Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 ile atama süreci bitti mi? Başka bir atama olacak mı?

tek ümidim seçim olması seçim olacağı için 2013/2 acaba diyorum yüzdem şu 2013 için de emss %60 olur diyorum %40 olmaz diyorum inşallah olurda umutlarımız iş hayallerimiz devam eder ALAHIM sen büyüksün YA RABBİM

Arkadaşlar hala 3. Bir atamadan ses seda yok ... İmam kayyum ve Başka kadroların atamsı da galiba yapılmadı..

Güncel...
Burasıda pek sessiz kalmış.Facede milyonlarca gereksiz paylaşım yapılırken böyle bir konuda sessiz kalmak yakışmıyor bize...

Zamanında çok yazdık da ne oldu sanki imza kampanyaları v.s derken sessizlik nedeni şu devlet politikasıdır bu insanların gardını düşürürler bir bölüm alınır alınmayan kısıma bent savunma yapsınlar diye devlet savunma mekanizmasını direk kendisi bu şekilde oluşturur reklam üstüne reklam 20 binle başladı en son olarak 600 öğretmen dediler imam hatipli kardeşlerimiz unutuldu gönül ister ki herkes işe yerleşsin mücadele versin ancak genel düşünce ben kurtulayım diğerleri ne yaparsa yapsın düşüncesi engellilerin önünde hep engel olduğu sürece hiç bir cacık olmaz kısa ve öz budur...

Sende haklısın.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen bir toplumuz.Atananları anladık da atanamayan onca kişi vardı onlar nerde?
Herkes facesinde ki arkadaşlarla paylaşsa çığ olur sesimiz

Arkadaşlar DPB ÖMSS toplantısı yapmış

ömss toplantısı sonucu alım olacagını bildirmiş... Bilgisi olan arkadaşLar yokmu

Alım felan yok arkadaşım onu kim söyledi sadece istişare toplantısı çay kahve içip pasta yemişler haberin içeriğinde böyle bir açıklama söz konusu değil...

Benım tahmınıme göre bu toplantı gösterıyor kı yenı bır alımın habercisi sınavdan önce alım yapılacak ama ne zaman

Arkadaşlar İnşallah bir daha atama olur da aranırsınız . Atamalarda Mümkün olduğu kadar hizmetli kadrosu veya kendi şehriniz ,yaşadığınız il dışını tercih etmeyin

kalender şah kardeş. senin bu sıkı sıkıya bağlı olduğun ve herşeyden üstün gördüğün hükümetin nasılsa senin atamanı olması gerektiği gibi yapacaktır değil mi? sen niye şimdi milleti yok toplanalım, yok birleşelim diye galeyana getiriyorsun ki. başa getirdikleriniz nasılsa zamanı gelince sizi ennnnnn iyisine layık göreceklerdir. bırakın bu tür toplanma birleşme bilmem ne işlerini. bırakın kendinizi oy verdiklerinizin güvenli kollarına. uğraşmayın böyle gereksiz işlerle. yormayın adamları bak.. kızdırmayın yahu ;)
bilmem anlatabildim mi???

Evet bu devletten hiç bir halt çıkmaz. Yok öyle dendi yok böyle dendi. Sonuç 600 Öğretmen ataması ile işi bağladılar.

Umud ediyorum ki 2014 ' te yapılacak olan atama da birşey olsunda. Tüm arkadaşlarımız umudunu kesmesin.

dillenma .... Yunus ne der biliyormusun: Ben yunusu Bir çareyim aşk elinden divan-eyim ...
Ben de Aynı yunus gibiyim .Aklım da Aşk. ÖMRÜMDE Aşk var .Aşım da Aşk İşimde Aşk var ...Aklım da fikrimde hep o var ... İçimde sadece sevgiliye duyulan özlem var ..

Bir kere ölsem ,Bir acı çekerim. Ben Bir ölmeyip bin diriliyorum .. Benim gönül derdinden başka derde ayıracak yada düşünecek ne zamanım nede vaktim var .

Siyaset partizanlık bana göre deği . Benim konum da değil benim derdim bana yeter .

Bunları sana neden mi yazdım ... İçimdeki sel ler dolmuş taşıyordu , Bir bahaneye bakıyordu Bir vesile buldu dışarı taştı ..... Çoğu yazanı sakın üzerine alınma ...sana yada başkasına hitabetten değil ... Genel açıklama.

Pir sultan da derki :

[FONT=arial]Pir Sultan[/FONT][FONT=arial] Abdal´ım [/FONT][FONT=arial]dünya durulmaz[/FONT][FONT=arial], Gitti giden ömür geri dönülmez.[/FONT][FONT=arial]Gözlerim de şah yolundan ayrılmaz, Ben de bu yayladan şaha giderim[/FONT]

Fuzli derki .

[FONT=Trebuchet MS]Aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabib [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kılma derman kim helakim zehri dermanındadır
[/FONT]

..Keşke her şey dediğin gibi olsa...
Ben Kaleder Şah olarak Belirli bir siyasi görüşe uzak yada yakın değilim .

Demişsin ya : kalender şah kardeş. senin bu sıkı sıkıya bağlı olduğun ve herşeyden üstün gördüğün hükümetin nasılsa senin atamanı olması gerektiği gibi yapacaktır değil mi? sen niye şimdi milleti yok toplanalım, yok birleşelim diye galeyana getiriyorsun ki. başa getirdikleriniz nasılsa zamanı gelince sizi ennnnnn iyisine layık göreceklerdir.

