Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 ile atama süreci bitti mi? Başka bir atama olacak mı?

Konular
49
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ne oluyor her şey oldu bitiye gelmesin ÖMSS de sayın Bakanlar ve başbakan tüm boş kadrolar dolana kadar Atama yapacağız dedi ÖMSS de 20 bin kişi alınacak denmedi mi Dendi... Arkadaşlar Şimdiden 3. bir atamayı dile getirmeliyiz…3. Bir atama Bu yıl içinde 2013 de bile ola bilir . ÖMSS Yönetmeliğinde ufak bir düzenlemeye bakar ...
Bu hükümet için Çokmu zor değil..Bu ülkede unutulmasın ki anayasa bile bu hükümetin çabalarıyla tekrar yazılıyor .Belli mi olur 2013/2 ömss atamaları da olur...…..
yeterki 3. atama olsun 3. bir atamada 2014 ocakta da olur şubat da olur KPSS de oluyor ÖMSS de de olur . Bu ömss sınavı 2 yıl geçerli değil mi arkadaş ... yeter ki engelliler içinde birlik beraberlik olsun Yeter ki bu fırsatları size sunacak insanları üç beş ne olduğu belirsiz şarlatana uyup da her fırsatta karalamayın ….. Bu insanların sizin için yaptıklarını , olanı biteni görmezden gelmeyelim. Arkadaşlar Bardağın hep boş tarafını dan bakmayı bırakalım.....
Bizim için çabalayan insanları kurumları makamları Eleştirmek kötülemek ,yerine. övelim takdir edelim ....
Arkadaşlar bence 3. bir atamada İhtimal dahilinde o zaman da 70ler kadar herkes atanır Uyma Türkiye ... Engelli arkadaş sana hizmet edeni senin iyiliğin için çaba göstereni Taşlama Alkışla ki Hizmetin ve sana verilen değerin gerisi gelsin

gerçek engelli derken:confused:

ayrıca yukarıdaki yazınız için sizi kutlarım çok duyarlı ve akıllıca yazmışsınız...

Kalenderşah bugüne kadar nerdelerse bugünde ordalar :) hep aynı konudan müzdaribiz anlata anlata tüy bitti ....

Milletvekili Demir: Peş Peşe Engelli İstihdamı Yolda ÖNCE 8 BİN SONRA 14 BİN ENGELLİHABER: Milletvekili Demir: Peş Peşe Engelli İstihdamı Yolda haberi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında engellilere verdiği müjdenin detayları hakkında açıklamada bulundu. Demir, engelli istihdamıyla ilgili peş peşe projelerin yolda olduğunu söyledi.
Milletvekili Demir, "Sayın Başbakanımızın talimatlarıyla engellilerin istihdamı için başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Maliye Bakanlığıyoğun bir çalışma yapmaktadır. Bununla birlikte Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı engelli öğretmen istihdamı konusunda işbirliği yapıyor ve çok yakında zamanda durumu müsait olan engelli kardeşlerimiz de öğretmen olabilecek" dedi.
REFORM NİTELİĞİNDE KANUNLAR
AK Parti döneminde reform niteliğinde kanunlar çıkarıldığını, uygulamada engellilerin hayatını kolaylaştıracak, topluma entegre edecek istihdam artırıcı projelerin de hayata geçirildiğini belirten Demir, "Son düzenlemelerle 65 yaş üstü vatandaşlarımız belediyelerin toplu taşıma araçlarından, raylı taşıma araçlarından ve deniz taşıtlarından ücretsiz yararlanabilecek ve saat sınırı olmayacak, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın şehirler arası raylı sistem araçları ve deniz taşıtlarındaki ulaşımlarını ise yüzde 50 indirimli yararlanacağını ayrıca Ağır bakımı gereken engellilerin yanındaki refakatçilerde bu hizmetten yararlanabilecek" diye konuştu.
AÇIK ENGELLİ KADROLARI DOLACAK
AK Parti iktidara geldiğinde kamuda 5 bin 777 engelli memur istihdamı varken, 2012'de bu sayının 25 bin olduğuna dikkati çeken Milletvekili Demir, "2013 yılında 8 bin 115 engelli kardeşimizi daha kamuda istihdam edeceğiz. Özel sektörü de dahil edersek çalışan engelli sayısı 2002'de 10 bin 883 kişiyken kamu ve özel sektörde çalışan engelli sayısı, 2011 yılı itibarıyla 30 bin 20'ye çıkmıştır. Getirdiğimiz teşviklerle bu sayıyı daha da yukarılara çıkaracağız. Kamu kurumları ve özel sektörde çalışan engelliler konusunda da önemli adımlar atılıyor. Bu kurumlara engelli kontenjanlarını kullanmaları konusunda asla taviz verilmeyecek. Hükümet olarak engellilerin istihdamı ile ilgili ciddi teşvikler uyguluyoruz. Şimdide kamuda açık engelli kadrolarının doldurulması ile ilgili çabalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
ÖNCE 8 SONRA 14 BİN ENGELLİ İSTİHDAMI
Demir açıklamasını şöyle tamamladı: "Geçtiğimiz yıl 5 bin 200 engelli kardeşimiz kamuda çalışmaya başladı. Sınavların neticesinde. Kazanan kardeşlerimize atamalar yapıldı. Şimdide 8 binin üzerinde engelli kardeşimiz kamuda çalışmaya başlayacak. Toplam açık kadro 22 bin. 8 bin atama yapıldıktan sonra kalan atamalar için 14 bin kadro ilerleyen süreçte kullanılacak ve bu açık kadrolar doldurulacak. Atamalara yönelik esaslar önümüzdeki günlerde yayınlanarak engelli vatandaşlarımızın tercihleri alınacak ve atamaları yapılacak"

