Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavından sonra engelli olanların da atama hakkı olmalı!

london78

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
sayın arkadaşlar yeni engelli olan sınava giremiyenlar eşit hakka sahibiz engelliler arasında ayrım olmaz ve nezan engelli olduğun önemli değil biz 2012 ÖMSS den sınra özörlü olduk bize tercih vermiyorlar herkes bulunduğu ilde idare mahkemesine ÖMSS tercihlerinin durdurulması ve bizimde yararlanmamız için dava açın bizim beklemeye teamülümüz yok. eskiden 4 ayda bir sınav yapılırdı şimdi belirsiz hep beraber herkes dava açsın bizim ne suçumuz var ömss den sınra engelli olduk.

Kusura bakma hak bu şekilde savunulmaz...

Ben de sonradan özürlü oldum senin gibi. Az daha sınava giremiyordum şans güldü sınava girdim peki ne oldu ilk atamada atanamadım belki bu atamada da atanamayacağım ama durdurun kimse atanmasın demedim, oturup halime senin gibi ağlamadım bir işte çalışmaya devam ettim. Ayrıca sınav ve tercih şansın da elinden alınmış değil. Geçen sene atama oldu bu sene de oluyor önümüzdeki yıl da olacak sonraki yıllarda da! Şansını oralarda dene derim. ÖMSS ye her giren gibi atanma şansın olabilir de olmayabilir de, kimse yaşama şansını elinden almadı neyin davasındasın anlamış değilim...

kusura bakma biz bekliyemeyiz anayasa madde 10 eşitliğe aykırı herkes dava açsın

ben acacam benim gibiler de hepsi açsın bunu dile getiriyom

Sen davanı aç sınava giren 60 bin özürlü sen sınavdan sonra özürlü oldun diye verdikleri onca emek döktükleri alın teri heba olsun:)
Sıraya geç 2014 senesinde yapılacak sınava şimdiden hazırlan.Boş yere zaman kaybetme. Çalış gir ve kazan

acaçağın davadan hiç bir şey çıkmaz. bence kafanı bunla yoracağına şimdiden sınava hazırlan o daha mantıklı olur inş.

bu yada benzeri davalardan birşey çıkarmı :)
mantığıda yok bu davanın kimler ne gerçek haklarını kaybediyor davalar sonuçsuz kalıyor
şimdi sen dava açtın hani olmazya oldu kazandın :D sonra her sınav için aynısı olacak biri çıkacak ben sınavdan sonra engelli oldum durdurulsun iptal edilsin diyecek :D ozaman hiçbir sınav olamaz olmaz boş konuşmuş olunuyor sadece

Arkadaş şakamısın sen :D git davaya ver sonuç çıkmaz devlette devamlılık vardır yönetmelikler değiştirilerek yasal düzenlemeyle merkezi sınava geçildi nasıl bir mantıktır yahu iyi o zaman her gün sınav yapılsın bakalım yarın ertesi gün engelli olan ne diyecek :D bence bölge idare mahkemesi yetmez ANAYASA mahkemesine başvur kardeş kolay gelsin....

Zaten atama hakkın yok dien yokki sana takvim yılına göre bir sonrakı sınava girdiğin taktirde sende atanmaya hak kazanırsın sunuda unutma kurulmuş bir düzen var.
Soyer arkadasımızın da dediği gibi ozaman her sene yeni engelli olan arkadaşlar dava acsın o zaman ne olacak sen sınava girdigini ve cok istediğin bi yere atandıgınız düşünsene.onbinlerce engelli onlar gibiler yüzünden işsiz klalacak biraz mantıklı düsün ve acacagın bu dava yüzünden komik duruma düşme olur mu.:)

LONDON
Durduğun kabahat, git aç hemen davayı. Sen istedin diye ömss sonrası engelli olanları alırlar şüphen olmasın.
ne garip bir durum arkadaşlar. don lastiği gibi isteyen istediği yere çekiyor. Sana bir tavsiyem var Sonradan özürlü olanlar için devlet sonradan ömss açacak 2014 de kadar bekleyeceksin. gereksiz milleti germe.

