Arkadaşlar hizmetli kadrosunda paspasçılık yapacam falan diye korkanlar var galiba.
Ben ilk atamada yerleştim kastamonu ya memleketime işe başlayışım 5 kasım....
Hastane de yaptığım görev ise ambar ayniyat işi... Imza,alım yetkilerim var... Tıbbi malz. Ecz.malz. Temizlik malz. Gıda malz. Ihaleler merkezden yapılıp gidip ben teslim alıyorum işimden de gayet memnunum... Odam var kendime ait daha ne olsun... 1,116,00 maaş --- 512 sabit döner var+ nöbete kalıyorum hasta kabul de aylık net maaş 1918 yatıyor... Hizmetliymiş vhki falan geçin bu sendromları. Ben çok iyi biliyorum kimlerin atanıpta yerlerini beğenmeyip kaç kişinin hakkını yediğini... Herkes ayağının dibini ister ama yok öle bi dünya... 1 sene sonra asalet tastik olduktan sonra tayin hakkınız çıkıyor... Amirleriniz ve genel sekreterlik onay verirse ve tayin istediğiniz yerde de boşluk varsa çok rahat gidersiniz. Ben kastamonu bozkurt'ta çalışıyorum evim inebolu da 20 km uzak. Seneye geçecem.... Atanan arkadaşlara iş hayatlarında başarılar diliyorum. Atamayanlara ise inşallah en yakın zaman da allah yüzünüzü güldürür bir atama daha çıkar.