Akp milletvekili :Cemal Yılmaz Demir'e çok teşekkürler çağrımıza kukak vermiş ve bizlere inşallah müjdeli bir haber verdi Peş Peşe Engelli İstihdamı Yolda ;ÖNCE 8 BİN SONRA 14 BİN ENGELLİ[/h]HABER: Milletvekili Demir: Peş Peşe Engelli İstihdamı Yolda haberi

ackurt1p Bu haber içinde çok teşekürler ..Müjdeli haber bu Biz büyük ihtimalde atanırız :Fakat biz den daha düşük puan alan atama sırası bekleyen engelli arkadaşlar var ...

Arkadaşlar Biz engeliler koskoca koca bir aileyiz bizden dualarınızı eksik etmeyin .... İnanın ki Başımdan on ca nusubet geçti sizlerin dualarınızı ayaktayım ....Kalender ALLAH SENDE RAZI OLSUN DESENİZ YETER ...Kalender ALLAH yardımcın olsun deseniz yeter
ALLAH CC önce sizlerin yar ve yardımcınız yanı sırada benim yardımcım olsun ...
Kalenderşah bugüne kadar nerdelerse bugünde ordalar :) hep aynı konudan müzdaribiz anlata anlata tüy bitti ....
Şem-i GERÇEK ENGELLİ ARKADAŞALR DEREKN MESLA BİO...Ben bionun bugüne kadar daha özürlülerin menfati dışında bir yazısın rastlamadım...Allah işini gücünü rast getirsin ....Şem-i sen bu sited her özürlüyüm diyeni özürlümü zannediyorsun?

Bio vallahi haklısın birazda anlasalar ....

Arkadaşlar İNŞALLAH 2013/2 yada 2014/1 atamalrı kapıda işalah 2012 puanlarıyla 3. bir atama yolda ...Mantıklı olanda Bu...ömss ticari kaygısı olan bir sınav değil ki 2.-3 sınavlar da düzenlenmek istensin ömss nin özü Engelli İstihda , işallah 20 bin özürlü atayacağız sözünü yerde koymayacaklar ...3. bir atamada Atama puanları 70 lere düşer

haklısınız insan oglu böyle hem hırslı ,hem nankör ,habirede devlet versin istiyoruz ,nerden vercek :confused:ekonomiyi düzeltmek o kadar kolay deyil ,daha yeni düzen kurulmaya çalışılıyor ,ama insan oglu böyle hep olmayana odaklıyız ,bu arada elimzde olanın kıymetini bilemiyoruz...

