Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS puanınızla yeni sıralamanızı hesaplayabilirsiniz

hlldr

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

buradan herkes baksın,

yeni yerine puanından yukarıya doğru topla senden yüksek kaç kişi atanmış bak

senden yüksek alanları topla sıralamandan çıkar geriye yeni sıralaman bulunur

sayfa 1 (2 ) inceleyin

benim puanım 83,88 sıralamam ise 2339
yeni sıram ise 740 larda gayri hükmü siz verin

slm hlldr! bu link nedir buradan ömss puanımı ve sıralamamı mı öğreneceğim? bu program ne işe yarıyor kısacası? güvenlimi bu site

yav arkadaş site güvenli buradan daha önce kim nereye kaç puanı ile atanmış onu göreceksin ve yeni sıralamanı göreceksin

yada sen puan ve sıralamanı yaz ben sana söylüyeyim kaçıncı sırada olduğunu

abi bende bilmiyorum sıralamamı yanılmıyorsam puanımda 54 falan ,hem görme hemde işitme engelliytim

senin puanın eğer 54 ise boşuna uğraşma sen zor atanırsın ancak imam hatip yeterlilik belgesi alırsan belki atanırsın

hizmetli kadrosuna atanmam mümkün mü? imam hatip yeterlilik belgesi nasıl alınır?

hizmetliye bence zor atanırsın
yeterlilik içinde yarın son gün

actim ama nasil çalışıyor hiç bilgim yok yardımcı olabilirmisin

hlldr bu indirdigimiz belgeye neresine puanını yazacaz acaba birde benim puanım 81 ...

dosyla indirme sayısı 20 oldu bir eline sağlık diyen yokkkkkkkkkkkk

puanına gel yukarıya doğru atananaları topla sonra senin sıralamandan çıkar

eline sağlık çözmeye çalısıyorum özel mesaj attım bakabilirmisin

peki hizmetliye zor olmasının sebebi diplomam mı? yeterlilik için yarın almak istesem olmaz mı

valla kardeş orda yazmayacan sen kendin yapacan
yeni sıralamanı sen bulacan ben anlattım nasıl olacağını

benim puanım 83,91533 sıralamam 2326 programı indirdim ama kullanamadım not defteri çıktı

hlldr;

Ortaöğrenim mezunları için güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık kardeşim :) Konu başlığına ortaöğretim diye belirtirsen Lisans veya Önlisans mezunlarını ümitlendirmezdin hevesle baktım ama olmadı :)

hlldr saol öncelıkle , ben 1351. sıradaydım lise 86.66 puanla , yenı sıralamam nedir tahminince ?

Puanım 85.707 sıralamam 1647 ilk atamada benden yüksek puanlı 1300 kişi atanmış. Yeni sıralamam 347 yalnızca İstanbul Anadolu yakasındaki yerleri tercih edeceğim.

cevdet kardeş senin yeni sıralaman tahmini olarak ilk 250 kişi içindesin

ve senin atanman %95 olur

ceylanlı senin yeni yerin tahmini olarak 730 dasın

ben hizmetliyi 0,7 puanla kaçırdım diye o kadar üzülmüştüm ki ama işte her şeyin hayırlısı şimdi hizmetli bana göre kesin ama öncelik yüksek maaş veren kurumlarda memurluk
hastanelerdeki maaşlar düşüyor ve oralar özelleşiyor onun için başka kurumları yazacağım

hastanelerdeki verilen döner emekli maaşlarına yansımıyor onun için başka kurumlar sizde dikkat edin

veya canınız nereyi istiyorsa orayı yazın

site açılmıyo arkadaşım tam adresini yayınlarsanız sevinirim

Emeğine sağlık hlldr, ama bende bilemedim :) sana zahmet benim puana da bakabilir misin, önlisans olarak 66 puan almıştım,

Öğrenim durumundaki başarı sayısı 3423
Öğrenim durumundaki aday sayısı6950

Pek bir umut yok gibi ama hayırlısı inşallah :)

size bir Dos nasihati ömss tercihlerinizi daha önce hiç engelli vb sitelere girilmemiş bir bilgisayardan yapın .... dünyanın bin bir türlü hali var ...

İndirdim fakat açılmadı. Hata veriyor. Puanım 76, 7bin küsürlerdeydi sıralamam şimdi ne olmuştur zahmet olmazsa bakabilir misiniz?

slm ben ömss den 63 puan aldım aca 8150 gırermıyım

cevap yokmu 63 aldım gırermıyım meslek lısesı mobılya bölümü mezunuyum

Düzenleme: Çok sazan hissettim kendimi bir an ;)

Lisans için de böyle bir çalışma varsa bilmek isterim...

Üst Alt