Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS için neden raporu sürekli olmayanlar başvuru yapabildi?

• Konbuyu başlatan derya_1986
  • Başlangıç tarihi
Sahte rapor olayına bende katılıyorum ve konuda atanma aşanmasında v.s tekrar gözden geçirilmesi tüm engelli kardeşlerimin adına önemlidir...

Asıl önemli olan açıklanmak istenen fikrin adabı şeklinde olmasıdır....

birde anlamadığım süreli süresiz raporlardan sanane , senmi dağıtıyosun haşa milletin rızkını.desem süreli raporları düşünüyon imkansız için o kadar dolmuşki artık tahminim kusmaya başlamıssın heral.

tm sahte rapor konusu farklı lakin bu kişinin uslubu yazılarının anlamı çok farklı.

derya isterse sen 100 al rabbim nasip etmemişse bahaneler cok cıkar bunuda aklından cıkarma.

neyse belliki tartışma havası cıkacak bende şeytana pabuç bırakmam . en iyisi konuyu kapatmak. inş bir yanlış anlaşılma vardır.

Şimdi ben şunu merak ettim diyelim ki özürlü raporum "süreli" 1yıl kadar hastayım diyelim şimdi ben normal sağlıklı rapor alamayacağım için herhangi bir yerde çalışmam zaten değil mi ?

Bu durumda ne alaka da özürlü raporum varken (sürekli yada süreli farketmez) niye kullanmayayım bu hakkımı ?
Ha benim raporum sürekli ama konu çok garip geldi.. Ayrıca Özkan arkadaşın da dediği gibi sınava giren adayların sayısı 60bin küsur,kura ile başvuranların sayısı belli değil nereden çıkardınız 120yi?
Şimdi süreli özür raporu olan bir arkadaş sağlık raporu alamadığı için işe giremeyecek e sizin görüşünüzle özürlü haklarından da yararlanamayacak ee ne yapsın bu durumda otursun özrünün geçmesini mi beklesin? Ya 5yıl boyunca geçmezse ? Onun o sağlık masraflarını kim karşılayacak?

Kanımca siz henüz bir yere yerleşemediğinizden oturup oturup senaryolar üretiyorsunuz ne olsa nasıl olsa nasıl yerleşsem gibi.. Çok bencilce bir düşünce içerisindesiniz.Şayet çalışmışsan güzel de bir puan almışsan diğerlerini elemeye çalış millete habire karalar sürüyorsunuz yok sahte raporlar yok süreli özürlü ne kadar garipsiniz.

haklı süreli rapor alan engelli sayılmaz çünkü geçici bi süre engeli olacak demek ki evet oturup beklesin
benim engelim geçeceğini bilsem havalara zıplarım 3 değil 5 yıl beklerim yani

Ekinos arkadaşım tabi ki engelimizin geçeceğini bilsek bekleriz ki zaten onu umuyoruz da ameliyatlar vs. debeleniyoruz fakat çalışmazsan,ssk yada paran pulun olmazsa kendini nasıl iyileştirmeyi düşünüyorsun :) Doktora neyle gideceksin ? Süreli de olsa engelli raporu olan birini neresi işe alıyor ki?

Çok çok kabaca bencilce ayrıca iğrenç bir üslupla yaklaşmış konuya arkadaşımız..
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.. Süreli de olsa sürekli de olsa engelimiz kalmaz inşallah..

ooo ona kalirsa bence yuzde 100 raporlu olan 20-35 yas arasi insanlarida direk sinavsiz aha siz alindiniz demeleri lazim...tamam ben sakinim

Stay ne alaka arkadaşım ?
Böyle bir hak verilmişse çalışsın girsin sınavına diyoruz kimse boş sebepten işten bahsetmedi

arkadas herkes kendi kafasina gore bir sey yazmis bende bence diyerekten yola ciktim oda benim gorusumdu

Bekara boşanmak ne kadar kolaysa yaşamayana çekmeyene karşısındakinin ne durumunda olduğunu bilmeyerek peşin hüküm vermek ne kadar kolay şaşıyor hayretler içerisindeyim!...