çok gereksiz bir dava bir sonuç alınmaz çünkü siz sınava girmemişsiniz sınava giremeyende normal olarak tercih yapamaz bence davayla falan uğraşmayın önümüzdeki seneye 2014 sınav var 2013deyız zaten kitaplarınızı alın sıkı sıkı ona çalışın nemezunusunuz bu arada

allaha dua et arkadaşım sen daha geç engelli oldum diye :) üzüldün şeye bak ne ayrımcılığından bahsediyosun böyle zihniyetli insanlara ölüp bitiyorum söyleyeceklerimi ifade edemiyorum sinirdn ya millet 10 yıllık engelliler var sen geç engelli oldun diye davamı açalım biz mesela ben 5. yılımdaym kendimi kıyaslıyomuyum biz kime dava açacağız senii en iyisi biz allaha havale edelim ayrımcılık diye yanıp tutuşan arkadaşım kendince

çok gereksiz bir dava bir sonuç alınmaz çünkü siz sınava girmemişsiniz sınava giremeyende normal olarak tercih yapamaz bence davayla falan uğraşmayın önümüzdeki seneye 2014 sınav var 2013deyız zaten kitaplarınızı alın sıkı sıkı ona çalışın nemezunusunuz bu arada

bir deli kuyaya bir taş atmış kırk akıllı bunu cıkaramamıs. allah akıl fikir versin.

Arkadaş yeni engelli olmuşsun geçmiş olsun amma bu söylediğne hakikaten inanıyorsan bencilliğin aklını kullanmanı engelliyor demektir.

Arkadaşımız yeni engelli olmuş çok geçmiş olsun. Kusuruna bakmayın engeli galiba beyninden olmuş....

ne için asılsız yorum yaptığınızı biliyorum milliyetçi şovnist ve ırkçısınız çünkü ANAYASA MADDE 10 EŞİTLİK DAYANAĞIM bir çok arkadaşı idare mahkemesinde gürmek istiyom çünkü suçta işliyorlar TCK 122 YE GÜRE herkes dava açsın kormayın davayı kesin kazanırsız yeni engelliler çünkü tapu gibi anayasa maddesi var vede fırsat eşitliğini bozuyorlar

Arkadaşı kim tutuyorsa Allah aşkına bıraksın, Git aç davani hacı eşitlikten bahsadiyorsun sınava giren 60bin kuraya katılan 100bin kişi toplamda 150bin kişiden bahsediyoruz bu arkadaşlar kaç seneden beri bekliyorlar biliyormusun okadar kişin emeği gözyaşı umdu nolcak, Eşitliğin bumu senin adaletin bumu senin herşeyin bi tarihi bi zamanı var kaçırdınsa sınavı otur adam gibi 2014 dekine çalış burda geyik yapma.

anayasının esıtlık ılkesıne aykırıysa o zaman otobuslerde sende herkes gıbı para vererek bın. ücretsiz faydalanırken esıtlıkten bahsetmıyorsundur belkıde.dönerın yağlı tarafını kendıne kesme sadece

HaY ağzına sağlık kardeşim :)

kardeş sızın hakkınız zaten 2 yıl var ben diyorum yrni engellilere hakzızlık yapılmış herkes idare mahkemesinde iptal ve yürütmenin durdurulması davası ve adli mahkemelerdede kuruma tazminat açalım . ayrımcılık yapıyorlar buna sesziz kalmayın bütün mahkemeleri dosyayla doldurun en sonunda olmassa anayasa mahkemesine gideriz ve 10 maddeye güre kesin iptal edilir

london78;

