Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ikinci tercihleri ne zaman olacak?

Hakan çok güzel sertifka yerinede geçer bölümünle ilgili istediğin yeride seçebilirsin kadro açıldında diplomanda pc ile alakalı olduğu için şanslısın

Bio;
2.tercihde vakit kaybetmeden yaparım artık siteden duyururlar inşallah kaçırmayalım

duyururuz hele bir tercih zamanı gelsinde arkadaşım:D

eylul ayında ek atamalar olacak demişti bakan fatma şahin hergun takip ediyorum

ek atama dediği ilk atamadan kalan boş kadrolar ilk etapda böyle düşünüp ümitlenmeyin süreç ne gösterir bilinmez siyasi reklam izlemekteyiz yoksa 20 bin kadronun haziranın sonuna kadar yerşletirilmesi gerçekleşecekti bizler sessiz kalınca tepkide vermeyince kadrolar parça parça şov yapılarak olacak normal burası Türkiye uyuyan ve uyutanın çok olduğu memleket iyi uykular Türkiyem sakın şşşşşşşşşşşş uyumaya devam her konuda....

oooo O 20 bin kadro şimdi 25 bin oldu sadece bizim kurum bu sene 1000 den fazla eleman aldı çok ama çok engelli açığı var kamuda .

ya çalışanalrın durumu ne oplacak yani devlet memuru olupta kurum değiştirmek istiyenlerde bu sınava tabi tutuldu benim gibi
bizim durmumuz ne olacak analmadım yaa 73 puan aldım ama malesef hiç bir işe yaaramıyor boluna mı girdik bizler sınava kahretsin yaa bu haksızlık :( bizi es geçiyolar sanırım madem öyle çalışlanlar bu sınava giremez deseydiler :(

Arkadaslar eylüldeki ek atamaların süresi ne zaman baslıyor bilen var mı ?

çiğdem hanım bu ilk tercihte atananların atamasını yaptıktan sonra olacak tahminen ayın 15 ini bulur ek kontenjan atamaları için tercih bildirme.

Çiğdem çelebi; arkadaşım daha net bir durum söz konusu değil ömss atamalarının yapıldığı gün bakanın açıklamasında boşta kalan atama yapılamayan kadroların düzenlenerek ek kontenjan adı ile tekrar tercih hakkı verilecek sadece eylül ayında olacağını belirtti net tarih yok süreci em sitemizden hem ösymeden takip ediniz...

tercih ettiğim yerlerin kadroları boş kalmış nedense yerleşemedim bu hükümet engellileri bile kendinden seçiyor

böyle olmuyor meydanlara inmek lazım sesimizi duysunlar 2,sınıf insan yapılmasım bize

Vallaha puan tutsada yavaş yavaş kokusu çıkıyor ömss süreci çok sancılı olan bir sınav sistemi aslında ayıbımız engellisine sahip çıkamayan insanların göz boyama amaçlı yaptığı bir durum olduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor gibi bu süecin en başından bu yana içerisinde olup bir çok durumda hak aramada sesini çok yükseltenlerdenim örneğin 1 haftada 10 bin küsür olan kayıt 3 gün sonra 60 bini geçti ve o dönem içinde rapor konusunda hassasiyetimizi dile getirdiğimizde birçok kişinin muhalif olduğunu görmüştük ve bugün çıkan bir haber daha linkden bakabilirsiniz...Engelliler Sitesi ÖMSS için sahte özürlü raporu almışlar!

bir diğer haber ise acaba ömssde böyle bir durum söz konusu oldu mu diyerek şüphe etmeden duramıyor insan ösym Ali demir başkanlığında kpss den tutun birçok sınavın sancılı ve şüpheli hatta sınav sorularının bile servis edildiği ortaya çıkmıştı linkte 2. haber ösym denİşte ÖSYM'deki skandalın belgesi

zaten bişey olduğu kesin çünkü sınava girerken arama bile yapmadılar

Birsey oldugunu zannetmiyorum atanamayan arkadaslar tercih yaptiginiz kurumlarin taban puanina bakin 80 isteyen kuruma eger siz 75 aldiysaniz tabiki atanamassiniz bunu bir seylere baglamaya calismak sacmalik

bende taban puanlarını inceledim puanımız ve kriterler yeterli olmadığını düşünüyorum

atanamamızın sebebi yoğunluk olan yerlere seçim yapmaktı başka da sebebi yok hata yapılarak tecrübe kazanılır buda bize tecrübe oldu işte.

bari ikinci tercihlerde atanabilsek çoğu hep liseliler yerleşti lisans mezunları fazla yerleşmedi malesef:(

reiis;

Arkadaşım hakederek meşru yollardan hakkıyla kaç kişi çıkar 80 ve üstü alan.sapasağlam adamlar gittiler zihinsel özürlü raporu aldılar.zihinsel özürlü grubunun sorularıda gayet basit sorular.çorumda 21 kişilik sahte rapor çetesi yakalandı.bu sadece çorumda patlak verenler.diğer iller daha hesapta yok.alavere dalavere....

ackurt19;

Yemek masasında olanlar:
Çorba,
Pilav,
Fasulye,
Kızartma patates,
Sigara böreği,
Salata,
Cacık,
Kazandibi tatlı.
Arzu edilirse meyve ve çay.
İştahlar kabarmış tam herşey güzel derken bir anda iğrenç görünümlü bir sinek gelir cacığın üstüne düşer ve herkesin midesi bulanır. Ancak cacık garson tarafından çabucak yenilenir ve iğrenç sinek unutulur yemeğe devam edilir.
Bu misale göre sen sineği görünce tüm sofrayı alaşağı edeceksin, öyle yok yağma. Bu işler o kadar küçümsenecek işler değil. Ben de atanamayan adaylardanım; ancak bir kaç kişi şerefsizlik yaptı diye tüm iyi insanların haklarını çöpe atamam! Hakkı olan ve bilgisi olan kazandı. İsterseniz yedi düveli ayağa kaldırın bir arpa boyu yol alınamaz...
Bu kadar büyük konuşuyorsunuz, vardır herhalde bir bildiğiniz. İspatlayın sapasağlam insanların bu tarz şerefsizlik yaptıklarını, şikayet edin ilgili kurumlara. Davalar açın. Olay bu kadar basit. Örnek teşkil edersiniz, lideri olursunuz bunca "hakkı" yenmiş insanın... ;)

canyildiz0620;

hiç alakası yok kılavuzu incelersen puanlar tavan yapmıs 100le başlamış enaz 80 78 kadar ınmıs bunun altındaysa puanın zaten atanamazsın en çok doğu olan yerlerin alım puanı şaşkına uğrattı bnı azolmasını bekliyordum:p

srhtslymn;

neyin ispatını istiyorsun.minareyi çalan kılıfını uyduruyor.sende laf salatasından başka birşey bilmiyorsun.yazarken dikkat et.çorumda 21 kişilik sahte rapor çetesi yakalandı bunun içinde doktor da var dernek başkanıda var.bu daha yakalananlar.kpss sınavı yapılıyor sınav bitmeden soru ve cevaplar parklardan bulunuyor.gözünü 4 aç.kendin uyuyorsun başkasınıda uyuyor sanma...yada uyumaya devam et beni ilgilendirmez senin uyuman....

Üst Alt