolğa 3 ayda bir 500tl veriyorum doğrusu bu biraz acıtıyor 😂

Limooon cin sorununuzu çözebilirim size belki kötü gelebilir ama ateist bir materyalist ya da agnostik ya da Hristiyan gibi İslam dışında cinlerin olmadığı herhangi bir din taoizm falan filan olmak kökten çözer.
Ben ateistim falan demiyorum.
Ama bazen vazgeçmek gerekir bazı şeylerden ki iyileşelim.
Doğrusu ben, metafizikten uzak durmaya çalışıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum çünkü bi ara enerji enerji Kuantum insan enerjisi diye baya uğraşmıştım.

Powerofthink214

Benim çözülmesi imkansız gibi yaa. Ben psikozda son levele yaklaştım daha öğreneceğim fazla bişey yok sanırm. Geç kalındı benim için ne yapsam da bazı şüpheler kalıcı artık...

İlk görsel halü de oldu hayırlı olsun hoş gelmiş sefa gelmiş test çözerken harfler hopluyordu değişik şekillere geldi harfler bir nevi horon çekiyordu tey tey diye bunları mizaha vurmam lazım yoksa canım sıkılır
😂😂😂.

Niye cevap yazan yok ki bence sorunlar Konuşamadıkça büyür.
Görsel halü deneyimi olanla konuşmak isterim.

Powerofthink214

Ben 6 kez görüntü gördüm.Ses hiç duymadım koku aldığım zamanlar oldu.10 yıldır clonex kullanıyorum.İyiyim doktorunuza Leponex veya Clonex ilaçları hakkında bilgi isteyin

Valla ben ses duydum her gün hemde 1-2 kez ıslık sesi duyuyorum deneme çözüyordum bi baktım giden kişi yüksek sesle ıslık çalarak gidiyor halbuki sessiz olması lazım mekandaki hiçkimse dudağı bükülü değil.
İnsan konuşma sesi olarak da abin seni anlamıyor gibi yalan olmasın buna benzerdi diye yukarıdan ses duydum halbuki yukarıda duvar var ses sanki gaipten geliyor gibiydi.
Anlamam için arkama baktım sonra yanlara baktım hiç kimse yoktu ve ses çok yakından geldi. Bazen maç izliyorum maçtayken bana sen şizosun diyorlar bağıra bağıra hemde sonra maçtan soğudum 😂 ve bu halüsyünasyon maç izlersem seyirciler ya da tiyatrodaki seyirciler ile oluyor sahneli oyunlarda katlanıyor 20-30 kez tekrarlanıyor.
Sinema izliyordum gene oldu sen şizosun dediler ama şunu anladım HİÇ BİR ŞEYİ TAKMAMAK LAZIM soğukkanlı ve analitik olmak lazım. Her gün yazı yazıyorum sözler Aforizmalar karalıyorum içimdeki asiliği nefreti atıyorum terapi oluyor benim için size de öneririm siz neler gördünüz?

Arkadaşlar üst düzey güzel bir halü gördüm sabah kalktım kahvaltı yaparken annemin gözleri tamemen gözükmüyordu 5 dakika gözükmedi onun yerine krem rengi bir görüntü gördüm yüzünün yarısı yoktu.
Plakalara bakarken çok yakındaki plakayı yanlış okudum harfler tamemen yer değiştirmişti.

Powerofthink214 Ne zamandan beri ilaç kullanıyorsun?

Bende de bu tür şeyler oluyordu, artık nadiren oluyor. Aklıma gelenleri anlatayım.
-Annem misafirlerle konuşuyordu sesi geliyordu ama öyle bir şey yok, misafir gelmemiş.
-Okulda birisi ismimi söyleyip otur dedi.
-Annemin telefonunda "şizofreni dayanışma ve yardımlaşma grubu" diye bir grup vardı, bir daha baktım öyle bir şey yazmıyordu.
-Otobüse binmiştim, otobüs durmuş ama ben otobüsün geri geri gittiğini görüyordum şoföre soracaktım iyi ki sormamışım.
-Yoldan bi adam geçiyordu, bir anda dümdüz durarak yolda kaydı sonra yürümeye devam etti.
-Mutfak dolabı yerinden çıktı oynadı gürültüyle.
-Odamın içi yeşil tozla doluydu, gerçek sandım elimle dağıttım dağılıyordu

