Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile atandım. Gitmezsem 2014'de yerleştirilebilir miyim?

Şu noktaya değinmek istiyorum kimse kimsenin hakkını yemiyor Aldığı puan ile tercih yapmıştır tıpkı sizlerin yaptığı gibi... alın 2 kitap çalışın atanın

evet bazı arkadaslar çok kalp özürlü konuyu ve mesajlarımı okumadan yorum yapıyorlar tüm forumlarda oldugu gibi sadece baslıga bakıp yorum yapılıyor baska birsey okunmuyor ben yeni bobrek nakli oldum bilseydim yazmazdım heralde tercihler yapıldıgındada hastanedeydim ruh halim karısıktı yoksa hizmetli yazmazdım bagısıklık sistemi baskılayan bobrek tamaması ıcın ve antıbıyotıkler kortızon tansıyon ılacı gunde 30 tane ılac içiyorum mikrop almamam lazım evde bile maskeyle duruyorum kotu yorum yapanları Allaha havale ediyorum bende size hakkımı helal etmiyorum konu kapansın lütfen

neyse klıçarslan olan olmuş artık Alah başka dert wermesin
BİO sende mi atanamadın senin puan yüksekti hatırladığım kadarıyla atanamadın mı?

ben ağrı kars tunceli bile yazdım yeter ki çıksın diye çöpçülük bile yaparım ama olmadı ne güzel atanmışsın git başla işine en az 1800 tl maaş alacaksın ben 3 ayda bir 770 tl maaş alıyorum ... bozdur bozdur harca ...

Kılıçaslan kardeş.. Sende de ne güzel cevap yazmıştın daha önce.. Şimdi hakkımı helal etmiyorum olmamış hiç:) Herkes birbirine hakkını helal etsin. Ne kadar ağır bir yük..3 ünlük dünya için değmez..

Kılıçaslan,
arkadaşım atandıysan neden gitmiyorsun bizler keşke bize çıksada gitsek diye dua ediyoruz sen atanıyorsun sonra vazgeçiyorsun bu fırsat birdaha ele geçmez yine en iyisini kendin bilirsinsin tercih senin tercihin,Rabbim hakkımızda hayırlısını versin iyi düşün.

Aallaha şükür bizler atandık işallah 2013 de tekrar bir atama olur ve atanamayan kalmaz yüce mevlamdan dilegim

Arkadaşlar hizmetli kadrosunda paspasçılık yapacam falan diye korkanlar var galiba.
Ben ilk atamada yerleştim kastamonu ya memleketime işe başlayışım 5 kasım....
Hastane de yaptığım görev ise ambar ayniyat işi... Imza,alım yetkilerim var... Tıbbi malz. Ecz.malz. Temizlik malz. Gıda malz. Ihaleler merkezden yapılıp gidip ben teslim alıyorum işimden de gayet memnunum... Odam var kendime ait daha ne olsun... 1,116,00 maaş --- 512 sabit döner var+ nöbete kalıyorum hasta kabul de aylık net maaş 1918 yatıyor... Hizmetliymiş vhki falan geçin bu sendromları. Ben çok iyi biliyorum kimlerin atanıpta yerlerini beğenmeyip kaç kişinin hakkını yediğini... Herkes ayağının dibini ister ama yok öle bi dünya... 1 sene sonra asalet tastik olduktan sonra tayin hakkınız çıkıyor... Amirleriniz ve genel sekreterlik onay verirse ve tayin istediğiniz yerde de boşluk varsa çok rahat gidersiniz. Ben kastamonu bozkurt'ta çalışıyorum evim inebolu da 20 km uzak. Seneye geçecem.... Atanan arkadaşlara iş hayatlarında başarılar diliyorum. Atamayanlara ise inşallah en yakın zaman da allah yüzünüzü güldürür bir atama daha çıkar.

Atandın ve sağlık durumundan dolay gitmek istemiyorsun. gitmezsin puanın yanar ve yeni yapılacak sınava girersin kazanır atanırsın bu kadar

konu başlıkları elbette önemli, diğer yorumları okumadan yorum yapmak oda doğru değil herşeyi biliyosunda be güzel kardeşim madem hastahanedeydin hiç yapmasaydın tercih diyosunki tansiyon o bu şu rahatsızım mikrop kapmamam lazım kapacak olduktan sonra masa başındada kaparsın gitmezsen yerleşemezsin başkasının hakkı yanmış olur, 2014 sınava girer kazanır atanırsın geçmiş olsun ... Tolga han 75.83 kardeşim atanamadım ....

