hakikaten engin arkadaşın dediği gibi bazı yorumlar çok acımasız..evet,bu sınavı daha düzgün yapmaları lazımdı..kadrolar daha derli toplu verilmeliydi..ancak herşeyin bir ilki olduğunuda unutmamalıydık..bir bisiklet sürmeyi öğrenirken bile yalpalayarak öğreniriz..buda onun gibi elbette az çok takılmalar,yada yanlış uygulamala olacaktır..Sınavın daha iyi yapılması açısından hep birlik olmayı istedim.ama hiç kimse birlik olmadı..bu açıdan bakınca burda hiç kimse bu sınavla ilgili,yada engelli politikası ile ilgili söz sarfetmesin.çünkü hiç biriniz o eleştirilerin arkasında duramıyorken,destek veremiyorken ,bende çıkarımı düşünür,hiç olmasa bişeyler yapmaya çalışan bu hükümete desteğimi veririm.Brilik olamayan bir engelli kesimmi,yoksa bu hükümetmi deseler,ikincisini seçerim artık..
engin arkadaşın dediği gibi aslında sizin bu aşırı tatminsizliğiniz,aşırı eleştirileriniz azda olsa destek veren kesimin sizi anlamısından çok hükümeti bir fazla destekelemesini sağlıyor.oysa eleştirininde bir adabı vardı.bu adab burda yoktu.2 senelik üyeliğimde kuru sıkmalarla karşılaştım.çoğusu yapıcı değil yıkıcı oldu bu sitede..hatta bazıları ise başatakilere demediğini koymadı,ama şimdi belkide atanacaklar.ben böyle bir ortamda öylelerinin eleştirilerini gördükçe bazı engeli kesimi çok iyi anladım.
demiştim bizim sorunlarımız hiç bitmez.bizler engelliyiz..birlik olmalıyız.olamadık işte,o açıdan bu yapılanlar bazılarına reva bazılarına da hediye olacaktır.kısacası o bazılarına diyorum,daha çoooooook eleştirirsiniz bu sitede.. eleştiri şeklinizi değiştirip,kabuğunuzu kırmadıkça yazılarınız burda yıllarca kalır..ancaaaak onu başka kimse göremez.. hakkımızda hayırlısı olsun..bu sınav alımlarının devam edeceğine inanıyorum..