Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖMSS sınavını kazanırsanız hangi kurumlara atanmak istersiniz?
tek dileğim var EMEKLİ OLUP GİRENLERİN maaşlarını kestirip işe başlamaları ve 25 yıldan önce emekli edilmeden eşşek gibi çalıştırılması millet emekli olmak için çabalar akıllılarda emekliliğini iptal ettirip çalışmak için nasıl bi dünya bu yarabbi biride ünvanı olmadan kurum değiştirmek,yer değiştirmek,yükselmek isteyenlerin işlerini bi şekilde kaybedip açığa alınması görsünler hanyayı konyayı işsizlik nasılmış onlarda anlasın işe girebilimek için üç beş kuruşa yıllarca muhtaç kalsınlar başka bişey dilemem
katılıyorum arkadaşlar size. ben yalan rapor ile çalışmamam gereken yerde çalışıyorum ağır iş sanayisinde işe girebilmek için doktora yalvardım bana sağlam raporu versin diye! ama içimizde çok aç gözlü var sanırım? genç yaşta hem işsiz kalıp hemde yalan söylemeye mecbur bırakıldık. çok şey istemiyoruz biz! gereksiz yere şu sınava girende çokmuş. ben ilk defa girdim bu sınava şimdiye kadar girmememin tek nedeni benden daha zor arkadaşlarım vardır onlar girsin sınava onlardan biri kazansın dedim, şimdi yaptığımın hata olduğunu gördüm gerçektende üzücü durum zaten ağlıyorduk şimdi daha kötü durumdayız.