Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kılavuzunda değişiklik yapıldı ve tercih süresi 11 Mart'a kadar uzatıldı!

Tercih kılavuzunda düzenlemeye gidileceğine tercih sayısında düzenlemeye gidilmeli

Tercihlerde kurum sayısı azaltılmış!!! zaten ankarada 7 -8 tercih yeri var 4 dü 5i diyanet oda sadece bayanlar için ;):eek:

Ömss sonucları ile iligli bilinen bir tarih acıklandımı ösym tarafındıan.

Arkadaşlar daha önce bakan 15 martta sonucların acıklancagını soylemıstı..!! Tercıhler uzatıldı,dogal olarak sonuclar ne zaman bellı olacak o da degısmıstır.Tahmınen ne zaman acıklanır.bır an once olup bıtsın ıstıyorum valla..

arkadaşlar ben bir yerden duydum ne kadar doğru bilemem ama geçen seneki tercihlerde çok kadronun boş kalmasının sebebi adayların 15 tercihi yapmayıp sadece bir kaç yeri yazmalarıymış diye duydummmm :confused:

5589 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI ÖĞRETMEN ESKİŞEHİR MERKEZ Taşra EÖH 7 - 14133 4161 4175
4711 LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL ÇALIŞMACI KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ SH-8-2-4177

Yukarıdaki kadroların ÖSYM kodu yok, arkadaşlar tespit etmişler. Çorap söküğü gibi hatalar geliyor da umarım sonuçları da böyle hatalarla açıklamazlar..
Listeye göre Aile ve Sosyal Politikalar'ın kodu 390060325, diğerinin de 390935743 olsa gerek.

İyice içine mıçtılar böyle bir şey yok ya bu kadar disiplinsiz gevşek davranılmaz ki bu nedir yahu yapıyosanız adam gibi yapın dicemde adam olsanı yaparsınız zaten sisteme bak ...

Yazık günah bu kadar insana.... :(

11 Mart'a kadar uzatmanın mantığını anlamadım. Birde bayağı birleştirme yapmışlar dalga geçer gibi

her bduyduğuna inanma!

koselim ;
uzatmanın mantığı ,eğer birileri tercihlerini girdiyse,yada girmeyenlerin bu değişiklikten haberleri yoksa diye..

değişen kadro sayısı denilince bende birşey yaptılar sandım bir kaç ildeki kadroları birleştirmişler oda en fazla kadro sayısı 3 tane yapacaksan tüm tek kişilik kadroları birleştirsene bende değişklik deiynce önemli birşey sandım..

Biriside cıkıp nelerin değiştiğini söylese çok iyi olacka.. ben tercihleri daha önce yapmıştım az önce kontrol ettim değişik bir şey yok

vuralh;

çok bişey değişmemiş sanırım memurlar nette değşişie kısımlar var ...

Üst Alt