Sanki sahte raporlar alanlşar ve yaltaklık yapanlar hariç süreli raporlular insan değil de buna hüküm veren süresizler insan yaşmayı hakediyor süresililerin yaşamaya ne hakkı var as gitsin !...

İnsan ilk önce bencil olmayacak içindeki kötülükleri böyle kusmayacak şayet kusmaya ihtiyacı varsa bunu kendi benliğinde halledecek !...

Elbette hayat herkes yaşadığı ve düşünceleri kalbinin sesinine göre hakettiğini bulur ve ona göre yaşar.....

Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler !....

Tüm engelli kardeşlerime bu sürecin herkese [SIZE=4]ayrımcılık yapamadan[/SIZE] hayırlara vesile olmasını diliyorum..........

[SIZE=3][/SIZE]

Arkadaşlar Ben Olaya Farklı bir açıdan bakmak istiyorum : derya_1986 hanım mesajında Demiş ki --> " arkadaşımın biri çalışabilir yazısı kolay demiş yaparız ama sürekli için bilemem demiş. " "" şunu bilin ki ne olursa olsun ve emin olun ki sürekli ve çalışabilir raporu olmayan tercih yapmış olsa bile ataması esnasında istiyecekler "" Demiş ; Derya Hanımın En Son Yazdığı mesajda ...

Şimdi Derya Hanım ; Yeni Rapor Yönetmeliğinden ; Yeni Rapor İçeriğinden Bihaber ; Yani Hic Haberi yok ... Sanirim Kendi Rapor Tarihi biraz eski , düşünceleri gibi ... Çunku Yeni Raporlarda; daha doğrusu bayağ uzun zamandır : "" ÇALIŞABİLİR "" "" ÇALIŞAMAZ "" ibareli Yer almıyor ... En son Değişiklikle """ ÇALIŞTIRILAMAYACAĞI İŞ ALANLARI """ idi ; """ ÇALIŞTIRILAMAYACAĞI İŞLERİN NİTELİĞİ """ Olarak Değişti. 14 Ocak 2012 , En Son Özürlü Yönetmeliği Çıktığı Tarihtir .... Ayrıca ; 1998 ve 2006 Yıllarındaki Özürlü Yönetmeliklerine göre alınan Özürlü Raporları ; Derya Hanımın bahsetmiş olduğu Çalışabilir , Çalışamaz Şeklinde idi ... Yani ; Konuyu Açan kişinin bu eski bilgilerine bizde yorum yapip boşa vakit kaybediyoruz ... Ayrıca ; 3 Ekim 2011 Tarihinde Yayımlananan ÖMSS Yönetmeliğinden ve 17 Şubat 2012 Tarihinde yayımlanan ÖMSS - 2012 Başvuru Kılavuzunu Okuduğunu da hic Zannetmiyorum ... Süreli Raporlar ÖMSS - 2012 ye Başvururken ; Sınav Süresini Kapsaması Yeterli idi ... Ayrıca ; Bir Kişinin Süreli ya da Süresiz Raporu Olmasi ; ÖMSS Atamalarında Yerleştikten Sonra; Atandığı Kurum; Yeni Rapor İster ya da istemez ; o o kurumun ve yetkililerinin bileği bişey ... Atanılan Kurumun Amirinin öncülüğünde 5 Kişiden Oluşan Komisyon ; Adayın Gerekli Evraklarını incelerken ; Raporunu da ; Diplomasını da ; Sertifikalarını da inceleyecek ; Uygunluk verecek , Vermeyecek ya da Evrak isteyecek , belki de süreli de olsa ; sürekli de olsa Yeni Rapor isteyecek... BUnlar Net degil ; Çünkü ÖMSS nin Bir Öncesi Yok, Bir Örneği Yok ... Hepsini yaşayarak öğreniyoruz ... Sanirim siz ; MEB - Sağlık Bakanlığı Sınavlarına yani Eski Özürlü Sınavlarına Çok Girmiş olmalısınız ki ; Halen oradaki mantıkla Yorumlar yapiyorsunuz ve herkesin kafasini kariştiriyorsunuz .. Ola ki bir Süreli Raporu Olan kişi Atandi ve Bundan SOnra Süreli Raporu Nedeniyle ; Yerleşmesi Yapılmadı ; Mahkeme Yolu Acık.. "" VERİLEN HAK GERİ ALINMAZ "" Mantığı ile acılan bir mahkeme ; Devletin Degil; Özürlünün Yanında olacaktır ... En son örneğini 1 hafta önce yaşadık .. Sağlık Bakanlığı Sınavı icin bir Kişi Haksızlık Görüp Mahkeme Açmış ; MEB ; 1 Kişi Eski Özürlü Personel Sınavı Usülüne göre 2 Yıl sonra Sınava girdi, 16 Haziran 2012 - CUmartesi günü ... Neyse Cok Uzatmaya Gerek yok; 3 EKİM 2011 Tarihinde Yayımlanan ÖMSS Yönetmeliğine göre ; Eski Özürlü PErsonel Sınavı Yönetmeliği Tamamiyle Yürürlükten Kaldırılmıştır ; Bilginiz Olsun ...