Ben Kimse den Minnet yada Himmet istemedim ve Hiç kimseyi de Her şeyden üstün Görmedim Her şeyden üstün olan tüm noksan Sıfatlardan münezzeh olan ALLAHTIR ..
[FONT=Trebuchet MS]
Seyit nesimi de Mihnet eyleme şiirini son beyitlerinde derki

Ey Nesimi Can Nesimi ol gani mihman iken
Yarın şefaatarım Ahmed-i Muhtar iken
Cümlelerin rızkını veren ol gani serdar iken
Yeryüzünün halifesi hünkara minnet eylemem
[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]
[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Kul Nesimi[/FONT]

demişsin ya :başa getirdikleriniz nasılsa zamanı gelince sizi ennnnnn iyisine layık göreceklerdir.

Ben öyle Bir beklentim Yok . Ben sadece sizin ve kendimin hakkı olanı istiyorum... Beni Çok iyi dinle ve anla ... Ben Sivas MEB'e ,Atandım Sivas MEB ' en yüksek puanla 1. sırada atandım . Sivasın 75 KM İLA 90 KM Uzağında bir ilçesinde görev aldım . Bazı sıkıntılarım var çözüm bulamadım . Bunları ayrı başlıklarda dile getirdim .

Kurumda Bırak sizin gibi AKP yi savunmakla suçlamayı vb durumu , Kurumda sol görüşlü olduğum düşünüldüğü için 2 temmuzdan bu güne kadar daha da çok üzerime geliniyor ...

Senin nasılsa zamanı gelince sizi ennnnnn iyisine layık göreceklerdir.

BENİM Layık görüldüğüm yada Akp yi savunma mükafatım Sivasın merkezin de oturup sİVAS MERKEZ DE ikamet edip 90 km uzağıN DA bir ilçeye atanmak mı . Benim Layık görüldüğüm hastalığımın dahada ilerlemesini , Layik görüldüğüm solcu olduğum düşünüldüğü için 2 temmuz dan bugüne kadar üzerime gelinmesi mi . Layık görüldüğüm Hastalığım böyle gider se İstifa edecek durum da olamam mı ...Layık görüldüğüm KENDİ CANIMI KENDİ ELİMLE ALACAK PSİKOLOJİK durumda olmamam mı ... Ben Kalender ŞAH olarak zordayım Dardayım... Sanki Bir darağcının ucun da ,ip boynum da , Celladım Kendim .Fermanım kendim .... Ali Askerin Hıdır ilyas şakısındaki gibi
[FONT=verdana]
Başı dik yüzünde bir gülümseme
Attı son adımı dar ağacına
Gözleri büyüdü karanlığının
Son görevi celladına bırakmadı [/FONT]

Son Görevimi celladıma bırakmayacak durumdayım ...

O yüzden olur olmaz hitaplarda ve yorumlarda bulunmayın ...

Geçmiş zamanlarda BİR Arkadaşta Bana akp yalakası demişti on Şöyle bir cevap vermiştim

Bu Önemli Bir cevaptı...

Bana AKP yalakası deme cür'etini gösteren küstah sen kimin …..Ki sen hangi cüretle Bir karalama kanpanyası peşindesin …. Beni hiç takip etmediydi Ben 10 larca başlığımda 100 lerce Yazımda mesajımda bir TANE siyasi bir görüş bildirdiğimi gördünmü … Engelliler için kim ne yaptıysa onun yaptıklarını dile getirip takdire sundum …Hiçbir zaman partizanlık yapmadım ..

Ben Kalender şah olarak yazılarımı , yorumlarımı Kişilere özel yapmam, Genele hitabe ten başlıklar Açar yorumlar yazarım .Tüm engelli arkadaşlarımın menfati doğrultusunda ömss ile ilgili aksaklıkları dile getiriken ,Engelliler için emek veren insanları yapılan işlereki özveriyi ,Başarıları da göz ardı etmem ETTİRMEM Güneşi balçıkla sıvatmam .. Haklının yanında haksızın karşısında olurum ... Belirli bir siyasi görüşe yakın yakın yada uzak olmam taraf yada tarftar olmam ...

Burada benim ve diğer engelli Arkadaşlarımın Dilekleri istekleri çözüm olabilecek şeyleri devamlı dile getirim ... Gerekli olan durumlarda form arcılığı ile yetkili kişilerin İsimlerini Makamlarını zikrederek onlardan Biz engellilerin isteklerimizi çözüm yolu olabilecek önerilerimizi yazılarımla makalelerimle iletirim , BEN FORMDA Engelli Arkadaşlarımızı yanlış yönlendirecek bir yorum başlık açmam... Başka biri de böyle bir başlık açacak yorum yapacak olursa hemen karşısına dikilir ...yorumlarımla delil ve belgelerle onun yanlış yönlendirmesini engel olmaya çalışırım ... yorumlarımda kendimle ilgili kişisel bir kaygım olmaz .

Ben atandığım halde atanmamış en gelli arkadaşlarımı yanlız bırakmam onlarda atanan kadar çalışmaya haklarını aramaya devam ederim

Ben Kalender ŞAH 'IM ...

ÖMSS'den sene de bir defa alım yapılacağına dair uygulama yürürlükte iken,2012 yılında bir defa yapılmışken 2.bir atama keşke yapılsa ama yapılacağını düşünmüyorum.Ben 2012 de girdim ve 85 puan aldım sürekli 2. bir atama yapılacak diye söyleniyordu ama olmadı 2013'te tkhk'na yerleştim.

Ben yerinizde olsam 2014te yapılacak sınava odaklanırdım. Ne zaman ne olacağı belli olmaz en azından şimdiden başlarsanız çalışmaya 2014 sınavda yüksek puan alıp istediğiniz yeri yazıp yerleşirsiniz. Tabi yine siz bilirsiniz. :cool:

Üst Alt