Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Lise Mezunları Sonuçlar ve Yorumlar

AYBAROGLU

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
3
Lise: 73.30904
Başarı Sırası: 10642
Aday Sayısı: 47334 herkesin hakkında hayırlısı...

[FONT=Verdana]Puanı 73.93501 [/FONT]
[FONT=Verdana]Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 9946 [/FONT]
[FONT=Verdana]Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 47334[/FONT]
Görme engelliyim. :)

Puanı :92,93
Başarı sırası:282
Ortapedik engelli

Puanı74.31496
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası9462
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı47334

neye göre alım yapılacak puana mı başarı sırasına göre mi hakikaten karanlıkta geziyoruz hiçbir yön bulamıyoruz çıkmak için...

istanbuldan ortepedik özürlü olarak girdim sınava hiç çalışma fırsatım yoktu :(( 67 almışım sanıyorum hiç bir işe yaramıcak .....

Allahım hak edipte dayısı olmayanların yardımcısı olsun

arkadaşlar baraj diye bişey yok, olamazda. kendi puan türünden 10 veya 15 tercih yapılır, o kadroyu tercih edenler arasından en çok puanı alan o kadroya girer, atama bu şekilde yapılır. yani kaç panla alınacak diye bir genelleme yapmak mümkün değildir. hakkaride bir kadroya 90 puanlı birisi başvurursa 90 ı geçemeyen kimse giremezken ankarada bir kadroya sadece 45 puan almış tek bir kişi başvurursa kadroya o arkadaş yerleşir. tercih ve sınav sıralaması sonucu belirler.

işitme engelli 88 puan başarı sırası 1019

Puanı 75.65944
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 8042
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 47334

Ortaöğretim

Puanı 78.91536
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 5158
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 47334

ilk 7 bin kişi içerisine giren 1 seneye kalmaz atanir 2.senede 12bin.ci kişiye kadar atanir diyorum 25 bin açik en az 10 bin lise alimi gerçekleşir.

79 Puan - Öğrenim başarı sırası 4801 - İşitme engelliyim

puanım 81 sıralama 4100 olur ınsaallah gnel ozuluyum

puan 87.5

başarı sırası 1133

genel özürlü-ortopedik

46 DOĞRU - 12 YANLIŞ...

38 doğru 18 yalnış nasıl oluyorda 79 puan oluyor anlamadım beklemiyordum süper oldu.... :) ümidim var hala bakalım ne olacak..... ayrıca tek boşum vardı sözde nasıl olduda 4 boş göründü bilmiyroum ama sonuçtan memnunum...

Puanı :82.121
Başarı sırası:3170
Ortapedik engelli

İNŞALLAH İYİ BİR YERE MEMUR OLARAK ATANIRIZ HERKEZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

:)

biz kuraya girenler nasıl atancak kurayı kım cekıcek usulsuzluk yapılırsa nerden bılcezz cok zor bu ıslerr:(

Sıra: 1708

Aday Sayısı: 47334

Herkese hayırlı olsun...

Arkadaşlar konuyu dağıtmak istemiyorum. Bir arkadaşımın yerine soruyorum. ÖMSS ile son olarak kaç kişinin alınacağı söylendi. Her yerde farklı bir rakam var sağlıklı bir cevap bulamadım.

TAMERCAN SAKALLI
ORTAÖĞRETİM
GENEL ÖZÜRLÜ
29.04.2012

Adı ve Soyadı
Öğrenim Durumu
Özür Durumu
Sınav Tarihi
193
199
80.41339
4142
47334

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

kanatli_;

En son 7.000 denildi ama; 7.000 rakamını söyleyen ÖSYM başkanıydı, Faruk Çelik in söylediği 4.800, şu anda 1. alımlarda 4.800 kişi gözüküyor ama bu rakam illaki değişecektir, kılavuzla birlikte, belki aşağı, belki yukarı bekleyip göreceğiz...

Teşekkürler arkadaşım herkes için hayırlısı olsun. Ayrıca başarı sıranız güzel tebrik ederim.

kanatli_;
Sağol arkadaşım; herkes için hayırlısı artık ne diyelim, bekleyip göreceğiz...

sevgili arkadaşlar ben görme engelli yim puanım 83 genel sıralamam 2609 sizce atanabiliirmiyim

• izmirden katıldım
  • 84küsür puan. 2270 sıra
  • hakkımızda hayırlısı olsun:eek:

arkadaşlar daha henüz hiçbişi belli değil felaket senaryoları yada umutsuz yorumlar yapıp moralleri bozmayalım lütfen gün ola harman ola lütfen moral bozmayalım hayırlısı neyse o olur

bu sırada ben cp hastasıyım genelden girdim lise düzeyi 72.63976 puan aldım 4bin küsürüncü sıradayım bence ii puan geldi bana

NOT: sürem yetmediği için matematiğe bakamamıştım

Üst Alt