Sizin yorum yazmanız bile bana güç ve destek veriyor. Doğrusu görür görmez babama dedim annemin yarısı yok diye bana garip bir bakış attı adamcağız alıştı bana söylememem lazımdı ama acemilik işte 😂
Buraya her günü bildiriyorum çünkü günlük oluyor psikiyatristeme bunları söylesem ooo kıyamet kopar ona yavaş yavaş söylüyorum hemen kliniğe yatış yapar ektye sarılır 😇
Hmm yeşil toz dediniz bir halünüz gri
yaratıktı demi bende insan boyutuna varmadı ama bu gidişle 5-10 seneye varır.😎
1.5 senedir ilaç kullanıyorum 15mg olaxinn dozuna bile çıktım ama hiç etki etmiyor sürekli başımı çarparım korkusu ile yaşıyorum bu, da bir obsesyonum.
Nasıl oluyor ya nadiren çok iyi remisyondasınız hem ben biraz alevlenme oldu gibi. Tavsiyeniz var mıdır?

Powerofthink214

Eski mesajları okuyorsun galiba. :D Gri yaratık halüsinasyon değildi, hayaldi. Bir anda kafamda konuşmaya başladı, iç ses olarak duyuyordum ve hayal olarak görüyordum. İlginç bir deneyimdi.

Şansıma tedaviyle iyileşen türden psikozum ben. Hemen etkisini gösterdi ilaçlar.
Bu belirtilerin yoğun olduğu herhangi bir durum var mı? Stres vs. Ben stresten uzak durunca bu belirtileri daha az yaşıyordum. Eğer öyleyse stresli olmamaya çalışmanı tavsiye ederim.

Dün 10-15 kez ıslık sesi duydum o kadar korkutmuyor alıştım. 😂 Yatağımın altında böcek gördüm kocaman sonra yatağı çektim göremedim odanın her yerine yarım saat baktım alta üste nere varsa yoktu sanırım o da halü anneme sordum o da odamda 2 saat kaldı o da bulamadı sanırım hayal 😇

Buraya yazacak kadar akliniz varsa remisyondasiniz demektir stabilsiniz yani ne halisinasyonu

Powerofthink214
Sizin teşşiz ne tam olarak paranoid şizofrenmisiniz

Clonex ne işe yarar tam olarak

Arkadaşlar bu ilacı kullanan varmı atipik psikozum bu ilaç fayda verirmi

Rileptid

Ben kullanıyorum arkadaşım.Paramız olmadığı için clonex kullanmaya başladım.Doktoruna bir danış istersen

Clonexe 2 ay sonra KESİN geçiyorum HALÜLER İÇİN NE YAPACAĞIM?

CLONEXE YÜZDE YÜZ GEÇECEĞİM DOKTOR SÖYLEDİ YAPACAK BİR ŞEY YOK ÇÜNKÜ OLAXİNN ETKİLEMIYOR ESKİDEN TEK TÜK HALÜ DUYARDIM ŞİMDİ TAM TERSİ HER GÜN DUYUYORUM HAYATIMIN BİR PARÇASI OLDU AİLEM HALA SEN
HASTA DEĞİLSİN DİYOR.
HALBUKİ İŞİN BOYUTUNU
İDRAK EDEMİYORLAR.
SON çare umarım işe yarar.
Şüpheyi nasıl bitireceğim?
Sürekli arkama bakıyorum.
AYLAR ÖNCEDEN HALÜ DUYUYORDUM AMA FARKINDA DEĞİLDİM İLAÇ OLUNCA AZALIYOR İLAÇSIZ ARTIYORDU.
MELEK GÖRDÜM KÜÇÜK KIZ GÖRDÜM DURUM KRİTİK NE YAPACAM BİLEMİYORUM.

Leponex yok ama clonex olur ya merak ettiğim şey hem iğnesi hem hapı mı kullanacağım yoksa sadece hapı mı siz kaç mg kullanıyorsunuz öfke nöbetlerinize iyi geliyor mu?

Bende sesler duyan biriyim bir zaman bunlara inandım vahiy sanarak içli dışlı oldum ama sana Bi ilaç önerecem oda xeplion seslere faydalıdır ama yan etkisi bezdiriyor görsel birşey görmedim sayılır çok kısa süre görüyordum ama çok ta gerçekçi değil Bi dönem sana altın haritası çizecem dedi çizdik bilgisayar çizmiş gibi haritalar çizdim aradım bulamadım sakın cevap vermeyin iç sesinize acayip çoğalır ben 1 yıldır cevap vermiyorum günde bir dakika veya beş dakika falan duyuyom

Üst Alt