Kardeşim bak ben sana 10 TL vereyim sus sonra git dava mı açacaksın hamur mu açacaksın ne açacaksan aç :) Sen kesin kazanırsın tazminat yazmış bir de :) Adamın derdi tazminat bedava iş beleş hayat bu ne yahu :) Açacaksan bana da aç bir börek :)

konuyu açan arkadaş öncelikle geçmiş olsun kusura bakma kaşınmışsın sana yazılan her şeyi de hak ediyorsun ben de raporu sonradan aldım itiraz etmeye hakkım var mı şimdi? bu kadar insan ömssye girmiş üstelik ilk atamalarda atanmış (hadi yürütmeyi bu atamalar için durdurdun diyelim ya atamalarını nasıl iptal ettireceksin anlamadım) hak arıyorum diye saf saf konu açmışsın da yiyeceğin hakları hesaplamamışsın ya da sen biraz fazla uyanıksın belli

arkadaslar yürütme filan durdurulmaz sınaw zamanı raporun yoksa o an o sınawa girmeye hakkın yok NOKTA.

London78 neyin kafasını yaşıyosun ne içtin olm sen milletin canını sıkıyosun anayasanın maddesi eşitliğe aykırı meclise söyleseydin ben engelli olacağım sınav tarihini erteleyin devlet nerden bilecek senin o tarihler arasında engelli olabileceğini her birey engelli adayı bir sistem getirildi boş beleş işlerle uğraşacağına aç kitabıda ders çalış tövbe tövbe saçma sapan konu başlığı açıp can sıkıyosun arkadaş bak ben sana bölge idare mahkemesi değil anayasaya git hatta insan hakları mahkemesinie git bölge idareden seni tatmin edecek sonuç çıkmaz...

SINAVA GİRMEDEN YERLEŞTİRİN ARKADAŞI Bİ YERE :) NE KULLANIYO BİLMİYORUM AMA VALLAHA BENDE İSTİYORUM BANANE YA BUDA EŞİTLİK DEĞİL BAK MESELA SEN KAFAYI YAPMIŞSIN BİZLE DALGA GEÇİYOSUN SEN YOKMUSUN SEN :d

arkadaş memlekette bu kadar komik bir adam varmışta benim mi haberim yokmuş? benim aldığım arabada esp yoktu bi sonraki yıl standart donanım olarak sunuldu. itiraz etmek istiyorum, dava açacağım. eşitlik ilkesine kesinlikle aykırı bir durum. :D :D :D

Ya kardeş bir sus ta ne açacaksan aç Allah aşkına yeterki suç. Dil fırıncı küreği gibi maşallah. Ne de çok biliyormuşsun. Sen Hangi fırsat eşitliğinden bahsediyorsun. Bunca kişinin aylardır sınaviçin ter döküp sabahlara kadar ders çalışmasını hangi fırsat eşitliğinden bahsediyorsun. Sen istiyorsun ki devlet bana sınava girmeden tercih hakkı versin. Çünkü sende aşırı hazımsızlık ve kendine güvensizlik var. ne kadar güzel bir şey ya. 6 ay öncesi engelli ol altı ay sonra işe yerleştirsin devlet seni. Bu iş için 10-15-20- sene bekleyenlere ne diyeceksin. Kardeşim tek bir seçeneğin var 2014 de kadar B E K L E Y E C E K S İ N .

sayın arkadaşlar yeni engelli olanlar hakkınızı arayın durdurma ,iptal idare mahkemsine tazminatta adli mahkemelere açın kimse sizi kandırmasın HUKUK DEVLET ilkesini unutmayın tazminattada yüksek rakamlar kazanırsınız merak etmeyin mücadele zafere gütürür.eşitlik ilkesi temel dayanağınız .istemiyene meme vermezler.

Arkadaşın derdi memuriyet filan değil, hak hukuk da değil, bişeyleri savunmak da değil devleti mahkemeye verip tazminat alıp güle güle yemek:)
Arkadaş engelli olmuş bence uyanık olmuş:p

Üst Alt