Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atandım. Gitmezsem 2014'de yerleştirilebilir miyim?

Kilicaslan1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Eksik yazmışım konuyu güncelledim
benim asıl öğrenmek istedığım 2014'teki sınavda yerleşme şansım varmı ?
bazı yerlerde 2 yıl hakkını kaybedersin falan yazmışlar

kılavuzdada...

Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında
Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde 2012 yılında yapılan merkezi yerleştirme sonucunda yerleştirildiği
halde ilgili kuruma başvurmayan, yerleştirildiği kadronun niteliğini taşımadığı tespit edilen veya
yerleştirilerek ataması yapılanlar;"Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi
Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde 2012 yılında yapılan merkezi
yerleştirme sonucunda yerleştirildiği halde ilgili kuruma başvurmayan, yerleştirildiği kadronun niteliğini
taşımadığı tespit edilen veya yerleştirilerek ataması yapılanlar;
2.1.1) 2012 yılı ÖMSS puanı ile tekrar bu yerleştirmelere başvuruda bulunamayacaktır.
2.1.2) Kura ile herhangi bir kadroya yerleştirilenler ise tekrar bu yerleştirmeye başvuramayacaklardır.
Tercihte bulunacak adayların mağdur olmamaları açısından bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.
burdada 2012 yılındaki puanla yerleşme yapılamaz bir daha denmiş yanı 2014te yada 2013te sınav olursa girip baska yere yerleşme sansım varmı

Atandıysanız neden gitmiyorsunuz.Şartları çok kötü diyorsanız 1 sene sonra nakil istersiniz.Boşu boşuna bir kişinin hakkı yanmasın.

pardon eksik yazmısım konuyu guncelledim
benım asıl ogrenmek ıstedıgım 2014 Teki sınavda yerleşme sansım varmı bazı yerlerde 2 yıl hakkını kaybedersın falan yazmıslar kılavuzdada

Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında
Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde 2012 yılında yapılan merkezi yerleştirme sonucunda yerleştirildiği
halde ilgili kuruma başvurmayan, yerleştirildiği kadronun niteliğini taşımadığı tespit edilen veya
yerleştirilerek ataması yapılanlar;"Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi
Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde 2012 yılında yapılan merkezi
yerleştirme sonucunda yerleştirildiği halde ilgili kuruma başvurmayan, yerleştirildiği kadronun niteliğini
taşımadığı tespit edilen veya yerleştirilerek ataması yapılanlar;
2.1.1) 2012 yılı ÖMSS puanı ile tekrar bu yerleştirmelere başvuruda bulunamayacaktır.
2.1.2) Kura ile herhangi bir kadroya yerleştirilenler ise tekrar bu yerleştirmeye başvuramayacaklardır.
Tercihte bulunacak adayların mağdur olmamaları açısından bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.
burdada 2012 yılındaki puanla yerleşme yapılamaz bir daha denmiş yanı 2014te yada 2013te sınav olursa girip baska yere yerleşme sansım varmı

Kılıcaslan bende aynı sorunun cevabını arıyorum ?
ayrıca hizmetli kadrosundan giren biri başka kadroda değerlendirilebilir mi?

ben de meb hizmetli yerleştim sen hangi şehir.bende kararsız kaldım ankarada yaşıyorum asıl sormak istediğim nakil isteme nasıl oluyor bilen varmı 1 sene sonra isteniyormu

Arkadaşlar hizmetli kadrosu önlisans 1800 net maaş sanıırm hastanelerde ek olarak döner sermayede var
peki herşey makul girdik nakil veya hizmetli kadrosundan başka kadroya nasıl geçeriz
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

"@Engellektuel sana yükseltme sınavı ayrıcaklıkları sağlarlar kurum içerisinde sen git işini yap kardeşim üst düzey memur olursun onlar öyle yapıyorlardı sanırım..."
Bu arada iş ayağınıza kadar gelmiş atanmışsınız daha ne istiyorsunuz kadrolu emekli olana kadar çalışacaksınız yazık kardeşim ben atanamadım bak bekliyorum siz atandınız beğenmiyorsunuz sizin gibi işi bulupda beğenmeyen ve yeni sınavda bana engel olmaya çalışacak herkese hakkım helal değildir...

aynen bende hakkımı helal etmiyorum 1 yıldır ,şsizim bugünü iple çekiyordum ama yine hüsran yine hüsran :(

ben özür dilerim yasaklamayın beni hakkımı sovunuyom ben oy vermedim vermem bile ama oteki taraf da hesaplaşacagız admin eger beni anlıyorsanız yasaklamassınız.

Gideceğim arkadaslar ama sordugum soruya cevap veren olmamıs sadece baslıga bakıp yorum yazmayın bı konuyu okuyun

evet öyle bir şansın var fakat neden bukadar insanın hakkına girmek istiyorsunki ?
1.sınıf memur olupda 2012 ÖMSS sınavına giren birçok kişi gördüm ben Okadar insanın hakkını yediler belkide o kişiler tekrar atandı... okadar insanın hakkına girmek çok yazık...
ben onlarada hakkımı helal etmedim...

kardeşim atandım diyorsun daha ne 2014 deki sınavdan bahsediyorsun hizmetlinin ne iş yaptığını bilmiyormuydun sen o zman düz memurluğu tercih etseydin arkadaşlar inanın ki nasıl br milletiz bunu anlayamıyorum adam atanmış halen 2014 deki sınavı sayıklıyor herhalde sınav kolik olmuş arkdaş
Sana tavsiyem madem atandın nerye atandiysan git bi çaba göster zaten yapamayacağın bir işse istifanı verip çıkarsın ha bundan önce yapılması gereken engelinize göre ne yapabiliriz yada ne yapamayabiliriz diyerek ona göre tercihinizi yapın şimdi kıvırmanın alemi yok
şu anda işsizim ve devletin vermiş olduğu 2022 aylık 255 tl ile geçnmeye çalışıyorum atanmışsın git işini yap yada gitme 1.5 sene daha bekle yine sınava gir...

Gitmeyeceksen neden tercih yaparsın yada 2014 de sınavı kazanacağın atanacağın kesin mi ? Gidin kardeşimm gidin 1 yıl sabredin istediğiniz yere tayin edin.

arkadaşlar atanan kişiler atandılkarı yere gitmezlerse bir sonraki, sınava kadar bir daha tercih yapamazlar.Ömss 2 yılda bir yapılması öngörüldüğünden 2yıl denmesinin sebebide budur. Ayrıca neden gitmeyeceğiniz yerleri tercih edip hem kendinizi hemde başkalarını madur durumda bırakıyorsunuz. Siz daha yolun başına adım atmadan hizmetli kadrosundan kurtulmayı düşünüyorsunuz. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. memuriyette kadro ve ünvan değiştirmenin belirli şartları var. o şartlar yerine gelmes lazım. şu durumda hizmetli olarak başlasanız bile bir üst kadroya hemen geçemezsiniz.

gidiyorum arkadaslar toparlanmaya basladım burda hastane işlerim falan oluyor her hafta kontrolum var evden dısarı cıkmıyorum böbrek nakilliyim 1 aylık o yuzden kararsız kaldım suan mikrop almamam lazım bobreğin atma riski var 3 ayı doldurana kadar maske takmam lazım insallah yerleşmem 2 ayı bulur kimsenin hakkına girmek istemem tercihlerde yanlışlık yaptım ama gideceğim Allah burayı nasip etti işallah herkes ıcın gittiği ilde karsısına iyi insanlar çıkar

kılıcaslan kardeşim büyük geçmiş olsun madem amaliyatlısın ve mikrop almaman gerekiyor hemde çok ciddi bir amalyat olmuşsun keşke tercihde bulunmasaydınız hizmetli olarak nereye atandınız bilmiyorum ama şöyle bir durum var sizin gideceğiniz yer merkezde olmazsa sizin için yine sıkıntı olacaktır size tavsiyem eğerki sağlığını tümden kötü edecek bir işe girmeyin heleki şu dönemde asla düşüünmeyin bile bu kadar ciddi bir durumunuz var ve siz tercihte bulunuyorsunuz eğer ki milliği eğitime atandıysanız toz toprak mutlaka olacaktır yada yeniden bir rapor alın belki size sizin yapacağınız bir işe verirler ama atandığınız kurumla mutlaka görüşün bu fırsat bir daha kolay kolay ele geçmez
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR...

Artist madem gitemeyeceksin, ne demeye tercih yapıyorsun..Sen bu kafayla 2014 zor görürsün..!

Pardon, son mesajı şimdi okudum, kardeş geçmiş olsunda, madem o kadar sıkıntılısın tercih yapmasan iyiydi be.. Hakkında hayırlısı olsun.

tesekkurler yorumlar ıcın gidip görüşeceğim bakalım durumu anlatacagım ne olacak merak ediyorum işallah uygun bi iş verirler yoksa doner gelirim yazmasaydım ıyıydı ama ıhtıyacta var ıse yazdım ısallah uygun bı gorev verırler

Atanıp da görevine başlamayan memur adayları maalesef 2014 senesinde yapılacak sınavı beklemek zorundalar. Onlarca konu açıldı burada gidemeyeceğiniz yerleri tercih etmeyin diye.Tercih yapmasaydın keşke...

Ey sınava girip bir yere yerleşen cahil zihniyetli arkadaslarım benim madem gitmeyecektın yada gidemeyecektın neden birçok insanın hakkını çalıyorsunuz neden bu geri kafalılık neden neden anlam vermek imkansız

ibrahim bey çok güzel özetlediniz gerçekten bende atanamadım ve nişanlımla kaç gündür bu günü bekliyorduk şimdi ona ne diyeceğimi bilmiyorum neden hakkımızı çalıyorsunuz

Ağzıma onca söz doluyor ki susuyorum o dolu sözleri tercih yapmayıp ta gitmem diyenlere armağan ediyorum

atanıpta yapamıyacagı işşlre giden o arkadaş lar yokmu şimdi kaç kişni hakkın yiyorsn be daha işe başlamadan acabanasıl kutulrm bu hizmetil kadrunda
ah be devetim sen gerçekten hakeden leri bir görsen inanki vatan devlete işnee daha daha canda sarılr
böyle ha yiyenelere de hakkımı helal etmiyom

senin ihtiyacın yok
kaç kişi sana ve seningibi gitmeyenler yüzünden gerçek hak sahibi insanlar üzülyr vede birçok arkadaş haklarında hele etmiyorlar bunu böyle bilsizn

niye bosun ayaz yazdınki onlar buyucu hanım onların ihtiyacı yok

katılyorum kardeş sana

sansezin;
inş. 3. tercih olur olmassa artık grip olan adam da rapor alıp ömss ye girer ve biz yine kalırız ...

Çok komiksiniz ben 3 aylık böbrek nakiliyken evlendim ve özel sökterde hizmetli çalışıyordum bide işimde hareketliydi hiç bir şey olmaz yaben ellere gitmiyon türkiye cumhuriyetinde güzel bir yere gidiyorsun kardes hayırlı uğurlu olsun kafanı takma keyfıne bak...Bir ayda öyle böyle geçer al sana 2 ay hadi kendine iyi bak ben bide kadavradan nakiliydim.....

millet vallahi zır deli olmuş atanmıyor gitmiyor ey allahım ya sen sabır ver yaa

Engellektuel;
kardeş madem önlisantın neden hizmetli kadrosunu tercih ettin hizmetli kadrosunda derecen yani memuriyete başlangıcın 13 _2 den başlarsın

Arkadaşlar, nekadar kötü şeyler yazmışsınız yaa!! Bu ne kötü kalplilik böyle!!Yiyecek ekmeği olan yer. Nasip yoksa iki dünya bir araya gelse çare yok!.İnşallah herkes biryerlere atanır.Şu cevapları okuyunca İnsanın kalbi engelli olmasın diye dua ettim ya!! Ben artık torpille bile girenlere kızmıyorum.. Çünkü biliyorum ki elinde imkan olsa herkes torpil yaptırır.! Allah ona nasip etmiş hayırlısıyla başlar inşallah. ençok kimin ihtiyacı varsa onlar atansın inşallah.Allah size şifa versin ayrıca.Güle güle çalışırsınız ve korktuğunuz yerlere uğratmasın Allah..Bilgim olsa sorunuzu da cevaplayacaktım ama bir bilgim yok.!

Üst Alt