Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013 - Tercih Paylaşma Platformu

alanya

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yerleştirmelerde tercih çakışmalarını önlemek için tercihlerimizi birbirimizle paylaşalım.

Önlisans Tekniker; 72 Puan

01. Tercih291910081ASAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / MEMUR (ANTALYA / MERKEZ - )
02. Tercih290181185GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI / TEKNİKER (ANTALYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
03. Tercih290793393TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (ANTALYA / ALANYA - Taşra)
04. Tercih291970273CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / MEMUR (ANTALYA / ALANYA - Taşra)
05. Tercih290111793İÇİŞLERİ BAKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (ANTALYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
06. Tercih290462905SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (ANTALYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
07. Tercih291574057TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (ANTALYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
08. Tercih291574193TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (ANTALYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
09. Tercih291574289TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (ANTALYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
10. Tercih291595265TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (ANTALYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
11. Tercih291596313TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (ANTALYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
12. Tercih290793401TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (ANTALYA / KEPEZ - Taşra)
13. Tercih290793409TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (ANTALYA / KUMLUCA - Taşra)
14. Tercih290793417TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (ANTALYA / MURATPAŞA - Taşra)
15. Tercih290793425TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (ANTALYA / SERİK - Taşra)

egıtım durumu ve puan eklenırse daha faydalı olabılır.

puan ve eğitim durumunu yazmadan çakışmalar nasıl önlenebilir ki?

meb hizmetli temizlik işi anlamınamı geliyor bnm göz sorunum var atanırsam sorun olurmu

serdar
senin bu durumun için bir şey söylemek zor.Zorlanıp zorlanmayacağın inşallah atanırsan ki inşallah atanırsın- atandığın yerdeki amirinin tutumuna bağlı. seni zorlamayacak bir iş de verebilir. sana temizlik yap da diyebilir. Rabbim herkesi iyi idarecilerle karşılaştırsın

Arkadaşlar geçen seferki kuraya katılan bu seferde katılabiliyomu, öyle bişiler denmişti geçen sefer.
Eğer katılabiliyosa kısaca özetlemek gerekirse nasıl tercih yapıyoruz, nerden yapıyoruz.
Teşekkürler..

ya valla tereddüt etmekten tercih yapamıyorum yaaaa :(

serdarkanserdar;
gözünüzün alerjilere karşı hassassa sorun olabilir ...Çünkü MEB sizi okulda da görev verebilir.

okullar biraz zor küçük okul olursa sıkıntı olmaz ilçe mem olursa orası daha iyi

arkadaşlar diyanetin şartları nedir
lise yada meslek lisesi mezunu tercih yapabilir mi
imam hatip mezunumu olmak gerekiyor

arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum. size bir konuda danışmak istiyorum. cazaevlerindeki memurluk gardiyanlık mı yoksa normal memurluk mu eğer gardiyanlık ise engelli insan nasıl gardiyan olabilir? yorumlarınızı bekliyorum.

gardiyanlık olsaydı inan oraya gardiyanlık yazardı orda ne yazıyorsa o dur kardeşim memurluksa memurluk hizmetli ise hizmetli

babacanrk;
emin misiniz bn gardiyanlıktır diye ceza evi yazmamayı düşünüyodum. peki ceza evinde ne iş yapar. maaşı nedir 77 puanla cezaevi gelirmi

kardeşim sen hiç gördün mü memur yazıp hizmetli olarak atadıklarını

Meb lığına atanıp hizmetli olarak çalışan 4 kişiyle görüştüm kısaca özetlemem gerekirse herkesin yapıcağı iş değil çok tercih eden gelince reddedebilir diyor..en kötüsü sürekli herkes tarafından küçük görülüp önemsiz insan oluyorsun diyor...... Ne yapıcaz bilmem.....

babacanrk;

öylede kardeş gardiyanlık da gih statüsünde memurluk olarak geçiyo kafam çok karışık

nurayyy;

valla dediğin gibi hizmetli çalışılmıyor......üniversite hastanelerinde atama yok gittiğin yerde kalıcan ömür boyu yada istifa edicen ....neyi tercih edicez bilmem

Arkadaşlar muhabbet güzelde, tercihleri görelim yavaştan :)

