Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

ÖMSS Lisans Mezunları Sayısal Veriler

Lisan mezunları için yaptığım istatistik;
Arkadaşlar dün itibariyle;
76-100 puan arası 672 kişi atanmış.
1126 kadro boş.
toplam 1042 kişi atanmış.

Bence açık kalan kadrolarda kesinlikle değişik yada boş kalınan kadro niteliğine en yakın meslekl gruplarını eklemeleri lazım.Mesela ben kimya Teknisyeniyim (Laborant olarakta geçer) ama diplomada kimya yazar ve Laborantlık bölümü nerdeyse tamamen aynı işleve sahip.Dolmayan kadrolardan bazılarında laborant arayan yerler var bunun gibi yerleri bir dahaki ek yerleştirmede madem laborant yok benzeri olarak kimya Tek. alalım demeleri gerekir.Böyle örnekler çok.Yine İmam müezzin kadroları da çok boşuk var.Noolcak şimdi yine dolmuyacak....O zaman memur alalım demeleri lazım müftülük binasında vs..işlerde görev yapabilecek kapasitede bir sürü boşta kalmış özürlü düz lise ve dengi ''İmanlı ihlaslı'' arkadaşlarımız var değilmi yani.....Bu konuda gerekli yerlere kesinlikle mail yollamalıyız.
.

:) :) :)
"imanlı ihlaslı" arkadaşlar bence mail geç ulaşır, iman gücünüzü kullanın :)

kısmet demek doğru ama insan düşünmeden edemiyor kimse hafife almamış anlaşılan hizmetli kadroları(küçümsemek için demiyorum yanlış anlaşılmasın)90 küsürlerle atanan var..

10020123515 TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR (ANKARA / TÜM İLÇELER - ) 5 -0- 75,08071 96,87613

ankarada 75 puana kadar düşmüş benim tercihlerimin neredeyse hepsi ankaradaydı puanım 80 yazsaymışım oluyormuş demekki, kısmete bak ya....

onu bunu bilmem arkadaş ek yerleştirmede 16. tercih olarak tercihlerim dışında atanmak istiyorumu koymalılar onun dışında atanmak cok zor 90 puan ceken içinde 65puan ceken içinde adil olur, boş kadroda kalmaz fakat nerde bu samimiyette bir bir hükümet adamlar zaten atanmıyalım diye kılı kırkk yarmışlar :(

Boş Kalan
Yerleşen Aday Sayısı: 1093 önlisans:Kontenjan Sayısı:481 allahım yarabbim ben bu kadar önlisans mezunun atandığını düşünmüyorum yüksek puanla atanamayan heleki boş kontanjen sayısını görünce ayar oldum allah yardım etsin hepimize inş ama bnm eylüldeki atamandanda umudum yok:((

arkadaşlar sayısal bilgiler tam olarak şöyle gerçekleşmiş;
ortaöğretim;
tercih yapan sayısı: 41652
kontenjan sayısı: 3052
yerleşen aday sayısı: 2174
boş kalan kadro sayısı: 878

önlisans;
tercih yapan sayısı: 6099
kontenjan sayısı: 1574
yerleşen aday sayısı: 1093
boş kalan kadro sayısı: 481

lisans;
tercih yapan sayısı: 3828
kontenjan sayısı: 2132
yerleşen aday sayısı: 999
boş kalan kadro sayısı:1133

toplam da;
51579 kişi başvuruda bulunmuş.
7746 kadro açılmış.
4266 kişi yerleşmiş.
2492 kadro boş kalmış.
En çok kadro boşluğu lisans da olmuş.

bnm önlisans olarak 3001den başka girebilecğeim yer yoktu o da sınırlı... 1 alanları yazmadım bi çuvalda 1 kişi zor diye... onlar da 75le almış, valla bilmiyorum artık, eylül kadroları artacak mı yoksa boş kadrolar mı önümüze sunulacak? eğer öyle olursa 2 yıl beklesem de atanamam ben:confused:

gül2011;
ben şöyle bir istatistik çıkardım 76,92 puanım var sıralamam 1102 benden azpuan alıp yerleşen kişi sayısı 200 e yakın yani bu kadar kişi benim puandan fazla olan kişilerin yerleşemediği anlamına gelir.eylülde 481 kişi düz memur olarak alınırsa benim sıralamam 201 olur tahmini......sanırım senin sıralamanda 75-80 civarıdır..........

Üst Alt