Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucunda atandığınızda ilk tepkiniz ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalben

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Tercih sonuclari aciklandiqinda atandiqinizi oqrenirseniz ilk tepkiniz ne olur arkadaslar :)

Hic tepki qostermiceqimi saniyorum ben

Valla sevinçten ağlardım herhalde !! Üniversite'de kalan dersimden girdiğim bütünlemede ümidim yokken, mezun olduğumu duyduğumda sevinçten ağlamıştım. şimdide öyle olur herhalde :)

valla açıklamadan sonra ismim çıkarsa yapacağım şey başvurumu yapmadan önce 4 5 gün dinlenmek .. sonrasındaaa gideyim başvurayım ..

işte bu. ensonunda oldu derim. ama demiyeceğim çünkü 67 puanla atanamam.

İlk tercihlerde atanma olanağımın puanımın yüksek olmasına rağmen düşük olduğu düşüncesinde olduğum için şaşırırım ama ilk olarak annemi ararım herhalde.

Atananlar arasında ismimi görürsem yani buraya suraya atandığımı gördüğümde önce cıktısını alırım defalarca bakarım sonra kordona giderim gece alirim midyelerimi denize karsı keyifle bi tepsi midyemi yerim :))

Valla sevinçten ağlardım herhalde !! Üniversite'de kalan dersimden girdiğim bütünlemede ümidim yokken, mezun olduğumu duyduğumda sevinçten ağlamıştım. şimdide öyle olur herhalde :)
hayatlarımız ve yaşadıklarımızı birbirine nekadar çok benziyor huderix bnde açıktan üniversite okuyordum tek dersim istatistik kaldı bir türlü gecemedım onu ara sınav:19:)) final:30 bütünlemeden:56 aldım vede mezun oldum ama ogünü sana anlatamam kriz geçirdim şimdi babamgil soruyordu hep kızım nezaman açıklanacak diye bn açıklandığını bilyordum ama bakmaya cesaret edemıyordum çünkü biliyordumki kesin kaldım:)) ogün yengem aradı dayımın eşi annemle konuştuktan sonra benle konuşmak istedı teli verdi annem bana babam kardeslerim içerde tv izliordu nese yengem dediki şebnem dedı açıköğretım sonucları açıklanmış dedı dayın kendisinkine baktı dedım bnde anneme hissettirmeden yok daha var dedım oda dedıkı sen bak dedı her neyse teli anne verdim kendi odasına gıttı yengemle konuşmaaya devam ederken ben dedim bakam sonucuma eninde sonunda bakacam dedim besmele çeker dua ederken baktım hep dua ederdım 56 alayım geceyım daha yuksegını ıstemıom dıye çünkü 55 alsam kalcaktım gene herneyse baktım sonuca orda 56 yazıyor bir çığlık attım babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koşşşşşşşşşşşşşşşşşşş baba koşşşşşşşşşşşşşşşşş ağlaya ağlaya tek sölediğim cümle buydu babam ikitane kardesım basıma toplandı ben bilgisayardaki notu göstererek baba geçmişim baba 56 almışım baba ben yanlışmı görüyorum sizde bakın hep aglıyorum hem öle dıyorum babam öpüyor ben ağladıkca kızım geçmişin kızım diyor gittiler peçete getirdiler gözümün yaşını sildikçe ağlıyorum resmen koptum annem geldi sonra sarıldık ağladım işte kendıme gelene kadar su falan içirdiler:)) hergün diplomaamı alana kadar baktım sonucuma inanamadım gittim diplomamı aldım kalbim atata hayatımın en mutlu günüydü ve hayatımda ilkez mutluluktan ağlamıştım ben alllahım herkese nasip etsın bu duyguyu inş ömssden atanma konusunda umudum yok ama eğerki atanırsam bu sefer okadar tepki verirmiyim bilmiyorum o anki psikolojime bağlı sanırsam:))

sebboy o duygu tarif edilemez. adanadan yorgun halde gelip uyuduktan sonra sınav notlarımı ümitsiz bir şekilde açıpta mezun olduğumu görünce sadece anneme sarılıp dklarca ağladım mezun oldum diye :)

İnsanı en çok mutlu eden şey bence bu! Ümitsiz bir şekilde beklediğin birşeyin gerçekleşmesi. İnşallah yine öyle olur. Herkes için hayırlısı olsun :)

herkese merhaba, benim ömss hakkında sizlerden almak istediğim fikir var. ben okb tedavisi görüyorum ve doktor tedavinin ağır seyirli olduğunu söylüyor. ona bana eğer özür oranı alırsam yüzde kaç veririsin dedim bana tedaviyle düzelmeyen okb yüzde 70 dedi .şimdi sorum şu tedaviyle düzelmeyen okb yüzde 70 ile ömss ye bende önümüzdeki 2014 de başvurabilir miyim yoksa oran fazla olduğu ve tedaviyle düzelmediği için başvuramam mı ?
hepinize teşekkür ederim

rambellek; başvurabilirsin ama konunun yeri burası değil kardeş

huderix;
aynen katılıyorum sana hayatımda o anki kadar mutlu olabileceğim bişi yaşayacağımı sanmıyorum bu arada babam sandalyeden düştüm sanmış bi gelişi vardı görcektiniz :))

caqla1907;
sen bir lise mezunu olarak bu puanla ve sıralamayla atanamazsan kimse atanamaz cnm yazdığın şehirleride gördüm ona göre konuşuyorum benım merak ettiğim hiç hizmetli yazdınmı

caqla1907;

