Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
hayatlarımız ve yaşadıklarımızı birbirine nekadar çok benziyor huderix bnde açıktan üniversite okuyordum tek dersim istatistik kaldı bir türlü gecemedım onu ara sınav:19) final:30 bütünlemeden:56 aldım vede mezun oldum ama ogünü sana anlatamam kriz geçirdim şimdi babamgil soruyordu hep kızım nezaman açıklanacak diye bn açıklandığını bilyordum ama bakmaya cesaret edemıyordum çünkü biliyordumki kesin kaldım) ogün yengem aradı dayımın eşi annemle konuştuktan sonra benle konuşmak istedı teli verdi annem bana babam kardeslerim içerde tv izliordu nese yengem dediki şebnem dedı açıköğretım sonucları açıklanmış dedı dayın kendisinkine baktı dedım bnde anneme hissettirmeden yok daha var dedım oda dedıkı sen bak dedı her neyse teli anne verdim kendi odasına gıttı yengemle konuşmaaya devam ederken ben dedim bakam sonucuma eninde sonunda bakacam dedim besmele çeker dua ederken baktım hep dua ederdım 56 alayım geceyım daha yuksegını ıstemıom dıye çünkü 55 alsam kalcaktım gene herneyse baktım sonuca orda 56 yazıyor bir çığlık attım babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koşşşşşşşşşşşşşşşşşşş baba koşşşşşşşşşşşşşşşşş ağlaya ağlaya tek sölediğim cümle buydu babam ikitane kardesım basıma toplandı ben bilgisayardaki notu göstererek baba geçmişim baba 56 almışım baba ben yanlışmı görüyorum sizde bakın hep aglıyorum hem öle dıyorum babam öpüyor ben ağladıkca kızım geçmişin kızım diyor gittiler peçete getirdiler gözümün yaşını sildikçe ağlıyorum resmen koptum annem geldi sonra sarıldık ağladım işte kendıme gelene kadar su falan içirdiler) hergün diplomaamı alana kadar baktım sonucuma inanamadım gittim diplomamı aldım kalbim atata hayatımın en mutlu günüydü ve hayatımda ilkez mutluluktan ağlamıştım ben alllahım herkese nasip etsın bu duyguyu inş ömssden atanma konusunda umudum yok ama eğerki atanırsam bu sefer okadar tepki verirmiyim bilmiyorum o anki psikolojime bağlı sanırsam)Valla sevinçten ağlardım herhalde !! Üniversite'de kalan dersimden girdiğim bütünlemede ümidim yokken, mezun olduğumu duyduğumda sevinçten ağlamıştım. şimdide öyle olur herhalde