Bio kardeşim çok çalışmamız gerekiyor ki atanabilelim 75 leri gördü en düşük puanlar az bir farkla kaçırdın atanma şansını sağlık olsun daha çok çalışırsak belki olur 2014 teki sınavda ne kadar çok 85 ve üzri alan varmış Bio millet ammada zekiymiş kardeşim inan ki şaşırdım

Tolgahan zekilikle alakalı bir durum yok 17 yıl sonra ilk defa sınava girmişim mat sıfır zaten hiç bakmadım bile sözelim iyi idi sınavdan bir gün önce sınav saatine kadar uyku uyumadım uyku düzensizliğimden türkçeyi full netledim ama basit soruları bildiğim halde millete sınav başlamadan şu çıkarsa cevabı bu dediğim soruyu bile yanlış yaptım:D bunlar bahane değil ancak bu şekilde oldu standart sapmadan dolayıda bu puan geldi çalışma konusunda haklısın elbette çalıştım ancak bide bu sıkıntılarla 75 oldu 3 mat salladım ben :D o 3 mat yaktı hayırlısı 3. atama olursa atanırız sıralamam 7876 idi önüme imam hatip ve teknisyen kadroları geçti buda başka bir sorun tabiki direk puan sıralamaya göre alındığını varsaysak direk atanırdık 2 . atamada ömss puanı açıklandığında ben zaten hesabı 3. atama olursa ancak atanırım diye hesaplamıştım bakacaz göreceğiz yine aralarda 80 üzeri puanı olupta çalışan ve tercih yapmayanlarda mutlaka vardır diye düşünüyorum şuan sıralamam hesaba göre yanlış değilse tabiki 2670 lerde kardeşim sağlık olsun en azından çalıştığım bir işim var şuan rabbim önce cidden ve gerçekten ihtiyacı olanın işini rast getirsin ...

Bio bir işinin olmasına çok sevindim ben işsizim pikolojim berbat benim matematikte sıfır bende hiç yapamadım matematikten benim türkçede pek iyi değil liseyi bitireli 10 seneyi geçti yaşımda geçti kafa artık zor alıyor zor öğreniyorum ama şimdiden yavaş yavaş çalışmaya başladım sınava benim dezavantajım çok geç öğreniyorum okuduğumu hiç anlamıyorum onun için 1 sene sürekli çalışmam gerekiyor
BENİM PUAN 68 idi 3. ÜNCÜ ATAMA OLSA BİLE BENİM ŞANSIM YOK İNŞALLAH HAKEDEN ATANIRDA KİMSENİN HAKKI YENMEZ.

Kilicaslan;

Üzücü olan ne biliyormusunuz ben konu hakkında detaylı başlık açtım onca etkeni yazdım okadar aşırı mualefet aldım ki Arkadaş neden gitmiyeceğiniz yeri yazıyorsunuz ... insanların neden haklarını gasp ediyorsunuz oraya atana bilecek bir arkadaşın hakkını yedin ... MESALA BİR ÖRNEk BEN 15 TERCİH YAPTIM 14 TANESİNE ATANMAK İÇİN PUANIM YETİYORDU VE İKİNCİ TERCİHİM SİVASTI ... 1. TERCİHİM İSE SİVAS YAKIN GÖRDÜĞÜM İÇİN KARSTI ÜÇÜNCÜ TERCİHİMDE ZONGULDAK KALÜFERCİYDİ ORAYA ATANAN ARKADAŞ 78 LE ATANDI Eğer ben ilk sırlara karabük 'ü yazsam ve oraya atanıp gitmesem 78 le atanma şansı bulan arkadaşıma büyük haksızlık olmazmıydı yada diğer 13 tercihime atanıpta gitmesem benim yerime de atanacak kişinin önünü kezsem yakışırmıydı ...... Birinci tercihime puanım yetmedi 2. tercihime atandım ve diğer 13 tercihimde rize ığdır ardahan vb yerlerdi 3 tanesine de memur olarak atanma şansım vardı fakat ben yaşadığım şehrimdeyim kendi şehrimdeyim ...doğru tercih çok önemli...

mrb oturan bey 2014 yılı engelli kamu kurum atamasında ekpss ortaögretım şimdi osym sitesinden aday gırıs yaptıgımda engelli bılgılerım yok ve kura usulu atama ve kayıt yapılacakmı 2014 ekpss kılavuz gelecek hafta yayınlanacakmıs bız tercıh yapmacazmı?

Üst Alt