Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile devlet kurumlarında çalıştırılacak engelli kontenjanı 7 bin kişiye çıkarıldı

Açıklamaya bakılırsa 2 yıl içerisinde

saçmalık zaten toplam acık 20 bin dediler ilk etapta 3.500 alıcaz dediler sanmıyorum 2 yıl içerisinde 7 bin alacaklarını.. ilk etaptır o.

çocuk oyuncağına döndü resmen iş...
arkadaşlar bence bu tartışmaları yapmak yerine sınav sonuçlarını bekleyelim ve ne olacak görelim
boşuna tartışıp canımızı sıkmayalım
herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...

gul2011;

Evet çocuk oyuncağına döndü ömss diye bir sınav yapılıyor ama sınav öncesinde ve hala işkur ilanıyla kpss sonucuna göre lise önlisans lisans mezunu memur alılmarı yapılıyor sınav sonucunu beklesen dahi karolar alttan alttan dolduruluyor hadikpss işçi alımlarına sözüm yok ancak memurluk sınavı yapıp engellileri hala kpss sonucuna göre atamakda neyin nesi bakanlıklar kurumlara yazı yazmamışlar sanırım yada kurumlar bakanlıkların daha üstünde yada sözleri geçmiyor yazık bu kadar insana :( kimse farkında değil sanırım ses çıkmadığına göre ya hallerinden memnunlar yada vurdumduymazlar...

BİO kardeşim o ilanlar torpilli ilanı bakanlık,kurumlar el ele kampanyasından :eek: devletin sözü geçmez olurmu kurumlara 20bin denen kadroyu dediğin gibi el altından dolduruyorlar geri kalanda sınavla girenlerin olcak bizim dışımızda herkez torpilli anlaşılan baksana bizden başka şikayetçi olan yok;)

Kardeşim alacaklı gidelimde borçlu gitmeyelim diğer tarafa senin söylediğin gibi daha önce:D

valla ben torpille bir yerlere gelmek istemediğimden (özel ya da devlet) hala uğraşıyorum ders çalışıyorum, neden peki? neden o kadar uğraşayım ki? dediğiniz gibi alacaklı gitmek önemli değil yeter ki kul hakkı olmasın üzerimizde...
hani rahatsız değilsin gibi şeylere de katılmıyorum bana herkes sen aranacak elemansın der ama gelin görün ki sahip olduğun meziyetlere göre değil de olmayanlara bakıp değerlendiriliyorsun

Bir kamu kurumunda çalıştığı halde işini veya ücretini beğenmeyip daha rahat bir iş daha iyi bir ücret için ÖMSS ye girenler işsizlerin hakkını gasp ediyor. önlem alınması gerekir. ya sınavları geçersiz sayılmalı, ya işlerinden istifa etmiş sayılmalı yada puanları önemli ölçüde kırılmalı.

Çok Komiksin;

1. Sen niye sınavları kazanıp memur olamadın. Biz ders çalışırken keşke sende çalışıp atansaydın.

2. Ben boşunamı 4 yıllık öğretmenlik okudum. Eğer öğretmenlik adına lisans bitirdiysem öğretmen olabilmek için ÖMSS ye girmem kadar doğal ne olabilir ki. Bu hayat sadece para kazanma yeri değil. İdeallerini gerçekleştirme yeridir.

3. Hiç kimse kimsenin hakkını yemez. Benim yerime zaten yenileri atanaçak.

3. " Gittiğin Yolda Hiç Bir Engel Yoksa O Yol Seni Hiç Bir Yere Götürmez." ama sen engelleri çalışarak aşmak yerine millete çamır atmaya devam ediyorsun. Seni Kınıyorum.

turbay;
Bence asıl hırs yapan sen senin gibi elindeki işini beğenmeyenler

İnsan neden üniversite okur. Mimar, Mühendis, Öğretmen olmak için. Ben Öğretmen olmak için üniversite (hem de bu görme engelimle düşe kalka ve hiç tanıdığımın olmadığı bir yerde Azerbaycanda rusça 5 yıl boyunca fizik öğretmenliği okuyup ta) bitirdim. Sen Hiç Yabancı Ülkede 5 Yıl boyunca Yabancı Dilde Eğitim Almak ne demek bilirmisin. 1 zayıf gelecekte bursum yanacak korkusunu hiç yaşadınmı. ama burada yazmak çok kolay değilmi.
Eeeee Şimdi bitirdim. sence ne yapmalıyım.

