Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de atananların illere göre resmi listesi ve puan durumları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
49
Reaksiyonlar
0
Yoksa oda Her şeyi muamma dolu ösym nin yaptığı ömss nin derin derhizlerinde kayıpmı olur.......

ÖMSS deki muammalar 1-Tekkişilik sınav sınav salonları....
2-Bir türlü açıklanamayan sınav soruları......
3- içeriği sır gibi saklanan ve yayınlamsı ayları bulan tercih kılavuzu ......Dinayetin kayyum vb sertifika süprüzü ...Bunun yanında bilgisayar çağında orta çağ dan kalma daktilo sertifikası......
4-açıklaması günler süren tercih sonuçları .....
5- ömss de hiç kopya vb iddanı olmamsı da ayrıca çok şaşırtıcı....
6-sınav sonucuna itiraz edenlere baştan savıcı geçiştirici basit açılamalarla red.....
7-En önemlilerinde biri Neden .... Kişiye özel cevap kağıtları neden ösym nin sitesinde yayınlanmadı.....

kedi uzanamadığı ete mundar dermiş sanırım o kedilerden bayağı bir olacak bu aralar buralarda :) birde çamur izi kalsın mantığınıda unutmamak lazım

bunu da artık aylar sonra açıklarlar hangi kadroya kaç puanla girildi diye...
Eylülde de 2. tercihler olcak sözde... o 2013 Eylül olmasın sakın?:confused:

yalnız76;

Eğer atandıysan birde 5 kişilik komisyon dikat ette şutlamasın

YİNEDE Atanalara Hayırlı olsun siz gidinki kardeşim Bize sıra gelsin;);) ALLAH yolunuzu AÇIK ETSİN....

yalnız76;

hayırlı uğurlu olsun ama biz bencilce düsüncelerden uzak beyinleriz senin yazdığından bunu dusunmuyorum bide deki imam hatip mezunuyum ordan atandım de içimiz rahatlasın :))) sen ben o biz siz onlar atandı bitti gitti yani öle mi düsünüyosun sen eğer bu yuzden bu yazıyı yazdıysan sana diyecek tek kelimem yok kardeşim SAYGILAR

ataması yapılanların resmi listesinin muhakkak acıklaması yapılmalı hakkari yazdım 90 atanamadım olacak işmi. bakalım bu kokusu cıkar

trtekin, hangi puan türünden girdin? branş var mı?

genel lise her türlü sertifikada var

cümle mazlumlarun masumların hakkını bunlardan rabbim cc sorsun

Listeler açıklanınca anya konya belli olur ..... ömss de muamma çok.....nerede kişi özel optik cevap kağıtları....100 kere tlf açtım yayınlanacaktı nerde

bir şeyler dönmeye dönmüş listeler bir açıklansa

-ÖMSS sonuçlarına göre yerleştirme yapılacak kadrolar; Ortaöğretim 3.052 2 Yıllık Yükseköğretim 1.574 Lisans(4 Yıllık Yükseköğretim) 2.132 TOPLAM 6.758-Kura sonuçlarına göre yerleştirme yapılacak kadrolar; İlköğretim(İlkokul) 124 İlköğretim(Ortaokul ) 864 TOPLAM 988 GENEL TOPLAM 7.746

kalender şah,
o verdiğin sayılar toplam açılan kadro sayısı olmasın:confused:
hani önlisanstan 1500 kişi alınmamıştır

arkadaşlar büyük torpil olmuş anlaşılan..fethullahçıları doldurmuşlardır hertarafa,bakın görün 50 60 puanlarlarla yerleşenler olmuştur .

resmi atamalar acıklansın haksızlık olması durumunda mahk. soluğu alacam inş

ben bir daha inanın ömss kelimesini almayacam ağzıma intiharı düşünür oldum. bu kadarda haklar yenmezki ya. diyeceğim o ki.......
[FONT=Arial]Umursama dünya gelse üstüne, içinde büyüyen bir ahın olsun,elbet bir gün devran döner tersine, tahammül en büyük silahın olsun. Boşver hayallerin gerçek olmasın, yeşersin yeter ki umut solmasın, derde talip ol ki dertli kalmasın, garibin gözyaşı günahın olsun. Olsun be aldırma Yaradan yardır, sanma ki zalimin ettiği k...ardır, mazlumun ahı indirir şahı, her şeyin bir vakti vardır...!!"[/FONT]

