Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 3. Atama olacakmış

eMeL_eMeL

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
1
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2012 EKPSS puanları ile Şubat ayında bin 620 engellinin atanacağını açkladı. Başvurular 27 Ocak ila 3 Şubat tarihleri arasında ÖSYM aracılığıyla yapılacak.
Çelik, tümü Milli Eğitim Bakanlığı'na yapılacak atamaların, 426'sı Ortaöğretim, 384'ü Önlisans, 810'u da Lisans mezunu olacağını söyledi.

fatma şahin olmayacak dedi bu nasıl oldu anlamadım

2014 sınavına gireceklere toptan geçmiş olsun.....kaç bin kişinin hakkını yediler atama isteyenler alın 1600 kişi :)

Bu haberin kaynağı yok nette her yerde aynı paragraf var ama haberin kaynağı belirtilmemiş ve ne çalışma bakanlığının nede devlet personel başkanlığının sitesinde buna benzer bir haber yok...

Ben twitterda Faruk Celik taki ederken gördüm, haber dogrudur. Hayirli olsun atama bekleyen arkadaslara.MEB kadrolari hizmetli mi acar, memurluk mu acar bilinmez ama lise mezunlarina gih sinifi memurluk acarsa yüksek puani ile milli egitimde hizmetli olanlarin hakkini yemis olur. Bakalim, bekleyip görelim nasilmis kadrolar

bence çok az, inşallah artar bu rakamlar

gene yersen yapmışlar ;)..810lısans demek ogretmen kadro boşlugu var demmkı, lısans mezunu hademe alacak degılller full lıse alınmasılasım hakknıyet acısından...onlısans, lısans %40 akdar cıkarken lıseler yuzde 10 larda kaldı

Yazık bu insanların umutlarına demekten başka bir söz yok...

seçim önce madem atama yapacaklar mail yolu ile baskı kurun arkadaşlar bu saçma sapan atama sınav sonrası kadrolarıda olumsuz etkileyecektir sistemin içine ettiler sıvıyorlar. bizim siteden engelli kardeşlerimiz bürokrat olsa onlardan çok çok daha iyi atama sistemi oluştururlar...

arkadaslar ben kura ile atamada dahilmi buna ilk kez kayıt olacagım hakkım varmı bilgilendirirmisiniz?

Artık nisandaki sınava kasıyoz bizde, hedef 100 puan alıp sorunsuz yerleşmek :D

Ekpss atama

Şşubatta atama olacak kuralar ne oldu unutuldu mis 20000 beklerken bizleri kandiriyorlar tüm engellere çagri seçim zamani geldi ben hükümete oy yok

Yahu zaten yeniden sınav düzenliyorsun. Şimdi Bu atama Neyin nesi. Madem böle bi atama gerçekleşecek sınavdan 3 ay öncemi gerçekleşir. Allah askına sıcıyım böle seçim yatırımına.

Allah razı olsun yüksek puan alanların yerleşmesi için iyi oldu bu..

Neden sadece Milli Eğitim Bakanlığı. Bu memlekette başka bakanlık kalmadı mı yaa. Nedir bu anlayış anlamadımki. Vere vere 1600 kişi . Yazıklar olsun.

Beklediğimiz haber alım az lakin. biraz daha baskı yapılsa imza toplansa beş bin atama olur diyorum.Ha gayret

Diyanet kadroları için neden alım olmuyor 2013 yılı içerisinde alım olacaktı verilen sözler tutulur ise 1620 olur 3000 ve daha güzel olur.

Bence diyaneti mail yağmuruna tutmalıyız.Türkiye genelinde her ilçede bir müftülük var oralara büro memuru alımı yapabilir diyanet.

Gerçekten haberi duyunca çok sevinmiştim. Ama sayı çok az bu nedir. Ayrıca devlette o kada engelli açığı varken neden sadece Milli eğitim bakanlığı. Diğer bakanlıklar neden açıklarını kapatmak için şimdi alım yapmıyorlar. Yetkililerden rica ediyorum bizleri çocuk kandırır gibi kandırmayın devlet diğer bakanlıklara da yüklensin açıklarınızı kapatın desin 2012 de yüksek puan almış okadar insan var. Bari 70 üstü alanlar atansın.

Biraz daha baskı yapılıp kadro sayısı yükseltilebilir diye düşünüyorum.. En azından bi 5000 civarına çıkarsa şanslar daha fazla olur sanırım.

ya arkadaşne biçiminsanlk var ya kadrokadro aln size kdro sınava girecekleridüşünün biraz ya

Hani dedi ya sayın Emine Erdoğan keşke herkes engelli olsa :) böyle bir sistem kuran işleten yürüten ve insanların umutlarını hiçe sayan onca insan varken gerek yok bence dahasına, atama olmayacak seçim provekesi hepsi bu!

grcnckr arkadaşım neden öyle dedin anlamadım. yanlış bişey mi yaptık kadro istedik. Sınava girdikten sonra tercihlerini yapıp yerleşemeyince sen de bizim gibi olacaksın daha sanırım ilk defa sınava fireceksin. Sınava girmek yeterli olmuyor emin ol. atanana kadar mücadele.

71 puan Lise mezunu olarak almıstım. Atanma Şansım Sıfır Şu habere bilew sevınemedım. Sınav beklıyorum. Önlisans mezunu olduk ders kastırıyorum. Alım Olacaksada cok alsın. sınav arefesi alım muhabbeti saçmalık. Kadro bile az...

arkadaşlar bu 3. atamada kura olmuyacakmı şimdi biz boynu bükük kaldık :( bizde katılmıştık 2012 ömss tercihlerine 200-300 de bize verselerdi kadro ümidim bu kadro sayılarının artırılıp kura ilede alım olması seçim öncesi iyi bir yatırım olur bu şekilde olursa

Arkadaşlar yine fikir beyan etmişsiniz. Engellilerle en başından bu yana zaten dalga geçiliyor. çok zor değil süreci baştan hatırlayın nerede kaldı verilen vaad edilen 20 30 bin kadrolar. madem 1620 atama yapacaksın bunu neden sınavdan 1 ay önce yapıyosun madem alacaksın 1600 kadro neyin nesi hiç yapma daha iyi nisandaki sınavların ataması zaten eylül ekimi bulur hep öteleme içten sinsice vakitlerini çalmaktan başka bişey yapmıyorlar. Kadroların artması için baskı kurunuz ayrıca diyanetle öğretmen atamasını aynı anda yapacaklardı yeterlilik sınavından dolayı diyanet kadrolarını ekime kaydırdılar yine alım yapmadılar siz ses çıkarmadıkça herkes sadece ben dediği sürece yine söylüyorum daha öncede söyledim engellilerden bir cacık olmaz yapılanlarda müstehak kimse kusura bakmasın...

Adamlar sırf bir sınavdan 3 atama yaptık diyebilme adına saçma sapan bir alım yapıyorlar ...

Üst Alt