7 bine çıktı demiyelim 7 bine indi diyelim ki utansınlar tabiki utanacak hal kaldıysa 20 bine ne oldu nerde sosyal devlet önce hangi kadrolar planda özürlü insanlar dert içinde önemli değil hükümet için yönetmelik yetersiz pirimler çok emekli olanak yok nerde sosyal devlet

ya bu kadar tutarsız bi yönetim görülmemiştir türk tarihinde yazık resmen dalga geçiyolar engellilerle bi 20 bin bi 3000 bi 7000 şimdide 5000 bu ne ya saçma sapan açıklamalar tutarszlık almış başını gidiyo iyice saçmalaılar ömss yapıyorz diye aylardır reklam yapıp pirim kazanmaya çalışanlar boşuna uğraşmasn görüyorz ellerine yüzlerine bulaştırdıklarını...ösym ye ne demeli hala soru ve cvp ları yayınlamadı ne kadar önemsediklerini görüyorz oysa kpss ygs de sınavdan sonra hemen yayınlanırdı hani ömss soruları nerde...nie önemsenmiyor 60 bin engelli

bu insanların kendileri bile tam olarak ne yaptığının farkında değil,,,,:mad:

aynen fatolist... gazetede artış oldu diyor da, 20binden 3bine indi sonra da 7bine çıkınca adı artış oldu!!!

İŞde bu kadro konusu tamamen soru işareti chp ve mhp li vekiller soru önergesi verdiler BAŞBAKAN cevaplasın diye soruyu cevaplayanı duyunca sizlerde güleceksiniz çok tutarlı her dediği çıkan bir bakanımız aile ve sosyal politikalar bakanımız Fatma Şahin :) ben bu sayının 20 binin çok üzerinde olduğunu düşünüyorum maliye ödeneğini ayırmışken 20 bin kişinin adamlar almamakda ısrarlı söylenecek söz yok izliyoruz ...

gul2011;
işte resmen oynuyorlar bizimle.

inşallah hepimiz atanırız.

%1500 katılıyorum;önce milleti heveslendirdiler,sonra kıvırmanın binbir türlüsünü sergilediler...

Adalet Bakanligi atamalari hakk.

Arkadaslar osym nin yaptigi aciklamaya gore 7000 kisilik kadroya atama yapilacak Bunlarin icinde Adalet Bakankigi var mi ? Bilgisi olan arkadaslarin degerli yardimlarini bekliyorum cunku Adaletin temsilcisi olan Adalet bakanliginda binlerce kadro bos durumdaDaha önce 3 bin 500 olarak açıklanan kamukurumlarının özürlümemurtalebi bu girişimlerin sonucunda 4 bin 861’e yükseldi. Bu artışta en büyük rolü ise Diyanet İşleri Başkanlığı aldı. Daha önce toplam 700 özürlümemuralacağını açıklayan Diyanet, girişimler sonucunda alacağımemur sayısını bin 275 kişi birden artırarak bin 975’e çıkardı. Diğer kamu kurumlarının özürlü memur talebinde ise 86 kişilik artış oldu. Diyanet’in ardından en fazla özürlü memur alacak kurumlar sıralamasında Tarım Bakanlığı bin 75, MEB 843, Yurt-Kur 108, SGK 92, Sanayi Bakanlığı da 78 memur alımıyla ilk sıralarda yer aldı. Bu 6 kurumun özürlü personel talebi 4 bin 171’i bulurken diğer onlarca kurumdan gelen kadro talebi 690’da kaldı.

Üst Alt