Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS-EMSS hazırlık kitabı bulamıyorum?!

*brucelee

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Ben üni 2. sınıftayım fakat emss ye lise grubunda gireceğim.Şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum ama sipariş verdiğim ömss kitapları ne yazık ki stoklarda tükenmiş ne yapacağımı şaşırdım hadi 2-3 ay sonra 2014 EMSS için kitaplar çıkacak onu da almakta fayda var ama bir yerden başlamak istiyorum.Sınavdan önce çıkan ömss kitabı değil de nisan 2012 den sonra çıkan ömss lise hazırlık kitabını nereden temin edebilirim?

bende cok zor bulmustum tanıdıgın bır kıtapcıya sparıs ver getırırıler ben oyle yaptım netten bulmak baya zor.

az önce NT yi aradım,bizde henüz emms kitapları gelmedi dedi,2.el kitapçılarda bulabilirmişim pff :confused:

Sayın ........,

www.yargiyayinevi.com sitesinden vermiş olduğunuz sipariş bilgileri firmamıza ulaşmıştır, ilginize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.
www.yargiyayinevi.com
Müşteri Hizmetleri

Sipariş Tarihi : 25 Ağustos 2013 16:21Siparişiniz başarıyla alınmıştır.

Ürün AdıAdetFiyatToplam Fiyat
KPSS Eğitim Bilimleri 2006-2013 Çözümlü Çıkmış Sorular Yediiklim Yayınları 2014111,94 TL11,94 TL
EMSS - Engelli (Özürlü) Memur Seçme Sınavına Hazırlık Kitabı128,08 TL28,08 TL
Sepet Tutarı: 40,02

bende murat yayınlarının ömss kitabı var çok güzel alan varsa satabilirim

katre-i matem;

peki kpss çok detaya giriyor ömss ise daha kolay oluyor kanımca daha mı faydası olur sizce?Bir de kaynak olarak hangi yayınevini tercih etmeliyim?

Merhaba emss için kpss dershanelerine gitmeyi düşünüyorum bir işime yarar mı ??

İBB Sosyal Hizmetlere mail atmıştım bunun için. Sınav tarihi açıklandıktan sonra , İBB ücretsiz olarak kurs açıyormuş bu sınav için.
Nasıl olur , ne zaman olur bilmiyorum ama. Bir bilgisi olan var mı bu konu ile ilgili ?

aşırı detaya girmeyen kpss gy-gk kitapları işinizi görecektir..illa emss kitabı sart değil bence

Bsit kpss kitabından alın çalısın arkdaslar daha faydalı olacaktır.Ömss'de ne olup biteceği belli değil en güzeli kpss kitabı alın çalısın sınavda daha rahat edersınız.
tavsiyedir

EMSS kolay değildi. KPSS soruları onun yanında devede kulak kalır.Kolay soruluyor diye işi hafife almayın.Normal kpss hatta ösys girecekmiş gibi çalışın.
Türkçe de paragraf soruları çok çıkıyor.

Arkadaşlar merhaba.Bence kaynak araştırmasından önce sınav tarihinin netleşmesi için toplu halde çaba sarfetmelisiniz.(Neden tüm sınavlar bir önceki sene takvimde netlik kazanırken,engellilere yönelik sınavlar belirsiz?)Yayınevleri Ösym takvimine göre hareket eder basımlarını olası sınavlar için günceller ve basar .KPSS sınavı,LGS sınavı,EMSS sınavı evet konular hep aynı ancak soruluş tarzları fark edebiliyor.EMSS sınavında yorumda ağırlıklı olabilir,bilgide fazla kaynaktan çalışmak avantajlı olur ama bir sınava hazırlanmanın en önemli koşulu belirliliktir.Sadece çalışma kaygısı olur o zaman ancak şimdi belirsizlik motivenizi düşürür .

2012-ömss de 1.atamada yerleşmiş biri olarak tavsiyem piyasadaki ömss kitaplarındansa kpss kitaplarından çalışmanız..Allah gönlünüze göre verir inşallah.

Arkadaşlar Yargı yayınlarının kpss 2013 yeni müfredat kitabını aldım,açıkçası çok detaya girmişler ama çalışmakta fayda var.

2014 EMSS hazırlık kitabı çıktı (akıllı adam yayınlarından) Bilginize ...Bu arada sınav takvimi belli oldu 31.08.2014'tedir saygılar...

