Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS için memur alım yönetmeliğinde değişiklik yapıldı / 22 Şubat 2012

s.a ÖMSS Başvurdum Ziraat Bankası 25 TL aldı ÖSS ise 75 TL aldı Sizlerde Verdinizmi acaba...

Ben lise mezunuyum elimde diplomam var kaydımı yaptırdım ama aöf den bu sene kamu yönetimine kaydoldum. Daha 1. Sınıfım eğer ömss yi kazanırsam memur olurmuyum. Aöf de okumamın sakıncası varmı ? Daha 1. Senem

arkadaşım 25 tl tamamda 75 tl neden verdin arkadaşım daha yeni duydum böyle birşey

s.a ÖMSS Başvurdum Ziraat Bankası 25 TL aldı ÖSS ise 75 TL aldı Sizlerde Verdinizmi acaba...

arkadaşım 25 tl tamamda 75 tl neden verdin arkadaşım daha yeni duydum böyle birşey

Tercihlerin yapılacağı son gün itibariyle o tarihe kadar ve tercih başvurularının son gününde diploma tarihiniz o güne ait değilse kesinlikle tercih yapmayınız. Çünkü tercih başvuru tarihi aşan bir tarihte diploma sahibi olacaksanız tercihinizi yapıp herhangi bir kuruma yerleşmeniz durumunda diplomanızı ibraz etseniz dahi atamanız iptal edilir ve 1 yıl süreyle tercih yapımlarınızda kısıtlama da kalır, tercihlerde bulunamazsınız. Bilgilerinize

ekremm;

Hakkın yenmiyor sen lise mezunu olmadığın için (ortaokul /ilköğretim mezunu) olarak sınava girme hakkın var istersen şu numarayı ara bilgi al ösym no : 0 312 298 80 50

ömss öğrenim durumu hakkında.

Selam arkadaşlar,

Şu an benim lisans öğrenimim devam ediyor.İşletme fakültesi 4.sınıf öğrencisiyim.Bu sene içinde mezun olacağım.Eğer bütünlemeye kalmadan geçersem mayıs ayında lisans diplomam elimde olur.Bütünlemeye kalırsam Eylül ayına kalıyor mezuniyetim.
Elimde geçici önlisans diploması mevcut şu anda.Sınava lisans olarak mı girmem daha mantıklı olur.Yoksa önlisans olarak mı ?
Teşekkürler.

bilader git öğrenci işlerine dilekçe ver. mezun olabilir durumda olduğuna dair. ki alamasan bile klavuzda mezun olabilecek durumdakiler yazıyor. ama ben önlisans gireceğim dersen karar senin.

Üst Alt