Saygılar ...

arkadaşlar konuyu bence kapatalım birbirimizi üzmekten başka yapacamız birşey olmaz öyle Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin

bu işgüzarlığın, bencilliğin bu kadar hat safada olduğunu görmek insana esef veriyor.insanlar ne kadar kendini düşünen yağmur yağsa herkes kendi tarlasına düşücesiyle donanmış birileri olmuş. ya neden sürekli ibaresi olmayan bu sınava giremesin yada tercih yapamasın. Derya hanım sen onun yerinde olsaydın aynı düşüncede olurmuydun. o zaman bu sınava girmez hatta başvurmazmıydın. Devlet sürekli ibaresi olmayan kişilere 2022 sayılı kanuna göre aylık bağlıyorsa sen kim oluyorsunda böyle bir şey istiyebiliyorsun. bu ülkede herkes kendine göre bir yol tutturmuş ve hakkı adaleti kendi gittiği yola göre değerlendiriyor.kendi çıkarları doğrultusunda bir şeylerin olmasını istiyor. Devlet vermiş se bu hakkı kimsenin diyeceği bir şey olamaz. bu arada benimde raporum süreklidir bilginize

gereginden fazla uzamadan konu kapansın .Allah hepimizi kinden,hasetten,nefretten,bencillikten,kibirlilikten korusun...

Şeker hastaları(adı üstünde hasta),ruhsal rahatsızlıgı olanlar bence özürlü değildir...bunlar hastadır...hayatlarını ilaçla veya başka bi yöntemle hiç bir sorun olmadan devam ettirebilen insanlar özürlü olamaz bunlara özürlü diyen zihniyette şimdi itiraz edecek... benim görüşüm bu.....
Ben ruhsal bir hatalığa sahibim ve bunun için özür raporu aldım buna hastalıkdeğil eyen arkadaşa bişey derdim ama ortam müsait deği benim yaşadıklarımı sende yaşada neymiş o zaman anla.Ha bide sen kimsinde hastalık değildir diye yorum yapıyosun madem çok biliyosun git dktr ol yada çeneni kapa

bizlerde öyle bir dar mantık varkiiii. Özürlü olmak için illa fiziki bir yetersizliğin olması lazım. gözün görmememsi, kulağın duymaması, ayağın topal olması vs gibi. nedense insanın vucudu içerisindeki hastalıları bir türlü özürlü olarak değerlendiremiyoruz. bu arada şunuda belirteyim benim özürüm görme..Allah hepimizi düşünce özürlü olmaktan korusun bırakın fiziki özürlülüğü

Keşke böbrek hastası olmasaydımda. Ne bu siteye üye olsaydım .Ne de şu ömss denen sınava girseydin . Bu ne arkadaş ya .

