Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013 - Tercih Paylaşma Platformu

hıdır ben senin sahsına karşı bir yorum yazmadım yorum genel ve hekese diyorum kimse tercihlerini paylaşmasın

ÖMSS ile atananların çoğu, atandıkları yere gidebilecek mi? BEN ÖZÜRLÜLERİN MENFATİ DIŞINDA BİR BAŞLIK AÇMADIM ... EN TARTIŞILAN BAŞLIĞIMDA Budur oda yine tüm engellilerin menfatini içeren bilgiler taşır

Bu Başlıkta açıklanacak tercih ve puanlar engelli arkadaşlarımızın tercih yaparken kafasının karışmasına neden olarak ve belirli kadrolardan ya kaçış belirli kadrolar yığılma olmasına neden olacaktır .. mesala hıdır senin karabük açıklamanda ve o çılan başlıktaki yorumlarda böyle bir sonuca yol açtı senin 84 puanla karabük benim demem çoğu istenilen sertifika olanın o b kadroyu tercih etmmesine senden daha yüksek puanlı o sertifikası olanlarıda o kadroya çekti ... Bu siteye hiç üye olmayan ve burda yazmayan binlerce özürlü arkadaşımız da sizin yorum ve yazılarınızı takip ediyor ... Bu yüzden yorumlarda biraz daha dikkat ... burda yapılacak bir kaç yanlış yorum genel ömss tercih ve atamalarının kaderini değiştirir

01. Tercih290793505TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (DENİZLİ / BEYAĞAÇ - Taşra)
02. Tercih290111929İÇİŞLERİ BAKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
03. Tercih291596449TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
04. Tercih291595401TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
05. Tercih290463017SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
06. Tercih290793513TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (DENİZLİ / MERKEZ - Taşra)
07. Tercih290793433TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (AYDIN / KUŞADASI - Taşra)
08. Tercih290793441TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (AYDIN / NAZİLLİ - Taşra)
09. Tercih290793793TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (İZMİR / FOÇA - Taşra)
10. Tercih290793785TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (İZMİR / BERGAMA - Taşra)
11. Tercih290793809TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (İZMİR / KARABURUN - Taşra)
12. Tercih290922393İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI / MEMUR (İZMİR / KONAK - )
13. Tercih290922417İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI / VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (İZMİR / KONAK - )
14. Tercih291595841TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (YOZGAT / TÜM İLÇELER - Taşra)
15. Tercih291595849TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI / MEMUR (ZONGULDAK / TÜM İLÇELER - Taşra)
Tercihler tamamdır inşallah hayırlısı olur. ÖnLisans Yerel yönetimler,puanım 70,02

özürlülere hizmetli işi yaptırılmıyor hiç bir kamu kuruluşunda.Memursun hiç korkmana gerek yok.

weycelll;

antalya akdeniz üniversitesi tıp fakultesinde 3 arkadaşım çalısıyor 1 si ağır engelli masa başında diğer 2 si ağır engelli değil temizlik yapıyolar sana iş yaptırmıyacak olsa kadrolarn hepsi memur olurdu

maral tercihlerimiz hemen hemen aynı benmde puan 71 önlisans.. bende genlde ege bölgesni ve Zonguldak' ı yazdım. umarım puan 70 e kadar düşer atanırız..

Arkadaşlar sizlerde “Tercih bildir” açılıyor mu?

Üst Alt