Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kılavuzunda değişiklik yapıldı ve tercih süresi 11 Mart'a kadar uzatıldı!

Engelli Memur Yerleştirmeleri Kapsamında

2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzundan Tercih Yapan/Tercih Yapacak Adayların Dikkatine

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarınca aynı unvanlı, aynı nitelikli ve aynı koşulları taşıyan kadrolar tek tek tercih yapılacak şekilde Devlet Personel Başkanlığına bildirilmiş ve 2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzunda bu şekilde yayımlanmıştır

Başkanlığımızca yapılan incelemede, bu durumdaki kadroların sadece adetlerinin birleştirilmesi suretiyle, engelli adayların daha çok sayıda kadro için tercihte bulunabilmelerine imkan sağlanacağı değerlendirilmiş, Tercih Kılavuzunun ekinde yer alan Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4’deki aynı nitelik ve koşulları taşıyan kadroların birleştirilerek yeniden yayımlanması uygun görülmüştür.

Bu çerçevede, kadroları birleştirilen kamu kurum ve kuruluşları ile bunlara ait kadrolar aşağıda Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4’de yer almaktadır.

ÖSYM Başkanlığınca daha önce 8 Mart 2013 tarihinde sona ereceği duyurulan tercih süresi, düzenlemeler nedeniyle adayların tercihlerini yeniden değerlendirmeleri için ek süre tanınmasını sağlamak amacıyla, 11 Mart 2013 Pazartesi günü saat 23.59’a kadar uzatılmıştır.

Bu düzenleme nedeniyle tercihini tamamlayan adayların yeniden tercihlerini değerlendirmeleri ve yapılan değişikliklere göre tercihlerini düzenlemeleri gerekmektedir. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerini yeniden düzenlemesi gereken adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Ayrıca; değişiklikten etkilenmeyen adaylar da tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DPB

arkadaşlar memurlar nete bakın orda yazıyor sebebi...ÖMSS kılavuzunda değişiklik yapıldı - Memurlar.Net

DUYURU
(05 Mart 2013)2013-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme:
2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzundan Yerleştirme İçin
Tercih Yapan/Tercih Yapacak Adayların Dikkatine
28 Şubat 2013 tarihinde ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanan 2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzunda yer alan Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4 Devlet Personel Başkanlığınıntalebi üzerine yeniden düzenlenmiştir. Bazı kamu kurum ve kuruluşları tarafından aynı unvanlı, aynı nitelikli ve aynı koşulları taşıyan kadroların tek tek tercih yapılacak şekilde Devlet Personel Başkanlığına bildirildiği, Devlet Personel Başkanlığı tarafından da ÖSYM Başkanlığına bildirilen ve Tercih Kılavuzunda bu şekilde yayımlanan kadrolar üzerinde Devlet Personel Başkanlığınca yapılan incelemede, bu durumdaki kadroların sadece adetlerinin birleştirilmesi suretiyle, engelli adayların daha çok sayıda kadro için tercihte bulunabilmelerine imkân sağlanacağı değerlendirilmiş, Tercih Kılavuzunda yer alan Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4’deki aynı nitelik ve koşulları taşıyan kadroların birleştirilerek yeniden yayımlanması talep edilmiştir. Bu çerçevede, kadroları birleştirilen kamu kurum ve kuruluşları ile bunlara ait kadrolar aşağıda yer verildiği şekilde Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4’de yer almaktadır. Bu doğrultuda; ÖSYM’nin ÖMSS/Kura tercih sistemi ile ÖMSS/Kura 2013 Tercih Kılavuzu yeniden düzenlenecektir. 8 Mart 2013 tarihinde sona ereceği duyurulan tercih süresi, düzenlemeler nedeniyle adayların tercihlerini yeniden değerlendirmeleri için ek süre tanınmasını sağlamak amacıyla, 11 Mart 2013 tarihi saat 23.59’a kadar uzatılmıştır. Bu düzenleme nedeniyle tercihini tamamlayan adayların yeniden tercihlerini değerlendirmeleri ve yapılan değişikliklere göre tercihlerini düzenlemeleri gerekmektedir. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerini yeniden düzenlemesi gereken adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Ayrıca; değişiklikten etkilenmeyen adaylar da tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Tercih işlemlerini tamamlayan adayların tercih bilgilerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tercih süresi içinde kontrol etmeleri gerekmektedir.2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzu yapılan düzeltmeler doğrultusunda en kısa süre içinde yenilenerek ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacak ve yeni düzenlemeye göre tercihler alınmaya başlanacaktır. Adayların tercihlerini yaparken, Tercih Kılavuzunda yapılan düzenlemelere ve değişikliklere dikkat etmeleri gerekmektedir.
2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzundan tercih yapan/tercih yapacak adaylara önemle duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI

2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzu Tablo-1 Değişiklikler
2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzu Tablo-2 Değişiklikler
2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzu Tablo-3 Değişiklikler
2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzu Tablo-4 Değişiklikler

sadece bi kaç kadro birleşmmmmmiş :((((((((((

ösym yeni kılavuz yayınlayacakmı ?

bunasıl değişiklik adana büyük şehir tahsildar alıo ayrı ayrı

hiç birşey değişmemiş sadece süreyi uzatmışlar

orta öğretim alanında fazla bi değişiklik yok ben tercihi ayın4 ünde yani dün yapmıştım yeniden bi işlem yapmama gerek varmı arkadaşlar

cevap verecek yokmu arkadaşlar

Şu an hala sistem açılmıyor ama, yani tercih giremiyoruz. Herhalde en kısa sürede o da hallolur diye umut ediyorum.

ÖMSS Tercihlerinizi Yeniden Yapmayı Unutmayın!!!

Klavuz Değişti ve 11.03.2013 e kadar tekrar tercih yapmayı unutmayın

ösym nin bu yeni yaptıgı uygulama degişikligi sebiylemi yeniden tercih yapalım

benim tercihlerde bir sıkıntı yok da... yaptıgımız tercihleri değiştirmeye izin vermıyorkı sistem ??? !!!

44mustafa44_;

yaptığın tercihlerini değiştirmek istemiyosanız başka bi işlem yapmanıza da gerek yok demektir

Açık öğretim dedikleri kaçık bir öğretim sistemi ,cevabını kendilerinin bile bilmediği abuk zubuk sorular soruyorlar..maksat millet sınıfta kalsın

Kura Tercihlerini Yapacakların Dikkatine

28 Şubat 2013 tarihinde ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanan 2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzunda yer alan Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4 Devlet Personel Başkanlığınıntalebi üzerine yeniden düzenlenmiştir.Bazı kamu kurum ve kuruluşları tarafından aynı unvanlı, aynı nitelikli ve aynı koşulları taşıyan kadroların tek tek tercih yapılacak şekilde Devlet Personel Başkanlığına bildirildiği, Devlet Personel Başkanlığı tarafından da ÖSYM Başkanlığına bildirilen ve Tercih Kılavuzunda bu şekilde yayımlanan kadrolar üzerinde Devlet Personel Başkanlığınca yapılan incelemede, bu durumdaki kadroların sadece adetlerinin birleştirilmesi suretiyle, engelli adayların daha çok sayıda kadro için tercihte bulunabilmelerine imkân sağlanacağı değerlendirilmiş, Tercih Kılavuzunda yer alan Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4’deki aynı nitelik ve koşulları taşıyan kadroların birleştirilerek yeniden yayımlanması talep edilmiştir. Bu çerçevede, kadroları birleştirilen kamu kurum ve kuruluşları ile bunlara ait kadrolar aşağıda yer verildiği şekilde Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4’de yer almaktadır.Bu doğrultuda; ÖSYM’nin ÖMSS/Kura tercih sistemi ile ÖMSS/Kura 2013 Tercih Kılavuzu yeniden düzenlenecektir.8 Mart 2013 tarihinde sona ereceği duyurulan tercih süresi, düzenlemeler nedeniyle adayların tercihlerini yeniden değerlendirmeleri için ek süre tanınmasını sağlamak amacıyla, 11 Mart 2013 tarihi saat 23.59’a kadar uzatılmıştır.Bu düzenleme nedeniyle tercihini tamamlayan adayların yeniden tercihlerini değerlendirmeleri ve yapılan değişikliklere göre tercihlerini düzenlemeleri gerekmektedir. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerini yeniden düzenlemesi gereken adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Ayrıca; değişiklikten etkilenmeyen adaylar da tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Tercih işlemlerini tamamlayan adayların tercih bilgilerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tercih süresi içinde kontrol etmeleri gerekmektedir.2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzu yapılan düzeltmeler doğrultusunda en kısa süre içinde yenilenerek ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacak ve yeni düzenlemeye göre tercihler alınmaya başlanacaktır.Adayların tercihlerini yaparken, Tercih Kılavuzunda yapılan düzenlemelere ve değişikliklere dikkat etmeleri gerekmektedir.
2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzundan tercih yapan/tercih yapacak adaylara önemle duyurulur.

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Cok degısıklık olmamıs kadrolarda..sadece sure uzatılmıs dense yeter bence.

