Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2012/1 Atanan Memurlar Tebrik Platformu

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Ömss 1. atamalar sonucu atanan ve memur olmaya hak kazanan arkadaşlar umarım bizleri unutmazlar onlarla birlikte yaşadığımız bu stresli ve gergin günlerin hatırına onları tebrik etmek gerekir.
Umarım herkes için hayırlı olur.

hele bi dur kardeşim henüz belli değil.:))

sormayın arkadaşlar kalbim güm güm güm atıyor ama herkes için hayırlısı

atandığımızda kurum tarafından kabul edimezsek niteliklere uygun olduğun halde ne yapacağız.

ilk gördüğümde çok güldüm yahu dereyi görmeden paçayı sıvamayın. 2 gün sonraya atarlar belki hiç belli olmaz.:confused:

atandığımızda kurum tarafından kabul edimezsek niteliklere uygun olduğun halde ne yapacağız.
Haksızlığa ugradıgınızı hissederseniz önce Aile Sosyal Pol'e gerekirsede mahkemelere başvurabilirsiniz.

ilk gördüğümde çok güldüm yahu dereyi görmeden paçayı sıvamayın. 2 gün sonraya atarlar belki hiç belli olmaz.:confused:
Valla bu saatten sonrada 2 gün sonraya atarlarsa gelsede gitmem yani :mad:

hakkımızda hayırlsı arkadaşlar..biraz daha sabır..atanabilenler için yepyeni bir hayat.....umarım her şey gönlünüzce olur..

İnşallah atananlar giderler ve başlarlar göreve tabi hakkıyla atandıysa :=)

Değerli arkadaşlarım heyecanını çok iyi anlıyorum. İnşaALLAH RABBİM hepinize hayırlı helal bol ve bereketli rızık kapılarını ardına kadar açsın dualarım sizlerle

C.ym;

Bende o durumdayım çok şükür ama işte benimde kritik noktam şuan eve çıkmam lazım ama bu sonuca bağlı olarak 15 gunden beri bekliyorum idareten bir yerde kalıyorum bugun ya olsun ya olmasın da bende düzenimi kurayım istiyorum.

O ZAMAN HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN :d...

Rabbim hepimize hayırlı yerden rızık kapısı açar inşallah...

son 7200 saniye sandımca son saat furyasına bende katılayım dedim farklı bi bakış açısı ile :p

ben şöyle bir uygulama bekliyorum.

kura cekimleri tamamlandıktan sonra bütün herkes için sonuç acıklama olur.

kura cekimi devam ederken, sınava girenleri acıklamazlar herhalde.

çünkü ankara dışında olupta kurayı bekleyenler var. ösym sınav sonucları acıklandı dediğinde onların daha sisteme girmediği için olumsuz cevap alacaklar.

Bence hepsni birlikte açıklarlar

millet heyecandan gidecek sakin biraz arkadaşlar

Dediğin mantıklı bende bunu düşünerek hep diyıorum 17:00 ı bulabilir.

herşeye hazırlıklı olun...ailenizden sevdiklerinizden uzaklaşmak zorunda kalacak birçoğunuz...yeni bir çevre...yeni mücadeleler...yeni ev tutacaksınız yeni komşularınız olacak...yeni mesai arkadaşlarınız...herşeye belkide sıfırdan başlayacaksınız...o yeni insanların size olan davranışları bakış açılar suistimalleri yeni darbeler yeni dostluklar derken hayatınıza bence sıfırdan başlayıp yön vereceksiniz...bekar olanlarınız muhtemelen artık 1-2 yıl içinde ilk iş olarak evlenmek isteyeceklerdir...

Artık ailelerinizde sizin için memur oldu diye gururla bahsedecek ...:eek: eş dost size uygun kişiler bakmaya devam edecek ve diyecekler ki oğlumuz veyaz kızımız memur oldu yeni...sakın bu fırsatı kaçırma...:p:D

yani kelepir damat veya kelepir gelin adayı etiketiniz olcak artık...ha uğraşmayım masraf yapmayım para biriktireyim önce bi ev alayım özel tertibatlı araba alayım vs diye hayaller kurup özel hayat planları 2.sıraya alınabilir...vs vs...herkesin hayata bakış açısı farklı...

ama ömür boyugaranti bir ekonomik özgürlüğünüz olacaktır...kahrolası özel sektörün çarkları altında ezilmeyip kendinize vakit ayırabileceksiniz...herşey daha güzel olacak...hakkınızda hayırlısı...

doğduğu büyüdüğü yaşadığı yerlere tayini çıkan arkadaşlara ayrıca sevinicem valla...güzelliğe bakarmısın...becayiş olacakmı acaba sizin tayin işlerinde...

Şimdiden yerleşen bütün kardeşlerime hadi hayırlısı diyerek , rabbim en güzelini ve hayırlısını nasip etsin..

Evett arkadaşlar şu anda büyük finale tam tamına 40 dk kaldı :)

Reklamlar saat 11,30 başlıcak:D

Sisteme ne zaman düşer belli değil...

yeni bir konu açılmış ama daha açıklanmadı ki sonuçlar:)
inşallah herkes için ne hayırlıysa o olur ben bir yandan inşallah atanıp işe başlayacağım diye sevinirken bir yandan da acaba:confused: ya atanamazsam düşüncesindeyim inşallah hakkımızda ne hayırlıysa o olacak
en azından bazı şeyler netleşecek atanan arkadaşlar iş başı yapacak atanamayanlar da kendilerince başka çözüm yolları arayacak
kuraya yarım saat kaldı ama daha birkaç saat daha sürer diye düşünüyorum napalım birkaç saat daha sabredeceğiz bunca zaman bekledik biraz daha sabır...

Üst Alt