ÖMSS sınavını kazanmış birisi olarak tavsiyem KPSS kitaplarından çalışmanızdır. Sakın ha sakın EMSS soruları kolay oluyor sanmayın ve çalışmalarınız buna göre yapın. KPSS kitaplarından en ince ayrıntısına kadar çalışınız isterim :)

piyasada murat yayınlarının kitabı mevcut dün gördüm ama çok basit yada bana öyle geldi :D sorular çerez daha zor bir kitap yani kpss kitapları al çalış bence daha faydalı olur

soruların yüzde kaçı,hazırlık kitaplarından çıkıyor.

bence şu kitap bu yayın düşünmeyin. soru dağılımlarına bakın birde konu dağılımlarına. örneğin türkçede 15 sorudan 5 tanesi anlatım bozukluğu çıkaçak. anlatım bozkluğuna netten videolar vvar öss ye yönelk onlardan çalısırsınız sonra alın kpss soru bankası çözün... ben üni son sınıf öğrencisiyim. geçen sene ömss sorularına baktım mat soruları türkçe soruları bildiğin öss düzeyi. 30 soru da 25 çıkarmştm çözdüğümde. zor diyenlerede bakmayın. kolay olur. önünüzde neye çalışaçağınız belli.

turkuaz06;
hazırlık kitaplarından şu kadar çıkacak diye bir şey yok malesef.. :D

Önlisans Mezunuyum

Merhaba arkadaşlar umarım konuyu yanlış yere açmadım.Ben Önlisans mezunuyum ve % 40 oranında engelliyim.Geçen sene ÖMSS den haberim olmadı normal KPSS Önlisans sınavına girdim malesef kazanamadım.Elimde de geçen sene aldığım Lise-Önlisans için olan KPSS hazırlık kitapları var.
1-Konular aynı olur mu?
2-EKPSS için ayrıca kitaplar almam gerekir mi?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar bendn tavsiye kpss tarzında çalışın yani ihtiyaç yayınlarının kpss konu anlatım ve yaprak testlerin alın, birde Akıllı adam emss kitabını alın ,kpssye girecekmişş gibi çalışın ben aldım ve şimdiden çalışmaya başladım lisans işletme mezunuyum 2012 de lisans 58 almıştım, ama bu sefer çok iyi çalışıp yüksek puan almak ve atanmak amacım, herkese kolay gelsin ....

gulay_06;
Hakkınız da hayırlısı inşallah bu sefer olur...

sefikgonenckara;
S.a Konular fazla değişmez ama yine de güncel kaynaktan hazırlan derim...

EKPSS Kaynaklar

Merhaba ,

Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi elinde EKPSS İçin Kaynaklarımızı bu konu altında toparlayalım Kitap paylaşımlarını ve gerek konu anlatım videolarını bu başlık altınta toparlayalım. Bende sizler için birazcık araştırma yapıp bulabildiğim kaynakların linklerini konuya ekledim.

Kitapseç EKPSS Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Konu Kitabı (2014)
EKPSS Engelli Kamu Personeli Snav Konu Kitab Kitapse Yaynclk 2014 2014 KPSS Kitaplari Komiser Yardimciligi Adli Ve dari Hakimlik

Kitap Hakkında Bilgi

İçindekiler

Türkçe ,Tarih,Coğrafya,Matematik,Geometri Anayasa

Not: Kitap hangi sınıf için bir bilgi göremedim Yani ortaöğretim mi Önlisans mı, lisans mı hakkında bir bilgim yok.

Ürün şuan ki fiyatı 21,50 TL

AKILLI ADAM YAYINLARI Engelli Memur Seçme Sınavı Hazırlık Kitabı

EMSS - Engelli (zrl) Memur Seme Snavna Hazrlk Kitab 2014 KPSS Kitaplari Komiser Yardimciligi Adli Ve dari Hakimlik

Ürün şuan ki fiyatı 24,00 TL

Şimdilik bu kadar konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa seviniriz.

[FONT=arial]

[/FONT]

Önlisans mezunu olarak ÖMSS'den 80-90 puan alıp atanan kimler var?

önlisans mezunu olarak ömss girip 80-90 puan alıp atanan arkadaşlar ömss kitapı olarak hangi yayından yararlandınız en isi hangisi yardımcı olurmusunuz

bende ıhtıyac yayınları buldum bırınden kpss2012 onlısans gk.gy.750*2:1500sayfa hergun 10sf okuyup 5ayda bıtırıcem inşallah.

Konu anlatım olarak ihtiyaç
Soru bankası olarak pegem ve yediiklim
Sayısal için güvender

başarılar ;)

Üst Alt