Sistem açılmıştır tercihlerinizi bildirebilirsiniz arkadaşlar...

inceledim ortaogretım duzeyınden..o duzeyde tercıh edıyorum...bir tane değişiklik olmus o da ..uc tane kadro bırlestırılmıs.dogrumu bırı cevap verebılırmı

kurayla alımlarda sayı 80 e dusmusssss dogrmuuuuuuuuuuuuu

670 kısden 80 e dusmus kura alımııııııı

yaa kura tercıhı yaptımm sımdı degıstrmem gerekıyo yenı kura lıstesını nerdenn bulabılırımmm

bıo :) kura ıcın bana yardımcı ol tercıh yapmıstıp degstırmem gerekıyo yenı kılawuzz bulamıyorumm

açılan sistem çökmüştür hayırlı olsun... ne kadar dandik insanlar çalışıyor ki bu ösym de her tercih zamanı bu sistem aynı sorunla karşılaşıyor bunlar herhalde salla başı al maaşı personeli

site gayet güzel çalışıyor ben tercihleri yeni yaptım sorun yok

hayırlı ise olur işallah

ilk verilen tercih kılavuzunu rahatlıkla açmıştım adobe reader ile ama bu dedğişiklik olan tabloloları açamıyorum ben yardımcı olurmusunuz adobe reader hata veriyor.

arkadaşlar kılavuzu açtığınızda bazı yerler sarı renkle gösterilmiş bunlar yeni eklenen kadrolarmi yoksa iptal edilenlermi anlamadım vallahi yardım edermisiniz

arkadaşlar kılavuzu açtığınızda bazı yerler sarı renkle gösterilmiş bunlar yeni eklenen kadrolarmi yoksa iptal edilenlermi anlamadım vallahi yardım edermisiniz

Klavuzdaki sarı renkli yerler yeni kadrolar, iptal edilenler klavuzdan kaldırılmış

İPTAL1909410814079BALIKESİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞIMEMURBALIKESİRMERKEZ GİH1112001
İPTAL1909410874080BALIKESİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞIMEMURBALIKESİRMERKEZ GİH1112001
YENİ1909410814079BALIKESİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞIMEMURBALIKESİRMERKEZ GİH1122001
İPTAL1909411174603BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ BAŞKANLIĞIBİLGİSAYAR İŞLETMENİİSTANBULBAYRAMPAŞA GİH10120016225
İPTAL1909411234604BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ BAŞKANLIĞIBİLGİSAYAR İŞLETMENİİSTANBULBAYRAMPAŞA GİH10120016225
YENİ1909411174603BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ BAŞKANLIĞIBİLGİSAYAR İŞLETMENİİSTANBULBAYRAMPAŞA GİH10220016225
İPTAL1919724795437CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜMEMUROSMANİYEMERKEZTaşraGİH121110120017225
İPTAL1919724855476CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜMEMUROSMANİYEMERKEZTaşraGİH121110120017225
İPTAL1919724915479CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜMEMUROSMANİYEMERKEZTaşraGİH121110120017225
YENİ1919724795437CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜMEMUROSMANİYEMERKEZTaşraGİH123110120017225
İPTAL1903131396136DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIVERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİSAMSUNMERKEZTaşraGİH1012001
İPTAL1903131456137DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIVERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİSAMSUNMERKEZTaşraGİH1012001
YENİ1903131396136DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIVERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİSAMSUNMERKEZTaşraGİH1022001
İPTAL1915752096339TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞIHİZMETLİBİNGÖLTÜM İLÇELERTaşraYH1212001
İPTAL1915752157137TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞIHİZMETLİBİNGÖLTÜM İLÇELERTaşraYH1212001
YENİ1915752096339TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞIHİZMETLİBİNGÖLTÜM İLÇELERTaşraYH1222001

sadece bi kaç kadroda birleştirme yapılmış . o kadroları tercih edenleri ilgilendiren bir haber .

biri yardım edebilirmi ömss yeni klavuzları hakkında.

ilk verilen tercih kılavuzunu rahatlıkla açmıştım adobe reader ile ama bu dedğişiklik olan tabloloları açamıyorum ben yardımcı olurmusunuz adobe reader hata veriyor.

ilkokul mezunları icin verilen 1. tablodaki verilen kodları yazmama ragmen kod gecersizdir diyor anlamadım gitdi .
boşu boşuna süreyi uzatdılar seceneklere 2-3 tane eklıyceklerıne 60 bin kişi başvuru yapmış halen acık var nasıl bir iş bölümü , nasıl bir , kura anlamadım gitdi dogrusu :mad:

allah aşkına kimse yardım edemiyormu yazdığım soruna kimse bilmiyormu lütfen

Üst Alt