Arkadaşlar durumu iyi analiz edin; bu başlığı açan vatandaş diyor ki, ben 91 puan aldım ve ardından süreliler girmesin vs.vs. tutturup gidiyor. Size mantıklı geliyor mu ALLAH aşkına 91 alan bir kişi neden böyle bir konu açma mecburiyetinde hissetsin ki kendini? 91 puan çok iyi bir puandır ve insanı böyle mesnetsiz başlıklar açıp, saçma sapan yorumlar yapmaya sevketmez. Demek ki, bu arkadaş sınava çalışmamış ve de iyi bir puan alamayarak, aklınca öbürlerini nasıl elerim hesabına girmiş. Böylelerini çok gördük, görmeye de devam edeceğiz ...

Konuyu bu yönden ele alırsanız olay gün gibi aşikar zaten, zamanında bir şeyleri başarmak için ter akıtmayan, zamanını boşa harcayan insanların beyhude çırpınışlarıdır bunlar. Ayrıca arkadaşım böyle bir isteğin varsa eğer, yazdığın yer yanlış, burası özel bir forum buraya ne yazarsan yaz sonuç alamazsın, ancak kendini kandırırsın, madem böyle bir düşüncen var sana tavsiyem resmi makamlara yaz bu yazdıklarını, ama bir sorun var, oradan da bir sonuç alamayacaksın :) Çünkü yazdığın şeyler tamamen BENCİLLİK, HIRS VE İHTİRAS üzerine kurulu cümleler. O yüzden senin için üzülmekten başka yapacağımız hiç bir şey yok maalesef...

Ben insanları artık anlamıyorum, gerçekten "İNSANLIK" denen şey çook geçmişlerde kalmış, şunu hiç bir zaman unutma bu başlığı açan arkadaş; "Hiç kimse, hiç kimsenin kısmetine mani olamaz, su akar yolunu bulur, sen de bu beyhude çabalarınla baş başa kalırsın."

Ne var sanki birbirimize yardım etmeye çalışsak ölürmüyüz arkadaş, ama yok, illaki birilerinin ayağını kaydırmaya çalışacaz, zamanında çalışmadığımızdan dolayı biz de olan bir suç için başkalarının kismetine mani olmaya çalışacağız aklımızca. Ama şöyle bir düşün ve kendine gel arkadaşım, birilerine yardım etmek, zorda kalmış arkadaşlarımıza yardım eli uzatmak, insanlığımızdan bir parça alıp götürmez, aksine bu dünyaya gelmemizin amacını daha iyi kavramaya yardımcı olur ve bizi yüceltir.

Bak "ÖZKAN" kardeşim tüm varlığıyla birilerine yardımcı olmaya çalışıyor ve ben onun insanlığından bir şeyler kaybettiğini görmüyorum, gördüğüm sadece yardım etmeye çalıştıkları insanların hayır dualarıdır. Allah ondan razı olsun. Ben de Konya' dayım ve buradaki ÖMSS Kursunun açılma sebeplerinden bir tanesiyim, herkesi haberdar ederek, 12 kişi gereken bir kursa tam 110 başvurunun yapılmasına vesile oldum ve kurstaki arkadaşlarımın da hepsi bana dua etmiştir. Biz senin gibi düşünseydik bulurduk 12 kişi işimize bakardık ama ne kadar çok kişiye yardım edebilirsek bizim için o kadar kardır diye bakıyoruz olaya. Aynen Özkan kardeşim de yanlış hatırlamıyorsam Sakarya daki kursun açılması için çok çaba göstermişti. Biz onlar da kursa gelecek, bir şeyler öğrenecek de bizim önümüze geçecekler diye hiç düşünmedik. Aksine ne kadar arkadaşımıza yardım edebilirsek bizim için o kadar iyidir dedik. Dünyaya neden geldinizi unutmayın; Dünyaya gelmemizin tek amacı var: "İMTİHAN" doğumdan, ölüme kadar, bunu aklınızdan çıkarmayın ve düşüncelerinize bu istikamette yön verin lütfen...

Söylediklerine harfiyyen katılıyorum değerli dostum....

Rabbim senden de razı olsun.....

