Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına girebilmek için raporun hangi tarihli olması lazım?

Ben çok insan gördüm arkadaşlar uçuk oranları olupta barajı yeni kanuna göre zor geçen mesela bir tane vardı %67 olan rapor %42 düşmüş çünkü eskiden bol keseden oran verilenlerde varmış "yani istismar" bunu ayıklamak için istemek hakları hastaysan ve hasta olduğumuzu biliyorsak takılmanın bir anlamı yok şahsen isterse işe başlamadan 1 gün önce istesinler sorun yokhakkımsa olur o iş

centintilmen ben kurraya katılcağım raporumu 2009 da aldım sürekli hastaneden sağlık kurulu başkanına sordum geçerli dediler ama busınavdaki acaba bir ğeçerliliği olurmu diye düşündüm eyer sınava için ön kayıt yapanların ne gibi rapor tarihi aranıyor sonra yeni rapor yönetmeliği yürürlüğe girdi acaba benim aldığım sürekli rapor geçermi ?

Arkadaşlar benim Rapor Tarihim 19.04.2011 Bir Sorun Çıkarmı Bu Raporla Kuraya Katılsam %58 Oranım Var Bilgi Verirseniz Sevinirim :(

Raporunda sürekli ibaresi varsa sorun yok katılabilirsin...

Bio Tşk Ederim Sana Bişey Daha Sorucam Kardeşim Msn verme ımkanın varmı bana

Üst Alt