Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[FONT=Arial Narrow][/FONT]Bu sahtekarlık yeni birşey değil ki yılların sahtekarlığı haksız yere engelli kardeşlerimizi mağdur edip sahte raporla işe yerleşen kişiler mevcut [/COLOR]
Maalesef üzülerek belirtiyorum ki böyle durumlar çok fazla güzel ülkemde ben daha geçen ay tanık oldum çalıştığım işyerinde bir personel gitti 1500 tl verdi Manisa da % 55 sürekli rapor aldı.. Alması ve vergi ind. yazısının gelmesi maksimum 1 ay sürdü.. Bense bir çok rahatsızlığım olmasına rağmen Heyete girdim başlarında kiii ....... küfür etmek istemiyorum ama Allah onu bildiği gibi etsin bana dönüp kahkahalar atarak gitmediğin bölümde kalmamış diye dalga geçti, sanki ben istedim bunca hastalığa sahip olmayı.... Ve şu anda ne sonuçtan bir haberim var ne de hastaneye ulaşabiliyorum açıkçası o kahkahalardan sonra %71 girdiğim heyetten bir beklentim de kalmadı... Ben rabbime hvale ediyorum böyle adileri... En güzel cezayı rabbim verecektir onlara, çünkü artık savaşacak halim kalmadı
ben cevap vereyim bence sınıflandırma yapıcak örnek bir insanın iki baçakta kesik diyer bir insanınsa e el parmagının tek parmagı kesik ikiside devletin gözünde engelli ama parmagı kesik sınavda atanmış memur olmuş diyer iki bacagı kesik insanda devletin verdiyi 3 aylıkla geçiniyor işte bunun önüne gecilmeli bence
O konuda haklısın bir şekilde onun önüne geçilmedi dediğin gibi fakat; ben dün bir paylaşım yaptım bende de doğuştan kalça çıkığı var 2008 de rapor aldım %45 aldım.. yıl 2014 oran % 10 arada geçen sürede hiç bir değişiklik olmadı engelimde ne ameliyat ne herhangi birşey yıl geçtikce iyileşmede yok nasıl oluyorda %10 veriyor bu devlet onu anlamış değilim bunu anlatabilenide görmedim bir türlü..
Bu şeyi engellenilecek zaman çoooooktan geçti. Bu saatten sonrada bunu kimse engelleyemez zaten. Çok zor sahte rapor almak diyen kişilere diyorum 500 tl ye çok rahat %40 üstünde rapor veriyorlar.
benim amacım sizin lafınızı eleştirmek için değildi..Bana göre sahte rapor almak biraz zor gibi geldi önüne gelen de gidip alamaz büyük ihtimal.. walla 500 tl ye veriyorlarsa gidip bende alayım bu yıl olmadı 2016 da bari olsun çünkü devlet gerçek oranları zaten vermiyor ki ..Göz göre göre benim hakkım yenildiğini düşünüyorum
İnsanlara kaldıysa hak hukuk dinlemezler allaha havale ediyorum haram zıkkım olsun inşallah o sırf para için tanıdık için o raporu veren doktorlarında kendilerinden çıksın inşallah