Rapor konusu insanları boğuyor...benim düşünçelerim birilerine ters gelebilir ama insanların fikirlerine saygı duymayı bilmektir insan olmanın gereği...Raporlarını bizler vermiyoruz devletin bu işle ugraşan birimleri veriyor...biz sadece burda ahkam kesiyoruz bende dahil...Ama şunuda unutmamak gerek bir çok kişi haksız yere bu raporları araya birilerini sokarak aldı...En kolay rapor alma yöntemide bazı özür gruplarıdır...bu özür grupları bu olayı suistimal etmiştir bunu kimse inkar etmesin....Ama neyse ben buraya giripte yorum yapan arkadaşları bu söylediklerimden muaf tutuyorum..buraya giripte yorum yapan kişilerin engeli gerçekten sosyal hayatını ve iş hayatını etkilediğini düşünen biriyim buna ister inanın ister inanmayın....Biz ne kadarda böbürlensekte mehsebi geniş olan adam yine istediğini yapar...Allah böyle kansızların yaptıkalarını yanlarına koymasın....

benim aklıma takılan bir soru var biri cevaplarsa memnun olacam: Şöyleki benim %80 oranında raporum var SÜREKLİ ve "TEDAVİYLE ÇALIŞMA OLANAĞI VERMEYEN" yazıyor bu herhangi bir işte çalışamaz mı demek oluyor eğer öyle demekse biz nasıl olacakta memur olabileceğiz??????

arkadaşlar 1 yıl süreli demek bir yıl engelli ama sonra düzelecek anlamına gelmez onun anlamı 1 yıl sonra engelilinin devam edip etmediğinin kontrol edilmesidir..Derya hn.katılmıyorum,çok dar pencereden bakıyor...

BALTAZAR_79 Kardeşim ; Yorum , Düşünce ve Duygularına Yürekten Katılıyorum ... Amin . İNŞALLAH ... ALLAH SENDEN DE , HEPİMİZDEN DE RAZI OLSUN ... Bu başlığı açan arkadaşın Sınav Sonucu Hakkındaki yorumunu ben de düşünmedim değil, ancak dile getirmek istemedim ... Evet Sakarya 'da ÖMSS Kursu için Çok Çabaladım, Çok Yoruldum ama sonucu Değdi ... 150 Kişiye Yakındı Kursiyer Sayısı ... Ben Sakarya ile ilgili uğaraşırken ; Hatırlıyorum da ; sen konu açmıştın bende Twitter olsun ; diğer platformlar olsun; paylaştım senin duyurunu ... ALLAH NASİP ETTİKTEN Sonra dediğiniz gibi Kimsenin Kısmetine Kimse Mani Olamaz ... Bu konuda daha fazla yoruma da gerek yok ... İnsanlarin Kendilerine Küçücük bir Avantaj Sağlamak için Küçüldüklerini gördükçe üzülüyorum ...

syildirim1412 arkadaşımızında sözünü çok beğendim --> ""
Allah hepimizi düşünce özürlü olmaktan korusun bırakın fiziki özürlülüğü ""

ALLAH HEPİZİN GÖNLÜNDEKİNİN HAYIRLISINI VERSİN ...

Saygılar ...

Empati empati empati.

Başka da bir şey demiyorum.

Özkan, Baltazar_79 sizi yürekten kutluyorum. Gerçekten harika işler yapıyorsunuz.

syildirim1412 Alkışlıyorum seni..

