Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS / 2013 Sonuçlarına Göre Türkiye Halk Sağlığı Başkanlığı'na atananlara bilgi

YassaX

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
15 Mart 2013 Cuma Saat 14.00 itibariyle 0 (312) 565 50 00 no'lu telefondan bağlattığım; Ankara Merkezdeki Türkiye Halk Sağlığı Başkanlığı Atama işlemlerinde Atama ve Özlük işlemlerindeki yetkili ile yaptığım görüşme şu şekildedir :

Türkiye Halk Sağlığı Başkanlığına Atananlarla ilgili gerekli Duyuru ve Genelgelerin hazırlandığını ancak Başkanın yerinde olmaması nedeniyle ; 18 Mart & 19 Mart 2013 Günleri ; http://www.thsk.gov.tr/tr/ Resmi İnternet Sitelerinde yayınlayacaklarını ifade ettiler ... Evrak Teslim Tarihi için Planlanan 19 Mart 2013 - 2 Nisan 2013 Tarihleri arasında 15 gün ... Evrakları ; herhangi bir ilin Halk Sağlığı Başkanlığı Birimine teslim edebileceğimizi ifade ettiler ...

Edindiğim bilgiler bu yöndedir ...

Saygılar ...

YasssaX ...

Sağol bende şu an otobüse bindim ıstanbula gidiyorum. Tedavi için bu haber iyi oldu atandığım kuruma gittim ama sisteme düşmemiş durumu anlattım tel aldılar haber veririz dediler bende onların tel aldım.işlemlerin uzaması işime geliyor.

birde çkys ye ismimiz düşmesi gerekmiş

hlldr;
çkys nedir?

YassaX;
Teşekkür ederim...

ÖMSS / 2013 Sonuçlarına Göre Türkiye Halk Sağlığı Başkanlığı'na Atananlara " ÖMSS 2013-1 Personel Alımı Dökümanı " Aşağıdaki LİNK'te yayınlanmıştır ... Başvurular 19 Mart 2013 & 2 Nisan 2013 Tarihleri arasındadır :

LİNK :
http://www.thsk.gov.tr/tr/index.php/duyurular/537-omss-2013-1-prsonel-alimi

Herkese Hayırlı & Uğurlu Olsun ...

Saygılar ...

YassaX ...

hayırlı olsun ama burda veri hazırlama için bilgisayar işletmenliği sertifikası veya belgelemesi şartı var veri hazırlamacılar için sıkıntı olabilir

Arkadaşlar merhaba Ben evrakları verdim 5 nisanda ankaraya gönderecekler bu arada

Bilgisayar igletmeni ve Veri Haztrlama ve Kontrol igletmeni kadrosuna yerlegen adaylardan
drgiln egitim yoluyla zorunlu/ortak/segmeli iki donem bilgisayar dersi aldrlrna dair transkript'in
aslı veya ilgili kurumdan onayll sureti ya da MEB'den onayll en az 120 saat siireli Bilgisayar
isletmeni Sertifikmrnrn ash veya ilgili kurumdan onaylt sureli ya daas lann, gdstermek tartryla
Halk sağlığı müdür yardımcısı / şube müdürü onaylı sureti

Ben okuldan iki dönem trasnkrip aldım bir problem olurmu ya

Arkadaşlar çkys denilen durum şudur :

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ZİMMET SORGULAMA EKRANI DIR aynı zamanda
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONELİ GİRİŞ BİLGİLERİ Yer alır … Şu anda ; bu ekrana T.C Kimlik Numaranızı girdiğinizde; “ Bu T.C Numarasına Ait Bir Personel Bulunamadı “ diyecektir…

LİNKİ : KİŞİ ZİMMET SORGULAMA

Eğer ki ; Ankara Merkezde Atama Komisyonunca Uygun görülen Adaylar sistemde yer alacaktır … Oda şu şekilde görünecektir … Diyelim ki 20 Nisan 2013 Tarihinde T.C Kimlik Numaranızı Zimmet Sorgulama Ekranına girdiniz ve bilgileriniz sisteme düştü ise :

ÖRNEK : “”” HOŞGELDİNİZ hlldr hlldr ( İsim Soyad )

ANA GÖREV YERİ VE ÜNVANI : İSTANBUL BEŞİKTAŞ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ – MEMUR

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ”””

Saygılar …

YassaX …

Ben evrakları teslim ettim ayın beşinden sonra ara ara bizi arayın sorabilirsiniz dediler.hizmetli olarak atandım benim raporunda uzun süre ayakta durmayı ve yürümeyi gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor. Sorun çıkarmı atanan iptal falan olurmu

eşref arkadasım aynı kuruma atandık senle bende hızmetlı olarak atandım.sendekı sorun bende de var sorumluk getıren işlerde calısmaz yazıyor.benım kafamda da soru ısaretı var ama.herhangı olumusz bırsey duymadım tabı ama hala bır soru ısaretım var gıtmıs degıl.bunun en saglıklı cvpını nerde alcaz onuda bılmıyorum.kımı arkadaslar sorun olmaz rahat olun dıyor kımılerı ıse yenı rapor ısterler atama olmaz dıyolar ortada kaldım yanı bende

Kuruma gittiğinde sordum bişey olmaz burdan hallederiz ona göre iş verilir dediler ama içindeki kuşku bakanlık sorun çıkarır mi endişem o.

bu kurum vhki için belge istemiş
inşallah atanan arkadaslara sorun teşkil etmezler

arkadaşlar bende Türkiye Halk Sağlığı Başkanlığı'na bilgisayar işletmeni olarak atandım belgelerimi falan verdim fakat kurul toplanacak falan diyordu açıklamada o kurul ne zaman toplanacak beni mi gözlemleyecekler tam olayı kavramış değilim ve tedirginim açıkçasım mulakat gibi olurda heyecanıma yenik düşerim yanlış bir şeyler yaparsam diye

Isimler çkys ye ne zaman düşer tahmini olan var mi. Ben hizmetli olarak atandin raporda uzun süre yürümeyi ve ayakta durmayı gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor. Sorun olurmu sinop ta bişey olmaz ona göre iş verilir müdürle konuşuruz dediler onu aldılar ama genede bakanlık atamamı yapmazsa diye korkuyorum.

eşref arkadasım aynı yere atandık ben sınopu aradım cuma gunu ara dedıler.bakanlıgı aradım su anda ınceleme devam edıyormus bakanlık bana ay sonunda mayıs basında goreve baslarsınız dedı.rapor konusuna gelınce benımde sorumluk gerektıren ıslerde calısmaz yazıyor.bakanlga sordugumda.sorumluk gerektırmeyen o kadar ıs var kı rahat ol sen zaten sız evrak getır gotur ısı yapcaksınız dedı halk saglıgı atama bolumundekı adam aynen bole cvp verdı

Inşallah bir an önce başlarız. Sende mi hizmetli olarak atandin

evet arkadasım hızmetlı olarak atandım bende.ınsallah beraber gorusurz orda.bana da sınop konusunda yardımcı olursun

Olurum tabi lafı mi olur. Bir tanede vhki vardı halk sağlığında ismi fatos bu sitede üye hizmetli 3 kişi biri sen biri ben diğeri kim acaba

Ben cepten giriyorum msj attım ama geldimi bilmiyorum.

T.h.s.k atanan arkadaşlar arayıp soran varmı bügün ben aradım begeleri kontrol ediyorlar muhtemelen haftaya hemen hemen p.tesi belli olabilir salı günü 23 nisan tatil olabilir diye düşünüyorum

ben bugun aradım ankarayı haftaya carsamba persembe gıbı atandıgnız ıl sekreterlıgnı arayın dedı.bu arada saglık bakanlıgı zımmet sorgulamada ısmım cıkmıs sızlerde bakın

elest dediğin gibi banada öyle söyledi daha yeni bakıyorum zimmet sorgulamadan isim soyisim çıktı hayırlısı bakalım herkeze çalışma hayatında başarılar dilerim

Thsk kurumu atananların isimleri sisteme düşmüş,hayırlı olsun arkadaşlar..Kuruma sorun pazartesi beklemeden..Darısı bizim başımıza Tkhk atananlara..

Benim isminde çıktı pazartesi kurumu arayacam inşallah karar nameyi hemen imzalarız yerleşme tamam şimdi ev bul taşı.maaş için ayın onbeşi ni bekle asıl sıkıntı bundan sonra gibi görünüyor. Çünkü maaşlar ayın on beşinde ve bu güne kadar masrafımız çok olacak inşallah gittiğimiz yerlerde pansiyon ve yurt olur. Çünkü ev kirası yeme içme ulaşım derken bir maaş kadar paraya ihtiyacımız olacak.

arkadaslar hayırlı olsun 74 e kadar aldılaı 1 puan daha düsürselerdi bu iş olacaktı:( ama bir alım daha olacakmıl bu dorum bir bilginiz var:confused: bu arad allah gittiğniz yerlerde sizleri utandırmasın allah yar ve yardımcınız olsun

admin7777; merak etme mutlaka ömss ile son bir atama daha yapılacak oda 2014 ün mayıs - haziran aylarında yeni yapılacak olan EMSS den önce olacak ocak-şubat 2014 yerel seçimden önce.

O zaman ortaöğretimden puanlar 67-68 aralığına kadar iner. Umudunuzu asla yetirmeyin.

Üst Alt