Arkadaşlar durumu iyi analiz edin; bu başlığı açan vatandaş diyor ki, ben 91 puan aldım ve ardından süreliler girmesin vs.vs. tutturup gidiyor. Size mantıklı geliyor mu ALLAH aşkına 91 alan bir kişi neden böyle bir konu açma mecburiyetinde hissetsin ki kendini? 91 puan çok iyi bir puandır ve insanı böyle mesnetsiz başlıklar açıp, saçma sapan yorumlar yapmaya sevketmez. Demek ki, bu arkadaş sınava çalışmamış ve de iyi bir puan alamayarak, aklınca öbürlerini nasıl elerim hesabına girmiş. Böylelerini çok gördük, görmeye de devam edeceğiz ...
Konuyu bu yönden ele alırsanız olay gün gibi aşikar zaten, zamanında bir şeyleri başarmak için ter akıtmayan, zamanını boşa harcayan insanların beyhude çırpınışlarıdır bunlar. Ayrıca arkadaşım böyle bir isteğin varsa eğer, yazdığın yer yanlış, burası özel bir forum buraya ne yazarsan yaz sonuç alamazsın, ancak kendini kandırırsın, madem böyle bir düşüncen var sana tavsiyem resmi makamlara yaz bu yazdıklarını, ama bir sorun var, oradan da bir sonuç alamayacaksın
Çünkü yazdığın şeyler tamamen BENCİLLİK, HIRS VE İHTİRAS üzerine kurulu cümleler. O yüzden senin için üzülmekten başka yapacağımız hiç bir şey yok maalesef...
Ben insanları artık anlamıyorum, gerçekten "İNSANLIK" denen şey çook geçmişlerde kalmış, şunu hiç bir zaman unutma bu başlığı açan arkadaş; "Hiç kimse, hiç kimsenin kısmetine mani olamaz, su akar yolunu bulur, sen de bu beyhude çabalarınla baş başa kalırsın."
Ne var sanki birbirimize yardım etmeye çalışsak ölürmüyüz arkadaş, ama yok, illaki birilerinin ayağını kaydırmaya çalışacaz, zamanında çalışmadığımızdan dolayı biz de olan bir suç için başkalarının kismetine mani olmaya çalışacağız aklımızca. Ama şöyle bir düşün ve kendine gel arkadaşım, birilerine yardım etmek, zorda kalmış arkadaşlarımıza yardım eli uzatmak, insanlığımızdan bir parça alıp götürmez, aksine bu dünyaya gelmemizin amacını daha iyi kavramaya yardımcı olur ve bizi yüceltir.
Bak "ÖZKAN" kardeşim tüm varlığıyla birilerine yardımcı olmaya çalışıyor ve ben onun insanlığından bir şeyler kaybettiğini görmüyorum, gördüğüm sadece yardım etmeye çalıştıkları insanların hayır dualarıdır. Allah ondan razı olsun. Ben de Konya' dayım ve buradaki ÖMSS Kursunun açılma sebeplerinden bir tanesiyim, herkesi haberdar ederek, 12 kişi gereken bir kursa tam 110 başvurunun yapılmasına vesile oldum ve kurstaki arkadaşlarımın da hepsi bana dua etmiştir. Biz senin gibi düşünseydik bulurduk 12 kişi işimize bakardık ama ne kadar çok kişiye yardım edebilirsek bizim için o kadar kardır diye bakıyoruz olaya. Aynen Özkan kardeşim de yanlış hatırlamıyorsam Sakarya daki kursun açılması için çok çaba göstermişti. Biz onlar da kursa gelecek, bir şeyler öğrenecek de bizim önümüze geçecekler diye hiç düşünmedik. Aksine ne kadar arkadaşımıza yardım edebilirsek bizim için o kadar iyidir dedik. Dünyaya neden geldinizi unutmayın; Dünyaya gelmemizin tek amacı var: "İMTİHAN" doğumdan, ölüme kadar, bunu aklınızdan çıkarmayın ve düşüncelerinize bu istikamette yön verin lütfen...