Burada bir çok kardeşimin süreç içerisinde çok çabaladığını biliyorum paylaşımlarını fayda sağlamak adına harfiyen yol gösterme adına yaptılar Allah onlardan razı olsun konuya yorum yapmak istemiyorum olumsuz düşüncelere daha fazla meyil vermemek adına süreç içerisinde bizlerinde kendimizce mücadelesi oldu halada devam etmekte kendimizi anlatmaya gerek yok bir işimiz var çok şükür engel durumum bedenselde değil görmede değil işitmede değil zihinselde değil şimdi ben bu yüzde 88 raporla engelsizmi oldum :D benim asıl amacım şu evlerinden dışarı çıkamayan bu işe gerçekden ciddi manada ihtiyacı olanların yerleşmesini dualarımda istiyorum burada bu basitce bencilce davranışlar yerine engellilerle alakalı gündem konusu olan ömss kadrolarının düşürülmesi, kamu kurum ve kuruluşlarında engelsiz bir yaşam alanı sunan yasanın süresi dolunca tekrar 3 yıl uzattılar tabi bu örnekler sadece iki tanesi daha bir çok sorunumuz var bunlara sinerji harcayarak kardeşlerimizi yani hepimizi tek olarak görerek mücadele etmek daha fayda sağlıyacaktır. Bu süreçde katkı sağlayan yön gösteren ellerinden geleni esirgemeyen güzel kardeşlerimden,arkadaşlarımdan,abilerimden herkesten razı olsun İNŞALLAH SAYGILAR....

TarikUzel ; Çok Teşekkür Ederim ...

Bio Kardesim; ALLAH SENDEN DE, HEPİMİZDEN DE RAZI OLSUN ... Yorumların için Teşekkürler ... Sende Engelli Konularında Olsun, ÖMSS Konularında Olsun Çok Emeği geçenlerdensin .... Sağolasin.. Artik Negatif Yorumlara, Olumsuz Yorumlara gerek yok bence ... Pozitif Olalim , Pozitif Düşünelim ... Bu süreç Herkes için Hayırlı Olur İNŞALLAH ...

Saygılar ...

Keşke herkes atanabilse ama olmuyor.

Konuyu açan arkadaştan anlayış beklerdim. Kendim için değil diğer üzülecek arkadaşlar için (Benim raporum sürekli zaten)
Hayatı düz yaşayan insanlarla biz bir değiliz yaşıyoruz biliyoruz anlayışsız insanlara kaç kez denk geliyoruz.
Buda bizi daha fazla anlayışlı olmaya itiyor bizim farkımız bu bence,
Yaşadıklarımız en büyük vasıflardan birini, ANLAYIŞLI OLMAYI tetikliyor.

91 almışsınız siz zaten atanırsınız eğer atanmazsanız bu zaten devletin ayıbı olur.
Bu sınav niye yapıldı o zaman derler adama.

Daha önceki sınavlar kısıtlı kapsamlı ve az duyurulan sınavlardı.
Bu sınav daha geniş siz Türkiye'de sadece sınava girebilecek düzeyde genç ve işe ihtiyacı olan 20bin engelli olduğuna mı inanıyorsunuz.
Düz mantık bile yapsanız yanılma payı koysanız sınava giren 60bin kişi normal bir rakamdır.

Arada hak yiyenler vardır bunun çaresine devlet baksın.
Bencede rapor tekrarı istesinler.
Ama tutarsız olmasınlar.
(%60 verdikleri raporu %10'a düşürmesinler sırf yukardan bir yerlerden artık raporları biraz kısın talimatı geldi diye ben böyle olduğunu düşünmeye başladım.)
Ama raporu süreli olan engelli değildir demek mantık dışıdır.

