frankenstein;
Orada kastettiğim başvuruyu yapmadan önce raporunun elinde olması, yani 20 Şubat ile 2 Mart arasında başvuru yapılacak ya, sen gittiğin zaman raporun elinde olacak onu kastettim.
emilyo;
Seninki olur kardeşim; sınav başvuru tarihinden önce yani 20.02.2012 bugünden önce olan raporlar kabul edilir, endişe etme bir sıkıntı yok senin raporunda. Arkadaş yanlış yazmış, önemli olan raporu başvuru tarihinden önce almandır, onun söylediği tarih en son yönetmeliğin tarihi. Seninkinde sıkıntı yok kardeş git başvurunu yap.
Arkadaşım burada bazı arkadaşlar soru soruyor bilmediği konular hakkında biz de bildiğimiz kadarıyla cevaplıyoruz. Yukarda demişim ki;
"Arkadaş yanlış yazmış, önemli olan raporu başvuru tarihinden önce almandır, onun söylediği tarih en son yönetmeliğin tarihi. Seninkinde sıkıntı yok kardeş git başvurunu yap."
Sen bu yazıdan nasıl bir çıkarım yaptın ki,
"Nasıl yani? Ben bugün rapor için başvurdum ve yarın raporu alacağım heyetten.. Şimdi benim yarın alacağım raporu kabul etmeyecekler mi? Şaka mı yapıyorsunuz?
Başvuru tarihleri içerisinde alınan raporların kabul edilmeyeceğine dair kaynağı veya duyumu nerden aldınız acaba?"
Bana böyle bir cevap yazıyorsun????? İlk önce okuduğumuzu anlayacağız arkadaşım, sonra burada bir şeyler yazacağız, ben diyorum ki, başvuru yapmadan önce raporun elinde olması lazım, sen diyorsun ki, başvuru tarihlerinde alınan rapor nasıl kabul edilmez.
Ben zaten yazmışım aynısını, neyin peşindesiniz siz?? İlk önce okuduklarınızı düzgün anlayın, sonra yorumunuzu yapın! Bizim derdimize ne ya değilse kim ne yaparsa yapsın, elimizden geldiğince burada yardım etmeye çalışıyoruz, bazıları gibi milletin kafasını karıştırıp, aklınca sınava gireceklerin önünü kesmek için, bilmem şu tarihteki raporlar geçersizdir demiyoruz, öyle yapanlar yaranıyor heralde size.