Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 3. Atama olacakmış

Hep hizmetli. kura ile girenler göz ardi ediliyor. Bir parnak bal hesabi....

Beter olsunlar camianın geneli hep banacı benim işim olsunda aman gerisi ne yaparsa yapsın herkes yeni sınava umut bağlamış :D ama önceki sınavdakilerden farkını birisi bana açıklasın çok rica ediyorum :D sistem adam gibi işlemedikten sonra ne faydası var yine sıkıntılı olmayacak mı yine insanları umutlandırıp umutlarını kırmayacaklarmı ....

arkadaşlar 2012 kpss sınavı ile şubat atamasına muracat edebilirmiyim %60 özürlü raporum var ??

Madem öyle diyorsun Bio mail atabileceğimiz adresleri paylaşırsan bizde mailleri senin aracılığınla göndeririz.

şubat 2014 te yapılcak olan atamalarda ilk ogretim mezunları içinde kadro varmı

arkadaslar şubatta yapılcak olan atamalarda ılk ogretım mezunları ıcın atama yapılcakmı ben orta okul mezunuyum basvurabılırmıyım:confused:

google yazarsanız çıkar benim aracılığıma gerek yokki :) bimer aile ve sosyal politikalar bakanlığı net adresler zaten bu kadar hazırcı olmayın :)

Hazırcılık değil Bio sadece bimerden bahsetmiyorumki başka nerelere atacaksan ondan bahsetmiştim :) :)

Ben attım mailimi. Arkadaşlar sizde destek olursanız belki sayının artmasına sebep oluruz.

Hepinizin dikkate almasını rica ediyorum...

forum meurları takip edin herkez gruplaşıyor twitter aktif olarak kullanabilirsiniz

Bence diyaneti mail yağmuruna tutmalıyız.Türkiye genelinde her ilçede bir müftülük var oralara büro memuru alımı yapabilir diyanet.

diyanetin insan kaynaklari bolumu var herkes ordan talepde bulunsun

Bence diyaneti mail yağmuruna tutmalıyız.Türkiye genelinde her ilçede bir müftülük var oralara büro memuru alımı yapabilir diyanet.

buro memurlari genelde torpille atanir diyanette o yuzden bos yer olmaz buro da

Öncelikle hayırlı olsun. Tercihte bulunacak arkadaşlar atanacakları ilde 5 yıl kalacakları için tercihlerini ona göre yaparlarsa sonrası için bir mağduriyet yaşamazlar.

Arkadaslar bu alimlar iyi hos da kuraya katilanlar için birşey yok. Yazik gunah yani o kadar milleti suruklediler onca insan hevesle girdi. Şimdi de yapilan lisans nezunu kadrosu dolmaz bile. Uyumayin bu son şansınız Adam yarın diyecek ki Şu kadar kadro açtık lisans mezunu bulamadik. Birlik olun kimse hakkinizi vermez size. Aln hakkinizi...

Büyücü adamlık konusunda sen ne dersin :D evet lisans kadroları zor dolar gibi adamlar üniversite okumuş hizmetli kadrosundan alım yapıyosun zihniyete bakarmısın yani her tarafları engel böyle aptalca iş olur mu yahu bu kadar hakir görülmez insanlar umutları yerin dibine çakılmaz Allah'a havale hepsi bakanın teday başkanı ile görüşmesini izleseniz fıtık olursunuz adam bütün eksiklikleri anlatıyor bakanın umrunda değil daha çalışan engellilerin sınava girdiğini bile bilmiyor komedi yahu :D

S.a arkadaşlar benim abim şizofreni hastası % 80 rahatsızlıgı lise mevzunu kendisi Ekpss' ye nasıl grebilir koşulları ney kac puan çekmesi lazım ataması olurmu şimdiden çok teşekürler.

kadro sayısı çok ama çok az ortaöğretimden her ilden 5 yada 6 kişi alınacak artık şansınızı siz hesaplayın 800 küsür kişi lisanstan alınacak keşke kadro sayısı 5000 lerde olsaydı belki o zaman ümidimiz olabilirdi şimdi bu atamada yüksek puan alan arkadaşların atanma şansları bulunuyor ne diyelim artık ALLAH büyüktür hakkımızda hayırlısı

lise mezunlarına hep hizmetli vermişler. peki Ortapedik özürlü uzun süre ayakta duramayan insanları nasıl hizmetli yapacak bunlar acaba. Gerçekten artık bizleri bezdirdiler engellinin önüne birer engel de devlet koyuyor. yok arkadaşlar devletin bize gerçekten ekmek vermek istemediği apaçık ortada.

Bio arkadaşımın da dediği gibi bimere mailler atalım diğer bakanlıklar da açsın kadro. imzalar toplayalım.

Bio hayır bence adam olmayız. Bana dokunmayan yılan milyar+milyar kez yaşasın dedikçe hayır olmayız. Hepimiz engelliyiz burada.Kendi aramızda bölündük durduk. Tek ses olmayı bilseydik emin ol şimdi bunlarla uğraşıyor olmazdık.
Dilekçe hazırlayıp imzamıza sunan onca arkadaşlar vardı face de kimse destek vermedi oralı olmadı.Açıkcası bunları hak ediyoruz diyorum

Büyücü yazdğınla büyüledin yine eksiksiz yazmışsında anlıyacak olan vardır inşAllah :D

önlisans seviyesinden (384) kadro bence en son alımda 70 puana kadar almıştı bazı kadrolar benim fikrime göre önlisanstan 70 puanla 60 puan arasında olanların atanma şansı var bu 384 kadro içerisinde, sizce?

ortaöğretim mezunları için sadece hizmetli kadrosu açmışlar bu kadroyu açanlara sesleniyorum memurluk açsaydınız nereniz eksilecek sizin derdiniz ne çocuk mu kandırıyorsunuz sus payımı lan bu.......
ortopedi engelliler nasıl hizmetli kadrosu da çalışsın bu kadrolar da emeği geçen herkesi Allah'a havale ediyorum Allah sizi ne biliyorsa öyle etsin o kadar öfkeliyim ki kelimeler kifayetsiz kalır.
Türkiye trilyonlarla uğraşıyor ama devlet engelliye hizmetli kadrosu vermek için can atıyor içimden ne geçiyorsa söylüyorum dillendiriyorum ama kaleme alamıyorum artık siz anlayın...

:D Hilal bu sıkıntı önce kendimizden başlıyor. Büyücü arkadaşımızla aynı fikirdeyiz o yüzden hiç bi cacık olmaz :D böyle semer vuran çok olur her zaman söylediğim gibi önüne atılana razı olan bir camiadan öteyede gitmez...

Şimdi bu başlık memurluk için atama değilde aşk v.s olsaydı şimdi tavan yapmıştı yorum yazan yazana idi :D eeee müstehak değilmi sizcede...

Üst Alt