Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖMSS - 2013 yerleştirmeleri için kaçıncı sırada olduğunuzun hesaplanması örneği
Veysel kardeşim bunların sağı solu belli olmuyor biliyorsun şapkadan tavşan yerine her şey çıkabiliyor fikir hususlarında az çok biliyosun kardeşim sınav sürecinin en başından ve hala saçma bir sistem içinde boğuştuğumuzdan gayet normal bir tahmin aslında
ibrahim kardeş allah bunları bildiği gibi etsin. doğru söylüyorsun bunların sağı solu belli olmaz. adamlar bi seferden boş kalan kadroları hiç edebilirler. allah hakkımızı bırakmasın.....
Aynen kardeşim dediğim tamamen onların düşüncesine göre yazdığım bir tahmindi Allah'a havale ettik zaten sistemin bozukluğunu bildikleri halde kendi çıkarlarına geldiği gibi devam ettirenleri bu insanların ahını alarak nereye kadar böyle gidilecek bakalım hep birlikte zamanla göreceğiz yinede rabbim hayırlısını versin herkese inşallah...
kafanızı neden boşa yoruyorsunuz ben hepinizin sorusuna cevap vereyim eğerki bir niteliğiniz varsa ona birşey demem müezzin yada sağlık memuru gibi bir özelliğiniz varsa atanma şansınız var eğer ki benim gibi bir niteliğiniz yoksa atanmak için en az 85 ve üzeri bir puanınızın olması gerekiyor
HA SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN ŞİMDİ 85 PUANI OLANLAR BEN ATANIRIM DİYE DE PEK UMUTLANMASIN 60 BİN KİŞİNİN İÇİNDE EĞERKİ 85 VE ÜZERİ ALAN KİŞİ SAYISIDA ÇOK ÖNEMLİ AYNI PUANA SAHİP OLAN KİŞİLERDEN YAŞI BÜYÜK OLANLARI ALIYORLAR YANİ BOŞA HESAP KİTAP İŞİYLE UĞRAŞMANIZA GEREK YOK EĞER Kİ KADRO SAYISI 20 BİN VE ÜZERİ OLSAYDI HESAP YAPIN DERDİM TÜRKİYE GENELİNDE 5423 KADRO VAR VE 90 BİNİN ÜZERİNDE BAŞVURU VAR BOŞA KAFA YORMAYA GEREK YOK ATANMA ŞANSIMIZ BİR MUCİZE DİYEMEYECEĞİM ÇÜNKü MUCİZENİN OLMA ŞANSI VAR AMA BU ATAMADA ÖYLE BİR ŞANS YOK MALESEF ....
atanırım veya atanamam o benim sorunum buraya bir konu açılmış bilgi almak istedik varsa bilgin anlat yoksa karışma bu forumun amacı ne paylaşım değil mi biz de bir şeyler paylaşmak ve öğrenmek istiyoruz
atanırım veya atanamam o benim sorunum buraya bir konu açılmış bilgi almak istedik varsa bilgin anlat yoksa karışma bu forumun amacı ne paylaşım değil mi biz de bir şeyler paylaşmak ve öğrenmek istiyoruz
kadem ben senin yanındayım ama kadro sayısının çok az olduğu için herkesin atranma şansının çok düşük olduğunu dile getirmeye çalıştım yoksa çokta umurumda değil kim atanmış kim atanamamış ama eminol çoğu kişinin atanamayacağı ortada
BİR HATAMDA OLDUYSA ÖZÜR DİLERİM HERKESTEN.
bayanalr ve baylar, benim için bir bilgi gerekiyor.. kuzenim meraktan çatlamak üzere... merakını girdermem gerek, atama sınavsız memur atanmasına yazıldı ismi çıkmadı.. tekrarı yokmu bunun yeni memur alımı için unutlansın mı ne yapması gerekyor tekrar ösym kayıt mı??
arkadaşlar ömss ile ilgili2.ci yerleştirmeler ne zaman olucak şubatta mı?haberi olan haber versin lütfen.inş 1.ci de yerleşemeyenler 2.ci yerleştirmelerde hepimiz yerleşiriz inşallah
bayanalr ve baylar, benim için bir bilgi gerekiyor.. Kuzenim meraktan çatlamak üzere... Merakını girdermem gerek, atama sınavsız memur atanmasına yazıldı ismi çıkmadı.. Tekrarı yokmu bunun yeni memur alımı için unutlansın mı ne yapması gerekyor tekrar ösym kayıt mı??
en sağlıklı ortalama hesaplama yapmak için önce eski puanların bir çıktısını alın sonra sayfa sayfa sizden yüksek puanları sayın ve toplayın. az önce bende yaptım önümde 15-20 kişi kalmış . ilk saydığımda 25-30 çıkmıştı. ama çıktı alarak saymak en sağlamı. bence sizde vakit kaybetmeden yapın....
merhaba birşey sormak istiyorum özel durumu başarı sırası 24225 ögrenim durumundaki başarı sayısı 47334 buna göre yerleştimede kaçıncı sırada olabilirim bu sene atamam olma ihtimalı olabilirmi bilgi veririsen sevinirim şimdiden kolay gelsin