Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖMSS aday işlemlerinde tercih bildir kısmı açılmayan var mı?
Başvuru sırasında okuldan şifre aldım TERCİH YAPAMIYORUM sorun ise lisedeki hoca kaydımı yapmamış sadece şifre vermiş yetkililer ise yapacak bişey yok diyor. :/
bende 2 gündür deniyorum tercihimi yapamıyorum ne olacak bu durumda ösym ya tarih uzatması gerekmiyormu
arkadaşlar ösym ile görüştüm ortaögretim alanı boş olduğu için böyle bir sıkıntı yaşanmış diploma fotokopisi ve genel amaçlı dileçeyi ösym önce fax sonra ise kargo yapmamız gerekiyormuş sonra tercih bölümü açılacakmış bilgilerinize
merveenes;
Arkadaşlar bu sorundan bende muzdariptim tam 1 haftadır uğraşıyordum baktım olmadı ösymnin başvuru bürosuna gittim ama aynı sorunla oradada karşılaştım tercihleri yaptık görevli memurla ösym ye gönderdik ama sistem tercihlerin hiç birini kabul etmedi.zor bela ankara ösym başkanlığını araya araya zor düşürdüm oradakilere durumu izah ettim ve sorunun ömss ye başvuru yaptığımızda başvuru klavuzumuzdaki öğrenim bilgilerindeki bölüm alan kodununun olmayışıymış o kodun eklenmesi gerekiyormuş yoksa tercih yapamıyormuşuz.ne yapmam gerektiğini sordum acilen 0312 298 85 30 nolu hatta ösymnin sitesinde bulunan genel amaçlı dilekçe örneğini doldurp ve diplomamızın aslını veya diplomamızın noter onaylı tastikli fotokopisini bu numaraya fax çekicekmişiz iletildi raporunu aldıktan sonrada acilen doldurmuş olduğumuz genel amaçlı dilekçeyi ve noter onaylı tastikli olan diploma fotokopisini (yanlış anlaşılmasın diplomanın aslını değil fotokopisini) ayrıca sunu söyleyim noter onayı güncel olucak eski tarihli olmuycak kabul etmiyorlar evet bu iki evrakıda acilen ösym başkanlığı Bilkent/ANKARA adresine aps'ylen yada kargoylan yollayacaksınız ama önce heriki evrakında faksını çekiceksiniz ewet arkadaşlar ben 1 haftadır bu sorunla uğraşıyodum ve strese boğuldum şükürler olsun bu dertten sonunda kurtuldum bu size anlattığım aşamaların hepsini dün gerçekleştirdim ve tercihlerimi az önce şükürler olsun hata veren sayfa yani daha sonra tekrar deneyin diye çıkan yazı karşıma çıkmadı sorunsuz bişekilde yaptım işin tuhafı daha yollamış olduğum mektubum ösym ye daha bugün ulasacak olması sağolsunlar çekmiş olduğum faxla işimi görmüşler mağdur etmemek için ama evraklarımızı kesinlikle istiyolar faxı tek başına kabul etmiyolar arkadaslar faksı sadece ön hazırlık olarak vatandaşı mağdur etmemek için bilgi amaçlı olarak istiyolar inşallah bu yazdıklrımla sizlere bi faydam olmuştur biliyonuzki fazka zamanımız kalmadı..
dervis;kardeş 0312 298 80 50 nolu numara aday işlemleri bölümü ama devamlı meşgul çalıyo kardeş ama sen hiç durmadan aralıksız ara vermeden ara sonunda düşüyo oradaki görevli arkadaşa durumunu izah et o sana yardımcı olur birde kendinde kontrol edebilirsin 2012 ömss başvuru bilgilerindeki öğrenim durumunu incele bülüm alan kodun varmı varsa sorun yok ama yoksa ozaman sıkıntı sende benim izlediğim yolu izleyeceksin ama acele et birde azönce sitede yazdıklarımda ilave etmem gereken bişey var onu yazmayı unutmuşum genel amaçlı dilekçede refens numarası var o numarayı almayı unutmayın o numara olmadan yapacağınız işlemlerin herhangi bir anlamı kalmıyo kabul etmiyolar referans numarayı aday işlemlerinde girip oradan referans no al diyo oradan alıp ve dilekçemize o numarayı yazıyoruz arkadaşlar....
hayırlısı ile bugun tercıhlerımı verdım yalnız çıktı aldıgım kagıtta kura kelımesı geçmiyor bile ÖMSS-2012/1 Tercihleri tercıhınız 20/07/2012 saat tarihinde başarı ile ÖSMY ye bildirilmiştir yazıyor kuralarda ki yazı böyle mi