Ne mutlu sana cnm senin adına çok seviindim umarım dahada iyi olursun sağlık gibisi yok çünkü

caqla1907;

İnş memurluklar gelir cnm sana hizmetli olmak çok zormuş mebte çalışan arkadaşlar öyle diyor hakkında hayırlısı nese o olsun cnm

aynen çağlam cnmdır benım biz birbirimizi görmeden sevdik ve çok şey paylaştık allahın izniyle hiç ayrılmayacağız daha çok paylaşımlaarımız olcak inş

C.ym;
sakınnnnnnnn böle düşünme dünyanın sonu değil illa olucak olmalı deme ben bu hatayı özelde yaptım ve girdim 1 buçuk ay çalıştım vede hiç memnun olmadım keşke olmasaydı dedim keşke olmasaydı diyeceksen hiç olmasın arkadaşım şu mübarek günlerde allahtan senin için en hayırlısı neyse onu iste abicim

Kendinizi olacak diye şartlamayın hayal kırıklığını en derinden yaşarsınız. Olmaz ise dünyanın sonu değil bugüne kadar bu işmi vardı ha olursa elbette bir engelli konumda olan insan için dünyaların en büyük ikramiyesi olur hayata tutunma açısından ama bu sistem ve yönetimle çok zor İnşallah rabbim herkesin gönlündekini verir saygılar...

Umudunu tek bu işe bağlayan binlerce insan var başka işleride yok ya onlar ne olacak çağlacım elbette senin benim için öyle ama malesef sadece kendimizle olmuyor. Ha birde ismi gördünüz oluşturulan kurulda herhangi bir sebepden dolayı elendiniz ya o zaman ki tepkiniz ne olurdu o yüzden atamanız geldi kuruldan geçtiniz işe başladınız ilk maaşıda aldınız o zaman atandığınıza emin olabilirsiniz :)

İnşallah erzuruma gelirsem tanışırım güzel kardeşim .....

Ama önce merkezde beraat pansiyon var o arkadaşıma uğramam gerekiyor sıranı bekle :p

aynen bende adak adadım! ama ben ilk maaşımla dana kestirip fakir fukaraya dağıtacağım inşallah :) işin zor kısmı fakir fukarayı nasıl bulacam onu merak ediyom ;)

ne evrak lazım ona bakıcaz yapacak verecek bi tepki yok bunaldım zaten artık çıkmasa bile umurumda değil çünkü beklemenin verdiği sıkıntı daha ağır...

9 aqustos 2012 buyuk qun az kaldi erdalakbay. Birazcik daha sabir.

İllaki her insan atandığını öğrendiği an sevinecektir, eeee bu güne kadar umutla o yazıyı bekledik ve inşallah hakkımızda hayrlısı olur... Her gün yeni bir umutla uyanıyorum ve gözümü açar açmaz şükrediyorum.
Sonuçta; UMUT KARANLIK GECEYE RAĞMEN BUGULANMIŞ CAMA GÜNEŞİ ÇİZEBİLMEKTİR... :eek::eek:

ve son bir gün ne garip değilmi sanki patlamak üzere olan bi bombanın başındasınız ve mavi kablomu kırmızı kablomu diye düşünüyorsunuz bilmiyorum ama benim için gereçekten önemli bi gün iş bulmak veya çalışmak adına deil sorunlardan ve manevi sıkıntılardan bir nebze olsun uzaklaşmak adına bu hafta öyle bi hafta ki aile içindeki sorunlardan ömrümden ömür gitti ömss yi daha önce pek takmıyordum ama artık olmasını istediğim atanıp gitmek istediğim bi durum haline geldi eğer ben atanır isem tepkisiz kalacağım kesin ama gideceğim daha kesin isterse teröristlerin içine yollasınlar yinede gideceğim o kadar canım sıkılmış durumda artık allah benim ve diğer tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun ..

huderix;

bende aynısını yaşamıştım sonuçlara ümitsiz bi şekilde bakmıştım sonra bi çığlık attım :D anneme sarıldım ağlamaya başladım :) alt kattan halamlar koştu geldi noldu diye :) sanırım bunda da aynısı olur :) inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt