Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucunda atandığınızda ilk tepkiniz ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın atanırsam yine burada olucam :) bitmesi gereken işler var :)

atanan arkadaşlar kaçmayın burada olun atanmakla iş bitmiyor yapmamız gereken işlemler birbirimize yardımcı ve destek olalım:) Ben atansamda bırakmam burayı

umocuk;

umocuk sakın öyle düşünme her ailede sıkıntılar olur geçer birgün aama eğerki mutsuz olacağın biryere düşersen sıkıntın hiç bitmez sürüne sürüne gidersin işine istemeye istemeye alalhtan hayırlısını iste ailenede huzur vermesini işte

Elçinnnnn;

Ümitsizliğe kapılma bence ... Herşey de bir hayır vardır derler :)

Elçinnnnn;

Ya ne alaka alla alla ;)
İhtimalleri sen mi belirliyosun yoksa !:)

ibrahimozturk88;

Hayırlısı İnşallah .. Umarım Herkesin İstediği Olur ..:)

Heyecan Var Birazda Stres :)

evet kardeşlerim herşey bitti kaç ay bekledik sınav sonuçları tercihler vs derken işte son aşamadayız yarın herşey belli oluyor.. bugün saatler geçmiyor sanki :) stresliyim herzaman ki gibi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Aminn..

umud fakirin ekmeğini pişirir derler hayırlısı herşey MEVLAM eyler neylerse güzel eyler tüm arkadaşlarıma tavsiyem her ne olursa olsun herşeye rağmen hayat devam ediyor unutmayınki olmayan birşeyde vardır muhakkak bir hikmeti RABBİMİZİN herşey hayırlısı ile olsun haklarınızda inşALLAH amin...

Valla atanmam zor ama atanırsam bu devlet gene taş koyarmı acaba diye korkarım bu sefer

Arkadaşlar en zoru atanıpta sonradan sorun çıkarmaları o daha zor herşey beklenir bunlardan

Rabbim hayırlısını nasip etsin. Eger Hayırlısı ise olsun degilse ben bu halime razıyım. Ya rab Şükürler olsun...

sebboy;

Yaşadıklarını şuan yaşıyormuş gibi anlatmışsın kardeşim, çok duygulandım, benim üniversite hayatım da çok badireli geçmiştir, yaz okulunda 2 tane çok zor ders almıştım ama ortalama sıkıntım da vardı o dersleri geçmek bile büyük bişeyken birazda iyi not almam gerekiyordu, gayet iyi çalıştım.. ama elim yüreğimdeydi, hoca bölümün en zor hocası sınıfta 3-5 kişi geçer normal dönemde.. uzatmayayım hamdolsun senin gibi dualarla notlarım gece yarısı açıklanınca açtım baktım saat gece 12 bucuk ve ailem uyumuş, bir yengem hamile ve bizde kalıyor o gece.. notları görünce kendimi tutamayıp bağırmışım korkarak odama koştu herkes bişey oldu sandılar acayip korkmuşlardı uykudan uyanıp :) ama benim sevincim ve yaşadıklarım yüreğimde gixzliydi...

Olağan dışı bır olay hayret derimm. Ve çığlık atarımmm :)

atancağımı sanmıyorum puandan ötürü o bakımdan ilerleyen süreçlere bakmak lazım hayat öylede böylede devam ediyor.

öyle güzel bir habe alırsam dua eder namaz kılarım ve sevdiklerimle u mutlu olayı paylaşırdım allah hepimizin gönlüne göre versin.amin.herkeze iyi geceler tatlı rüyalar uyuyabilirseniz tabi:);)

Bir kova su dökseler anca ayılırım herhalde :D

erken kalkmaktan nefret ettiğim için; atanırsam sevinmem, atanamazsam üzülmem...

Kalender ŞAH;

Bende Migros'a. :)
Atandınız yazısını gördüğümde Allah'a sonsuz teşekkür edeceğim, birde adağımı yerine getireceğim. He bi de facebookta duvarıma kocaman yazarım ;);)

herkesin hakkından hayırlısı umarım tercih yapanların hepsi istedikleri yere girer

Son 8 saat. Herseyin hayirlisi insallah :)

Çok fazla heyecan stres yaşadığım için öyle aşırı bir tepki vermem hoş atanacağımı da sanmıyorum. Puanım yüksek ama yazacağım alanlar kısıtlıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt