Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2012/1 Atanan Memurlar Tebrik Platformu

Trt haber veya trt 1 yani trt kanallarında olur tahmin ediyorum...

yayınlansa bile kura boyunca yayınlanmaz. Erdoğan'ın konusmasını verir ilk kurasını ceker ve orda biter :)

trt'nin yayın akışına bakayım dedim ama sitesi açılmıyor arkadaşlar, sanırım 10-15 dk gösterirler işte bir konuşma olur işsiz özürlü kardeşlerimize iş verdik diye ve birkaç kura çekerse çeker sonra biter

duyuruda da yazdığı gibi aynı gün içersinde internet sitesinden acıkalanacak. yani geceyi bulabilir.

seçim öncesi bi sow malzemesi olmayız inşallah nerde okadar imam hatip mezunu..merak ediyorum..engelli imam:)minarede mahsur kaldı... engelli itfaiye memuru hızır gibi yetişti imamı kurtardı..işte operasyon anı:)))

başbakan canlı yayına çıktımı bütün haber kanalları canlı verir sanıyorum..

Şimdi görüştüm geçen yıl atanan birisiyle kuracılar için tek tuşa basacaklar 1 dakikada sistem hepsini seçer zaten aynı anda da sisteme yüklenir 12 'yi bulmaz dedi :)

hayır tüm kanallar neden versin ki halka sesleniş değil sonuçta sadece kura çekimi...
Not: basite indirgemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece her kanal göstermez onu vurgulamak istedim

Bugün TV genelde başbakanın çoğu konuşmasını kesintisiz verir takipteyim.

Recep Tayyip Erdogan Daha gelmediği için Yayına girmemiş olabilir. gecikme olabilir..

canli yayına gecmesi icin basbakan orda olması gerekiyor. gelmedi daha sanırım geldiyi anda bazı yerel kanalların hemen hemen hepsi canlı yayına gececektir.

Arkadaşlar sakin olunuz biraz. Er geç sonuçları öğreneceğiz paniğe gerek yok.:)

CANLI YAYIN DUYURUSU

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü programı çerçevesinde katılacağı Özürlü Memur Seçme Kura Çekim Töreni’nin frekans bilgileri aşağıdaki gibidir:

Alış Frekansı: 12525 yatay

Fec: 5/6

Sembol Rate: 2960

TÜRKSAT 3A-13

Basın kuruluşlarımızın bilgilerine sunulur.

Atamaların bugun oldugunu bilmiyordum bile fazla umudum da yok zaten hersey olacagina varir kazananlari simdiden tebrik ediyorum

Üst Alt