Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖMSS sonucunda atanırsanız hangi illeri tercih edersiniz?
İlk başlarda her yere giderim diyordum şimdide yaşadığım şehirde kalayım istiyorum ben bir yere gidersem ailemde gider düzen bozulur o yüzden
kısmet daha kaç alacağız da nereleri seçeceğiz bakalım
15 günde bir hematoloji bölümü olan bir hastanede tedavi görmek zorunda olduğum için tercihlerimi mecburen bu perspektifte yapmak zorundayım çünkü her ilde hemotoloji bölümü yok..tabii önce memleketim bursayı isterim..
Sevgili arkadaşlar öncelikle herkes için hayırlısı neyse o olsun ben ise atanırsam mersin de yaşadığım için kayseri konya eskişehir izmir bu şehirler olursa güzel olur tabiki atanırsam tekrar herkes için hayırlısı neyse o olsun
inşşalh herkes gönlünden geçen yrlere atanır. ben kendim tercihlerimi hatay-adana-konya kayseri gibi yerlere yapmayı düşünüyorum. tabi atanma şansımız olursa inşallah
Kendi memleketim hariç farklı bir ile gitmeyi istiyorum, şöyle soğuğu olmayan mümkünse deniz olan il olarak ayırmıyorum ancak Ege ya da Akdeniz bölgesi öncelikli sıra benim için.