Şem_i ekonomi demişsinizde DP ömss yapılmadan önce engelli kadrolarının ödenekleri ayrıldı ve 2013 bütçe görüşmelerindede engellilerle alakalı hiç bir kalemi göremedik mümkünse olaylara biraz daha araştırmacı yaklaşınız belki insanoğlu diyerek genel konuşmuşsunuz ancak engellileri konuşuyoruz kendilerine kepçe ile alanlar insanlara çay kaşşığı ile verince doğal olarak hep hırslı hep isteyen konumuna birileri tarafından sokuluyor insanlar haklarını istiyor bunların nankörlükle ne alakası var. Hakkı bilmeyen hakkı bilmez...

Ayrıca kadrolara çakılı kalmayınız işi tamamen siyasi şova döktüler beni A B C partileri ilgilendirmez benim için asıl olan buradaki ve burada olmayan bu memlekette yaşayan hem engelli hem engelsiz insanların hakları ilgilendirir kişi halk millet muhalefeti kendisi yapar ve eksikliklerin giderilmesi için kendisi mücadele eder siyasilere bırakırsak olacağı budur burada görüyorum ki bir çok arkadaşımız yapılan çalışmaları eksikliklerin farkında bile değil sadece önlerine konulana razı oluyor. Özel sektörde olsa benim rahat bir işim var. Ama evinden çıkamayan engelli kardeşlerimiz ne olacak sadece kendimizi düşünmeden ziyade bütün herkesi düşünmek zorundayız. Bakıyorum bir çok konuda gemisini yürüten kaptan gerisi ne olursa olsun hesabındalar. Haksızlık karşısında susmanın dilsiz şeytanlık olduğunu bilmeyenler, bilen var ise de unutanlar mevcut DUA VE MUHABBETLE....

Dİp not tek sefer de 38 bin kadronun dolduracağını söyleyerek çıktılar bu yola şimdi her gün reklam olsun diye parça parça rakamlar verilip gündemde tutmak engellileri beklentiye sokarak zaten çıkmayan sesimizi tamamen kesmek olayın özü budur...

bio slm! amaçları nedir biz engelilere hem umut verip hemde üzmek mi umudumuzu kırmak mı istiyorlar? işyerinde bizlerle dalga geçen, ikinci sınıf insan niteliği taşıyan, iş bulamayan bizler değilmiyiz? yaşam sevincimiz mi kaldı, umudumuz mu kaldı? çok isteklerimiz yok, iş sahibi, çalışan olup yaşantımızda kimseye yük olmadan onurluce, şereflice çalışmak istiyoruz

2012 / ÖMSS puanlarıyla yeni bir yerleştirme yapılacak mı yapılmayacak mı daha belli değil .... Arkadaşlar umudunuzu ne çabuk kaybettiniz ... Sabır daha resmi bir ağızdan bu durumla ilgili bir açıklama yok ... Benim farazi şahsi fikrim 3. bir atama daha olur kpss de 4. atama bile yapılıyor ...Kim bilir Diyanet için açılacak tercihlerde düz memur kontenjanıda olur yada 2014 de yeni bir atama olur.... umudunuzu lütfen kaybetmeyin ...

Arkadaşlar İNŞALLAH 2013/2 yada 2014/1 atamalrı kapıda işalah 2012 puanlarıyla 3. bir atama yolda ...Mantıklı olanda Bu...ömss ticari kaygısı olan bir sınav değil ki 2.-3 sınavlar da düzenlenmek istensin ömss nin özü Engelli İstihda , işallah 20 bin özürlü atayacağız sözünü yerde koymayacaklar ...3. bir atamada Atama puanları 70 lere düşer

yakın zamanlarda bir açıklamayı size hatırlatıyımPeş Peşe Engelli İstihdamı Yolda ;ÖNCE 8 BİN SONRA 14 BİN ENGELLİ[/h]HABER: Milletvekili Demir: Peş Peşe Engelli İstihdamı Yolda haberi ne çabuk unuttunuz ...

arkadaşlar bundan bir ay önce samsun milletvekilinin biri bu 8 binlik yerleştirmeden sonra 14 binlik engelli ataması yapılacak diye açıklma yapmıştı.Yani böyle bir düşünceleri var ama biz bu süreci hızlandırıp 2014 te yapılacak olan ömss sınavına sarkıtmamamız lazım.Ne kadar çok sesimizi çıkarırsak o kadar etkili olururuz.Malum önümüz seçim.

