Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Olaxinn'den Clonex'e geçeyim mi?

Hastalığım benimle satranç oynuyo sanki. Bazen kötü hissetmiyorum ağır psikoz yaşamıyorum diyorum ama arada bi öyle bi sıkıştırıyo ki ne yapıcağımı şaşırıyorum bambaşka birisi oluyorum. Hep bi şekilde sıyrılıyorum şah-mat olmadım daha. Ama ilersini kestiremiyorum inceden korkuda var ne olur diye...

Leponex yok ama clonex olur ya merak ettiğim şey hem iğnesi hem hapı mı kullanacağım yoksa sadece hapı mı siz kaç mg kullanıyorsunuz öfke nöbetlerinize iyi geliyor mu?

Aynen clonex olur. Bu ilacın iğnesi var mı ? Bilmiyorum Günlük 600 mg kullanıyorum Öfke nöbeti pek yaşamam Bu ilacı uyumak için kullanıyorum Seroquel'den sonra en çok fayda gördüğüm ilaçtır. Herkese geçmiş olsun

@Powerofthink214

Benim çözülmesi imkansız gibi yaa. Ben psikozda son levele yaklaştım daha öğreneceğim fazla bişey yok sanırm. Geç kalındı benim için ne yapsam da bazı şüpheler kalıcı artık...

Neden psikozda son levele yaklaştım diye düşünüyorsun ?

yazdıklarınıız okuyorum ve dua ediyorum umarım hepiniz iyi olursunuz iyi hissedersiniz.benim bedenen sağlık sorunlarım var ama ruh sağlığı da ne kadar önemli. sizler ve sizlerin sevdikleri için çok çok zor bir durum .umarım herşey ama herşey istediğiniz gibi olur .haplar ilaçlar sizlere iyi gelir.

hanifeaydin

İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler Sizde ne gibi "bedensel" sorunlar var ? Size de geçmiş olsun

Üst Alt