Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

ufukta ek kontenjan görünmüyor nerelerine alacağız diye açıklama yaparlar anlamadım...

10020122079 GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (ADANA / TÜM İLÇELER - Taşra) 1 0 100,00000 100,00000 ÇORUM DIŞINDA ADANA BİRİNCİMİZ VAR:eek: 100 TAM PUANLA

10020122539 SAĞLIK BAKANLIĞI MEMUR (AFYONKARAHİSAR / TÜM İLÇELER - Taşra) 1 0 100,00000 100,00000
3. 100 ALAN ARKADAŞ VAY BE :mad:

10020122557 SAĞLIK BAKANLIĞI MEMUR (YALOVA / TÜM İLÇELER - Taşra) 1 0 100,00000 100,00000
4. 100 ALAN ARKADAŞ :mad: KAÇ KİŞİ YÜZ ALIR BAKCAZ...

[SIZE=3]10020121757[/SIZE]
[SIZE=3]GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI [/SIZE]
[SIZE=3]MEMUR (ADANA / TÜM İLÇELER - Taşra)[/SIZE]
[SIZE=3]2[/SIZE]
[SIZE=3]0[/SIZE]
[SIZE=3]94,03150[/SIZE]
[SIZE=3]94,03150[/SIZE]

burada 2 kişi alındığı yazıyor ve 94,03150 benim puanım diğer kazananda mı benimle aynı puanı almış acaba ?

arkadaşlar lisans mezunları imam hatip için açılan kadrolar hep boş kalmış sizce ek kontenjan da memur kadrosuna çevrilip atamalar olur mu?

Pardon hata olmuş :)KİMSE HEVESLENMESİN EK YERLEŞTİRMEYE BENCE BU İŞDE BİR İŞ VAR....

yok yok uykusuzluk başıma vurmuş bizde de açık çok :)

düz lise olsun sadece 2001 özel durum yazan. yerler olsun herkes basvuru yapsın ...
yoksa 10000000000 ek yerleştirme olsada boş...

Imam hatip kadroları normal memura çevrilmeli.

Yoksa hiçbir espirisi yok olmaz.

Yada yeni kurumların özellkikle merkezde bence boş kadrolar var. Ilk tercih hep ilçelerde idi. Merkezden kadroların açılması lazım.

ortada haddinden daha büyük bir hadiseler dönüyor...

erhans;
dostum bende kara kuvvetleri komutanlıgına 0.65 puanla girememişim şans işte böyle şansın ben:(((((((

Ek Tercihler çok önemli değil.
2.Terichleri yapsınlar adam gibi yazışıp bunu istiyorum Devlet görevini yapmalı.

Sayısal verilere bakıyorum.
Diyanetin kadroları resmen yerlerde puanlara bakarmısınız.
20 kadro açmışlar Sivastan 19'u boş ve o 1 atanan 53 ile atanmış.
Neyse atansın problem değilde 20 kadro yerine başka kurumlara verilse, (Diyanete laf atıyorsun diyenler çıkacak şimdi)
Ama sonuçta bu personel maaşı bütçeden alınıyor bu bütçe bölünüpte diğer kurumlara verilip onların personel alması sağlanabilirdi.

sağlık bakanlıgında imam hatıpten çok açık var gıbı görunuyor...

BİLİNÇSİZ TERCİHDE ÇOK VAR BENCE Bİ YERDE OKUMUŞTUM İMAM HATİP MEZUNU BELGESİ YOK GİTMİŞ YAZMIŞ...bunların içinden onlarıda ayıklarlarsa 878 lise boş görünüyor 900 lere falan çıkar düşüncesindeyim...

olabılır ama buyuk rakam olmaz bırazda gıdemeyecek felan olur ama zor ...

arkadaşlar lisans mezunlaı için imam hatip mezunları ve diğer bölümlerden tam 974 kadro boş sizce birşeyler olurmu ek kontenjandan?

ofofffffffffff önlisans mezunuyum ölesim geldi yazdığım yerler en düşük 78 puanla yerleştrmişler diyanetin puanı yerlerde::((

Yanlış tercihlerle beraber en az 3 bin kadro boş; zaten niyetleri 3500 kişi idi biraz farkla doldurdular.

bence çok fazla sıkıntı görünmüyor adamlar puan almış yani

şimdi ben de önlisans kadrolarını inceledim ve benim tercih edip yerleşemediğim yerlerin puanlarını tek tek excelde listeledim kıl payı yerleşememişim bazısında...
bu arada önlisans diyanet kadrolarına baktım saydım falan...
440 imam-hatip kadrosunun sadece 27si, 90 Kur'an Kursu Öğreticisi kadrosunun da sadece 15i dolmuş, gerisini siz düşünün...
ama şu var, haberlerde 7700 kişi yerleşti diye söylenmiş nesi 7700 Allah aşkına?
bazı kadrolar var ki 1 kişi alıyor diye yazmadım ona atanan kişilerin puanı daha düşükmüş işte biraz tercihler etkili biraz şans-nasip...
ama çağla arkadaşımız gibi 88 alıp atanamamış olmanın nedenini çözemedim ya tercih sırasından dolayı ondan az puan alan yerleşmiştir ya başka bir şey:confused:bilemedim yani...

20.000 engelliye kadro açtık dersin sınava 60.000 kişi başvurur, 7.700 kişinin ataması yapıldı dersin 4266 kişi yerleşir 2492 kişilik kadro boş kalır..eee sürpriz mi hayır!!! offf şu rakamların oynaklığına bak :)))

xxxman senin söylediğin durumda olursa, belgesi olmadan tercih yapanlar yada başka bölümden mezun olup da yanlış tercih yapanlar ataması yapılıyor mu?

boş kalan yerlerde meslek tecrübesi gerektiren yerler anlaşılan yeni kurumlar kadro tahsis etmezse ek yerleştirmenin de bir anlamı olmayacak..

böylesi kaderci kısmetçi bi yaklaşımdan sonra "boş kalan yerlerde meslek tecrübesi gerektiren yerler anlaşılan yeni kurumlar kadro tahsis etmezse ek yerleştirmenin de bir anlamı olmayacak.." cümlesini kurması kendiyle çelişmekle beraber hayıflanmanın ta kendisi deyil midir diye sormadan edemiyorum. boş kalan bu kadar kadronun zaten boş kalması adına şişirme kadrolar olduğunu en baştan hepimiz biliyorduk. ve bu rakam da hiç hafife alınacak bi rakam değil.elimizden de kader kısmet demekten başka bişey gelmiyor malesef. :(

MORALİM ÇOK BOZUK ATANAMADIM UMARIM EK YERLEŞTİRMELERDE ATANIRIM:( LİSANS OLARAk girmiştim

Üst Alt