arkadaşlar bizim en büyük sorunumuz nedir bence biliyormusunuz? Bizim kendi kendimizi istismar etmemizdir. Arkadaşlar yani demek istediğim sakın yanlış değerlendirmeyin bu söylediklerimi; her zaman her yerde özürlülüğümüzü engelliliğimizi bir kalkan olarak kullanmaktan, yada kullanma huyumuzdan vazgeçmeliyiz. Başkalrının Hakkından vazgeçmesi yada başkalarının bize lutufta bulunmasını beklemek yerine kendimiz azmetmeli çaba sarfetmeliyiz.Elbette engellimiz gereği her zaman heryerde istediklerimizi yapamıyoruz. ama bu yapamadıklarımızın hepsi geçici dünya hevesleri değilmi. mesela engelimizden dolayı yerine göre arabaya rahat binemiyoruz karşıdan karşıya eçemiyoruz mesela. bunları kafaya takmaya değermi allah aşkına. bizlere alaycı bakışların yanında gerçekten gönlü insan sevgisiyle dolu gerçekten sizi sırf insaniyet namına karşıya geçmenize yada arabalara binmenize yardımcı olan gerçek insanlara hiç rastlamıyor musunuz. bir kişi bize kötü baktı diye hayata küsmeye değermi. siz diger insanların kendi aralarındaki çekişmeleri görmüyormusunuz. Ve sizden esirgenen uzvunuzun yanında sizlere eksik uzvunuzu tamamlasın diye verilen diğer yeteneklerinizin farkında değilmisiniz. Ve SAĞLAM İNSANLARDAN çok daha başarılı olduğuınuzun ve yerine göre diğerlerin sizlere gıpta ile hatta bazen kıskançlık ile baktığının farkında değilmisiniz. Öyleyse aramızdaki bu çekişme niye. biz kendi kendimizi anlamazken diğerlerinin bizleri anlamasını nasıl bekleriz. bu mantıklımı sizce.Arkadaşlar artık başkalarından fedakarlıkı bekleme huyumuzu bırakalım ve kendi suçumuzu başkaları üzerinden örtmeye çalışmayalım. bir engelli arkadaş başkalarından bir şey beklemenin faydasız olduğunu bilerek gecesini gündüzüne katacak ve ömss ye katılacak iyi bir puan alacak ve bu kanuyu acan arkadaş gibileride diyecek ki sen bu sınava girme bana haksızlık yapıyorsun. o kişi çalışırken sen yan gelip yatıyordun ama. UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR BİR İNSANIN EN BÜYÜK ENGELİ YİNE O İNSANIN KENDİSİDİR.

syildirim1412 ; Düşünce, görüş ve yorumlarına aynen katılıyorum ...

Özkancey; kardeşim aldığımız her nefeste ölüm var bugün varız yarın yokuz belkide saniyeler sonra yokuz bunu düşününce kötülük silinip atılıyor kendim en azından böyle düşünüyorum kimki mazlum ve ihtiyaç sahiplerinin haklarını savunur yardımcı olur köle olsak az gelir.Nacizane bizlerde sizler gibi görüşebildiğimiz bürokratlar kanalıyla sözlü yazılı hiçbir engel gurubunu ayırmaksızın genel sorunlarımızı not aldırmak kaydıyla elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce yapmaya çalışdık devamda edeceğim İNŞALLAH bu siteye üyeliğimden bu yana tanıdığım ender yüreği güzel insanlardansın rabbim yüreğindekileri sana bağışlasın bu tip basitce konular yerine arkadaşlarımızda birazcık duyarlılık gösterip daha mantıklı akılcı davranarak mücadele etmeye başlasalar inanın siyasi otoriteyi baskı altına alacaklardır bence bu site çok iyi bir nimettir bunu avantaja dönüştürmekde bu siteyi ziyaret eden bütün üyelere düşmektedir. Bizim haricimizde telefon görüşmemde bir siyasi partinin genel başkan yardımcısı bizzat sitenin ismini teyit ederek takip ettiğini ve danışmanlarınada takip ettirdiğini söylemişdi bu yüzden Konu başlıkları ve sıkıntılı konuları ne kadar öz ne kadar sade yorumlarla paylaşım yaparsak hem siteden hemde mail yolu ile diğer aderslerden iletirisek bu kadar stres yaşamayız diye düşünüyorum umarım YÜCE RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR SAYGILAR...

Bio kardeşim ; Amin. İNŞALLAH ... ALLAH SENDEN DE , HEPİMİZDEN DE RAZI OLSUN ... Duygu ve düşüncelerin icin sağolsun.. Bu sitede Yazılarını Takip ettiğim Sayılı Kişiler arasındasın .. Yaptıklarını YÜCE RABBİM Görüyor ... Dediğin gibi ; Gereksiz bir konuyu ; boşa zaman kaybederek Polemik haline gelmesi ŞIK değil... Bende zaten artık bu konuda yorum yapmayacağim.. Gerekenleri yazdik ... Hakkımızda Hayırlısı Olsun...

Üst Alt