Kalender ŞAH;
inşallah olur ben 2014de kadar sınav olmıycak sanıyordum ve hiç sınava girmedim ne yapmam ve nerden başlamam lazım...

Ben Kalender Şah olarak Atandım ; Fakat Bilinki siz atanamayan engelli arkadaşlarımın atanması için hep mücadele edeceğim ...sizlerin atanması içinde elimden gelen öz veriyi göstereceğim ... sizden isteğim hayır duanız Buna öyle çok ihtiyacım var ki ....Bilerek yada bil mi yerek sizleri kırdıysam hakkınızı helal edin ....

şem_i;
Cevabı basit 2014 te sınav açıklandığı zaman engelli raporunla ve istenilen belgelerle beraber kayıt yaptır...

çok teşekkür edrim allah ne sıkıntınız varsa çözüme ulaştırsın...

Gerçekten bu ve benzeri konuları kendi iyiliğimiz için kapatalım ....Bazen Dilin kemiği yok ...Bugünün lafı yarın başımıza bela olur kimse en ufak bir zarar ve zeval görsün istemem

kalender şah duyarlılığın için teşekkürler cenab_ı ALLAH tüm sıkıntılarını giderir inşallah............ ben 74 puanla atanamadım atanan arkadaşlara hayırlı olsun dilemek istiyorum ...... benim korkum 3. çü bi atama yapmadan bu seneyi kapatıp 2014 sınavının ardından atama yapmaları inşallah böyle birşey olmazda bu sene tekrar atama yaparlar............ aslında bunu kesin olarak öğrenebileceğimiz birileri olmalı..........

72 puanim var atanamadim ama bir tercih daha olursa sıra benim gibi puan alanlara geldiğini düşünüyorum tabi Rabbimden hayırlısını istiyorum hayırlı değilse hiç memur olmayayım atanan arkadaşlara da memuriyetlerinde başarılar diliyorum hepimiz için hayırlısı olsun

puanım 78 bende atanamadım bu süreçte her türlü desteğe hazırım arkadaşlar

derderbo;
evet sen ne yaptın kardeşim

Dünde söyledim Bugünde söylüyorum yazılarımla açtığım başlıklarda kendimle ilgili bir kişisel kaygım kaydem yok ben biz engellilerin menfatine başlıklar açar yorumlar yaparım ....
Ben Kalender Şah olarak Atandım ; Fakat Bilinki siz atanamayan engelli arkadaşlarımın atanması için hep mücadele edeceğim ...sizlerin atanması içinde elimden gelen öz veriyi göstereceğim ... sizden isteğim hayır duanız Buna öyle çok ihtiyacım var ki ....Bilerek yada bil mi yerek sizleri kırdıysam hakkınızı helal edin ....

biz atanamadık akp bize yaptıklarınız anlatacam 12 sene ösym de çalışdım ösym başkanı bizleri çıkardı kendi adamını aldı ve bolu arçleki de iş başı yapdım 9 ay çalışdım oldan da çıkardılar neymiş söleşme bitmiş iş var mı bize temizlik şirketleri var allah büyük benim hesabım büyük dür allah havale ediyom.

ARKADAŞLAR GÖZÜNÜZ AYDIN 2013/ 2 ATAMA MÜJDESİ GELDİ LÜTFEN Y1. SAYFANIN BAŞINDAKŞİ YAZIMI OKUYUN VE Anlamaya ve uygulamaya çalışın...

kalender şah kardeş 2.atama derken ?? zaten 2.atama yapıldı mart 14 ?

2013/2BU SENİN DİYİŞİNLE 3. ATAMA ... Bu Müjde de sayın başbakandan geldi...

geri çekilen diyanet atamaları ve engelli öğretmen atamarı ağustosda yapılacak.faruk çelik ocakta bir alım olur dedi.lakin bu da sınavla olucaktır..gönül ister ki olsun

106. imza benden hayırlısı olsun

Üst Alt