Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS puanınızla yeni sıralamanızı hesaplayabilirsiniz

sevgili arkaaşlar benim puanım 83 sırlsıralamam 2600 sizce benim sıralam kaç olur cevap verirseniz mutlu olurum

ahanda buraya yazıyorum hizmetli puanları 70 e kadar düşecek bakın görün
arkadaşlar ömss için kaç gündür çalışıyorum bütün istatislikleri çıkardım
en düşük memurluk 74 de kalacak
en düşük hizmetli 66 da kalacak
diğerleri vasıf istediği için çok daha düşük olacak
şu an itibariyle en yüksek puan 89 ve 90
89-90 puan alan ortalama 24 kişi
88 alan 63 kişi
87 alan 103 kişi
86 alan 148 kişi
85 alan 239 kişi
84 alan 314 kişi
83 alan 515 kişi
82 ve 81 alan 2300 kişi
80 alan 3500 küsür
bunların hepsi tahminidir kimseyi bağlamaz
kimse doğuyu yazmasın yüksek puan alanlar çünkü en yüksek puan 90 unutmayın
puanı 80 e kadar olan herkes memleketini yazsın ve çevresini unutmayın gurbet zordur
puanı 80 kadar olanlar mutlaka ilk 7 tercihini memurluk yazsın

ege,akdeniz içanadolu,marmara en popüler iller buralar çok yaşam kalitesi çok iyi
doğuyu sakın ortopedik engelli kardeşlerim yazmayın oralar çok zordur
hele yalnız yaşamayacak olanlar asla yazmayın

***********bunların hepsi tahminidir kimseyi bağlamaz******************

unutmayın en yüksek puan 90 ona göre tercih yapın

arkadaşlar yüzde 52 raporum var şimdi aöf maliye 2.sınıfta okuyorum ve bu sene 2.sınıfı geeçemeyecek gibiyim acaba seneye ömss sınavına girersem ön lisans olarakmı gireceğim? eğer lise olarak gireceksem ben meslek lisesi klima mezunuyum yani tesisat teknolojisi iklimlendirme olarak geçiyor teknisyen olarakmı kadrolara tercih yapacağım yoksa kaloriferci olarakmı.çünkü teknisyen kadrolarında çok boş kalmış

Lise olarak gireceksin manu. Mezun değilsen bir önceki öğrenimin geçerli olacak.

benim puanım 65 sıralamam ise 3350 lisans mezunuyum yeni sıralamam kaç bana yardımcı olur musunuz?

hlldr;

Böyle saçma bir hesaplama olamaz 80 puan ve kusuratlarını alanın sırlması(80.99999 alan 3800 lerdeyken 80.00005 puan alanın sıralaması ise 4500 lerde) iken nasıl oluyorda 2300 kişi 80 puandalar mantıklı ol kardeşim dürüst ol böyle bir hesaplamayı az çok arkadaşlar tahmin ediyordur niçin yaptığını bence sadece kendine göre hesaplamalar yap.

Erdem;

bu hlldr denen adam her yerde forumu ele geçirmiş inanamıyorum :)

kardeş benim tahminlerim kimseyi bağlamaz diye yazmışım
saygılar...

manuelfernandes;

teknisyen statüden atanman daha kolay olur. ancak normal hizmetli ve memur kadrolarını da tercih edebilirsin. Allah gönlüne göre versin

Üst Alt