Bu Nasıl Bir başlık ... Ben inanıyorumki Bu Başlığı Açan arkadaş iyi niyetle açmıştır Fakat Böyle Başlıklarda tercihlerinizi açıklamayın. TERCİH İŞLEMİ BİTMEDEN Açıklayanlara da itibar etmeyin .... Ben İSİM Vermeyim çok kişi hatırlıyorum 90 puan aldım deyip yazıp ta şimdi 80 puan aldım yazan ....Maşallah formda 80 alan hiç kimse yok hepsi 85 almış ... Formda iki kelimeyi bir araya getirip yazamıyor ...85 puan almış.... Ben Bu işten hiç birşey anlamadım Şahsım Ünüversite 3 sınıf edebiyat öğrencisiyim, Türkiye şartlarında okuna bilecek en ağır bölümlerden biri ',o da yetmedi 20 tane kpss kitabı ezberledim matamatikte çözdüm 80 üstü puan zor aldım ha 5/6 tane doğru cevabım kayboldu oda mühüm değil ... HA BİRDE GENEL ÖZÜRLÜYÜM .... fakat formda neredeyse okuma yazma bilmeyen herkes 85 puan almış...hayırdır kimi kandırıyorsunuz kendinizimi .... ben geçmiş atamasda formada tercihlerini ve puanlarını paylaşan arkadaşlarıda hatırlıyorum ... yazıyor misal ben hatayı tercih ettim puanım 86 misal hatay 82 iki ile kapatıyor bu hala yazıyor ... ikinci tercihler nezaman

GEÇMİŞTE ÖMSS de ki muammalar diye bir yazı yazmıştım

1) ÖMSS de Ki MUAMMALARIN BAŞINDA TEK KİŞİLİK SINAV SALONLARI ... Ben Sınava tek kişilk bir sınav salonunda girdim ve tamamen su istimale açık .. Bu ülkede KPSS gİBİ ÜST DÜZEY SINAVLARDA KOPYA ÇEKİLİYOR ....
2) OKUYUCU VE İŞARETLEYİCİ YARDIMI ... BU KİŞİLERİN KİMSE YÜZDE YÜZ TARAFSIZ KALDIĞINI İD DAĞ EDEMEZ ... ÖZELLİKLEDE GÖRME ÖZÜRLÜLERDE BİRİ Okudu biri işaretledi... bu kişilerin çoğuda öğretmen ... okuyucu bir nebze tarafsız kalsa işatretleyici kalmaz...bİR ÖZÜRLÜYE YARDIM EDİYİM DERKEN ONLARCA ÖZÜRLÜNÜN ...Hakkına girdiğini bilmez

3) zihinsel engellilere sorulan soru tipi ... zaten zihinsel engelli raporları tartışmaya açık üstününe birde ilkokul düzeyi soru....
4) ÖZÜR GURUPLARINA AYRI SORU TİPİ VERİP TE BUNLARI NASIL AYNI SIRALAMAYA KORSUNUZ BUNA NALM VERMEK ZOR ... Bana Aynı soruyu sormayıp aynı süreyi vermeyip ...nasıl olurda ömss puanımızı ve sırlammazı karışık yaparsın ....?????

Kalender ŞAH;

ben de senin yazdıklarından bir şey anlamadım arkadaşım; 3.sınıf edebiyat öğrencisi olan bir insan iki paragraflık yazısında bu kadar imla hatası yapar mı? "yazmasını bilmeyen adamlar 85 ve üstü almış" diyorsun ve buna inanamıyorsun.doğrusu ben de inanmakta zorlanıyorum senin edebiyat bölümü öğrencisi olduğuna bu yazım hatalarını gördükçe....:confused:

Cevabı basit : Ben üçüncü sınıf edebiyat öğrencisiyim 3 . sınıf on parmak BİLGİSAYAR klavye öğrencisi değil ve .... Canım tükçeye her bulduğunuz yabancı kelimeyi sokarsanız böyle olur ... DİLİNİ KAYBEDEN MİLLETLER ... Millet olma vasfını da kaybeder ... Hangi dili konuşur sanız o millet gibi düşünürsünüz ....Bir milleti yok etmenin en iyi yolu dilini unutturmak ....
[FONT=lucida grande]Ey Türk, üstte gök delinmedikce, altta yer yarılmadıkça senin ilini ve töreni kim Bozabilir.Ey TÜRK titre ve kendine dön... Bilge KAĞAN[/FONT]

fuzuli derki .....
Aşk imiş[FONT=arial] her ne [/FONT]var[FONT=arial] âlemde. İlm bir kıyl ü kâl imiş ancak. ([/FONT]Dünyada her ne var ise[FONT=arial]kaynağı aşktır; ilim [/FONT]ise[FONT=arial] koca bir dedikodu.)
[/FONT]eylesen tutiye[FONT=arial] talimi edayı [/FONT]kelimat[FONT=arial]. sözü insan olmaz ama özü insan olmaz( papağan insan gibi konuşmayı öğretsen sözü insan sözü olurda özü insan özü olmaz) ....

