Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS-EMSS hazırlık kitabı bulamıyorum?!

Ekkpss nasıl çalışılır ?

Arkadaşlar ömss'den 68.34 puan aldım lise düzeyinde yerleştirilemedim malesef.2014 Nisan ayında yapılacak olan sınava az kaldı hepimiz biliyoruz.Nasıl ve hangi kitaplarla hazırlanmamız gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

2012 kpss den 80 aldım bende yerleşemedim güzel ülkemde..benim sana tavsiyem ağır olmayan konu anlatımlı bir set alarak başla yüzeysel öğren konuları sonra bol bol soru çözerek rahat atanabilecek bir puan alırsın..

ekpss kitaplarından yada kpss kitaplarından hazırlanabilirsiniz yada 12 engelli bir araya toplanıp halk eğitim müdürlüğüne dilekce yazıp kurs açtırarak sınava hazırlanabilirsiniz

mühendis 80 den nasıl boşta kaldın lise 76 kadar düştü

Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca gülüyorum. Yok o kaynak yok bu kaynak. Siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına böyle :) Madem ders çalışmak istiyorsun o zaman kaynak aramak yerine eline geçen kitabı okur eline geçen soruyu çözersin sonra al sana kitap al sana kaynak. 2012 ÖMMS'ye bende girdim. Param olmadığı için kitap alamadım. Hatta karalamak için defter bile alamadım. Şaka yapmıyorum bunlar gerçektir. Ama gel görün ki ÖMMS den 92,25 puan ve Türkiye geneli liseler arasında 385. olarak ta atandım. Şimdi Allah'ıma çok şükür memur olarak çalışıyorum. Şimdi bu kadar imkansızlık içinde bu puanı nasıl aldım derseniz. Fabrikadaki çöpe atılacak kağıtları kendime not defteri yaptım. Elime geçen her şeye çalıştım. Kaynak farkı gözetmedim. Ve sadece 3,5 ay ders çalıştım bu puanı aldım. Çünkü başarmayı çok istedim ve Allah'ım bana yardım etti. O yüzden kitap aramakla vakit kaybetmektense eline geçen kitabı oku, soruyu çöz. İnternette istemediğin kadar kaynak ve soru var zaten. Sen iste yeter. Yeter ki sen ders çalış ve bol ol soru çöz. Günlük 300 soruyu düşürme yeter. Allah'ım yardımcınız olsun

akıllı adam ve kitapseç yayınlarının ömss kitapları var.30-40 tl civarında.kitapçılarda bulabilirsin

Ekpss

EKPSS için akıllı adam yayınları mı kitapseç yayınları mı daha iyi ? hangisini önerirsiniz

Soru bankası olarak akıllı adam, yedi iklim, fem, konu anlatımı için ihtiyaç yayınları ve murat yayınları , sayısal için güvender....

ezel2102;

Herkesin zekası sizin zekanız gibi olmayabilir. Kimisi 3 kimisi 5 defa söyleyınce kavrar. Beli Ki alt yapınız iyi idi. Alt yapısı olmayan napsın ?_ aradan belkı cok seneler geçti herşeyi unuttular ?

Kitap alacak olanlarda Konu anlatımı Olarak İhtiyaçı seçsinler. Basit Kavrama yeteneğini olan bi kitap.

FaCia;

Aynen bende sana katılıyorum bu arkadaş işin içinde nasib var demeli (Ezel2102) ...Enaniyet olmamalı değil mi ? zaten arkadaş enaniyetli davranmamış sadece başlangıcı kötü giriş yapmış bence...

Arkadaşlar Kitapseç yayınları nasıl acaba bu kitapa çalışan varmı? Tavsiye edermisiniz.

Arkadaşlar ömss 2014 ana konusunun linkini yazarmisiniz tapatalk tan bulamiyorumda

EKPSS yardım

EKPSS hazırlık kitaplarını nerelerde bulabilirim

Arkadaşlar merhaba;
Henüz aranızda yeniyim. Malesef 2012 ÖMSS'de 77.89 puan aldım fakat bende atanamadım. Nasip kısmet meselesi olmayınca olmuyor yapacak bişey yok.Acaba seçim öncesi ÖMSS ile memur alımı olacak mı bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

kaçik;

S.a Kardeş puan gayet güzel inşallah son bir alım daha olurda sevinirsiniz ama yine de sınav tarihi belli yeniden girecekmiş gibi hazırlıklı olmak da fayda var vesselam...

Meslek lisesi mezunuyum , ortaöğretim mi,ön lisans mı, lisans kitabı mı almalıyım

Selamın aleyküm , meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum iki sorum olacak1-) Tekrar sertifika almam gerekiyor mu ?2-) ortaöğretim ekpss hazırlık kitabı mı almalıyım ön lisans veya lisans mı ?

kitap zaten tek kitap olarak satılıyor lise önlisans lisans bir kitapta toplanmış al çalış

Bir yanlışlık yok mu ? orta öğretim ile önlisans birleştirilir ama lisans aynı kitap da olmaz diye biliyorum...

yargı yada fem yayınlarının kpss kitabı zaten ekpss konuları aynı ama sorular kolay

arkadaşlar ekpss kitabı akıllı adam yayınları var murat yayınları,data yayınları kitap seçin çıkardıgı yayın var başkada yok

a.s Mehmet kardeş sağol inşallah hepimiz yerleşiriz biyerlere biz de sıkıntılardan kurtuluruz . Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

Data yayınları nasıl iyi mi ? Anlatım şekilleri anlaşılır mı ?

ben kpss kıtaplarından calısmaya basladım emss kıtaplarını beklersek cok gecıkmıs oluruz bı konu bı konudur

Üst Alt