Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavından sonra engelli olanların da atama hakkı olmalı!

Büyücü haklısın arkadaşım :) ...

Değerli forum müdavimleri arkadaşlarım bu london denen zatı muhteremi ciddiye alıp açtığı gereksiz ve sadece bilgi kirliliği oluşturan konularına lütfen yorumlamayın.London bir ara yine böyle gereksiz bir konu başlığında "ÖMSS her sene yapılmalı" diye bir konu başlığını açmıştı ozamanda mahkemeye başvuracaktı yinede kendisine bile faydası olmadı.Litfen rica ederek söylüyorum londonu konularıyla ve yorumlaryla başbaşa bırakın millet olmayacak duaya amin denilmeyeceğini biliyor london

sen benı guldurdun allahda senı guldursunn ınanamıyorum ya tamam senın ıcın sınawı ıptal ettrelım mahkemeye baswuralım yenı sınaw yapsınlar bu arada bırı daha engellı olsun osınawıda ıptal etrrelım yenısını yapalım mrum sınaw ıptal etmkle dawa acmkla gecsın demı burak krdesım 2014 sınawına hazırlann ıstee ugrasma bos ıslerleee

Bu şahısa ben artık cevap vermeyeceğim son mesajım!! Bu kişi sınırları zorlamaya başladı ve ben susarak bu adamın mesajlarına cevap vermeyerek gündemimden düşürüyorum ve artık mesajlarının mailimi doldurmasını istemiyorum. Adam resmen kafa yapıyor yaa bu adam engelli değil bence engelin ta kendisi yürü git karşımdan bir sürü derdim var senle mi uğraşacağım. Git nereye istiyorsan başvur hadi al tazminatını da kurtar kendini bize de engel olma git kendi engelini kaldır o tazminatla bakalım.... Ağzımda kaldı sözcükler daha konuşmayayım :)

Üst Alt