[/FONT]

Kalender ŞAH;

ben de on parmakla kullanamıyorum fakat yazarken itinalı davranıyorum yazım kuralları konusunda.üstelik sen Türkçe'nin önemini bu kadar iyi biliyorken bu hatayı yapıyorsun,bilmeyen insan ne yapar bilemiyorum artık..neyse konuyu saptırmak istemiyorum,sadece savunduğun düşüncelerle çelişen davranışlar sergilemen dikkatimi çekti.uyarmak istedim hepsi bu..

cannetas aşşadaki yazım sana cevaben değil .... sadec gel bir yorum

Arkadaşlar Bu Sitede kilerde ne yazarsa yazsın isterse 100 puan aldım yazsın tercihlerini açıklasın izmir i yazdım yazsın vana atansın ...sözde açıklayıp ta özde açıklamadık tan sonra ne çare ... yalan ağza yuva yapmış...
Arkadaşlar size Geçmiş zamanlardan önemli bir hatıramı kıssadan hisse olacak bir olayı anlatıyım ...yıllar önce Birine sözlü kefil oldum . MAL beyanın da bulunmadığım için kendimi ceza evinde buldum .... Ceza evinde bir kaç gün kadar kaldım ... orda şuna rastladım hiç unutmam ... ceza evinde ki koğuş 100 kişilik koğuş du orada da namaz kılınması için bir yer hazırlanmıştı ... 5 Vakit Namaz kılan anlını secdeden kaldırmayan kişiler vardı 5 vaki ti neredeyse 15 vaki te çıkaran ve dini sohbetler veren oda yetmez gibi neredeyse fetva niteliğinde açıklamalar yapan kişilerde vardı .... seccadenin üzerinden hiç ayrılmayan insanlar da gördüm fakat ben bu insanları dışarıdan da tanıyordum ve ortak bir özellikleri vardı ; çoğu şarap cı veya bunun benzeri yollarda olan insanlardı ....hayatında cumaya zor gitmiş insanlardı. ve bu insanlar ceza evinin de devamlı müdayimleriydi ....önceleri bu kişilerin burda imana gelldikleri tövbe ettikleri hidayete erdiklerini ve artık düzgün insanlar olduklarını düşündüm fakat daha sonra bir zaman geçince , Bu vb insanlara benzeyen dışardan tanıdığım yeni gelenler oldu birde baktım ki koğuşa girerken ağzı alkol kokuyor , selamın aleyküm demeden gendini seccadeye atıyor yatıyor yatıyor kalkıyor neredeyse fatiha okumuyor ama görsen namaz kılıyor ... ha anladım ki bu tip insanlar ceza evinde hemen böyle bir yol tutturmuş gidiyor ve kendilerini böylece sevimli göstermek peşinde ... ha anladım ki insanlar kendilerini gizlemek için böyle yollara baş vuruyor ...... Bu form dada benzeri bir durum var

Merhaba arkadaşlar bu tercih ne zaman yapılacak bilgisi olan varmı...

Kalender ŞAH;

o lafları diyen bendim kalender şah o yüzden sana söz karabük ü yazmayacağım ama emin ol puanım 84 ve kalorifer belgem var

kalender şah lütfen cevaplarmısın

ösym den ilk sayısal verileri iyice inceledim kardeş

ben bu ilk 700 dememin sebebi ilk atamada atananlar tercih edemez ondan dolayı diyorum

ben 83,88 puan ile ilk sıralamam 2339 da ilk atamalar sonucunda benden yüksek puanlı 1600 kişi atanmış bundan dolayı ben şimdi ilk 700 deyim bunun aksıni söyleyen varmı

1.5 2013-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kadroları, 2012-
ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan herhangi bir kadroya
Merkezimiz tarafından yerleştirilen adaylar (ataması yapılsın veya yapılmasın) tercih edemeyeceklerdir.

varsa bunun yanlış olduğunu söyleyen kişi beni aydınlatsın bende bileyim kardeşler belki ben yanlış biliyorum

rabbim hepinizin gönlüne göre versin

arkadaşlar ben 15 tercihimi de TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU yapacam ne dersiniz sizce yapayım mı..bu kurum hakkında bilgisi olan varmı....BURSA-ORTAÖGRETİM-80 puan..

arif<3kzBn;

herkes oraları yazıyor diğer kurumları yazanlar çok az
bence en düşük puanlar diğer kurumları olacak

arkadaslar hayırlı uğurlu olsun biraz önce tercihlerimi yaptım ALLAH herkesin gönlüne göre versin.

Arkadaşlar tercih yaparken rahat olun çünkü ösym duyurusunda 'tercihleri tamamla' dedikten sonra tercihlerini değiştiremezsin diyor ama ben denedim tercihlerinizi değiştirebiliyorsunuz haberiniz olsun.

arkadaşlar puanım 84 ankara ve çevre iller ön ce diyanet arkadan hastane iç işleri yazacam

Üst Alt