trtekin,
paylaştığın yazı çok güzelmiş
sen de düşünme intihar falan
bak ben de kaç yıldır evdeyim üzüldüm o kadar okudum yıllarımı verdim ama işim yok sıkılıyorum evde olmaktan
ama intiharı düşüncek kadar da değil... evet sıkıntılarım az değil çok ama napalım yapabileceğimiz birşey yok olmadı
bir sonrakine kısmetse olur olmadı başka işler ararız yani iş mi yok kardeşim? ömss iş için tek umut olmamalı, hem emek verip sınava giriyorsun sonra da ya tutarsa dye tercih yapıyorsun yani maddi manevi senden götürüyor ama sonuçta yarın yine güneş doğacak ve biz hayat hakkında başka hayaller kuracağz
fazla üzmemeye çalış kendini... (diyene bak ben farklıyım sanki ama en azından kendimizce teselli buluyoruz)

arkadaslar kura sonuclarını burda foruma akdarabilirmisiniz ben tercih yapmamışım sanırım ben yaptım sanıyodum tercıh bilgilerimde bişey gözükmüyor ve şifremle kura sonuçlarına giremiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herkeze Hayırlı ugurlu olsun kazananlara çok mutlu oldum hepiniz için Allah bütün engelli arkadasımza nasip eylesin diğleğyle .....................

trtekin;

SÖZÜN BİTİĞİ YERE NOKTAYI SEN koymusun bu güzel cümlelerinle:((önceden herhafta ömss derdim artık içimden gelemez yazınıda okuyunca tam bir örnek teşvik ettin intarı bı kenara bırakalım canını sıkma:((

gul2011;

bu başka bir engelli sitesinde verilen sayılardı...

gul2011;

Gül Benim Biz sekiz yıllık yuvamızı dağıldı......

hemde Bu süreçte ....Hayat devam ediyor....

Arkadaşlar net atama listesini göresek ...Yüksek puanlılar atandıysa sorun yok ...Önümüz boşalır .....90 puan 80 puan yerine 60 atandıysa sıkıntı....tekkişilik kadro çoktu....

ha birileride bilgilendirilip de diynet onaylı belge sahibi edildiyse oda başka.......adil bir atamada ek yerleştirmeyle lise düzeyi ilk 4 bin yerleşir 500 tane kadar atanan gitmez yanlış tercih ve benzeri durumlar içinde....

mahkemede sonuç alırsdan bende başvuracam

eee ben forumda boşuna söylemedim torpilliler yerleşecek diye yani 91 puan alan yerleşmedi 60 puan yerleşdi neden torpil.ama üzülmeyelim alnının teriyle torpil yapmayanlar yerleşdirilenler varsa tebrik ediyorum .yerleşemeyenler üzülmeyelim bende yerleşemedim ama inşallah 2.cisinde olur.

gul2011;

bende şunu ekleyim bir sınav yüzünden intiharf edilmez yerleşemedim diye ben kesinlikle intiharı düşünmüyorum 2.ci tercihe kaldı bu bir nasip işi

ben yerleşemedim diye üzülmedim üzülmeye değmez hayatımız zaten sınav inşallah 2.cisinde olur daha 2 yıl süremiz var

yaa kötü şeyleri aklınıza getirmeyin ömss yüzünden değmez

80 yerine 60 puan alıp yerleşen torpillidir 80likler 90lıkların hakları yenilmiş olur

bende bunu yazacakdım önce davrandı işte bu

delal abla torpili olan 60 puanlıklar yerleşti haa 60 puan alıpda yerleşemeyen arkadaşları rencide etmeyim onlar dürüstlüğünden yerleşememişlerdir

ben atanamadım .atananlara başarılar diliyorum:)

la havle kim 60 la yerleşmiş neden uyduruyorsunuz böle şeyleri isterseniz puanınız 99 olsun orayı 100 puan alan seçerse yerleşemezsin 60 la yerleşende kendinden yüksek puanlı biri seçtide giremedimi bende atanamadım 79 puanla dmekki benden yüksekler seçti benim yerlerimi ne var bunda ama ayıp bu yaptığın tosun paşa 60 puanla yerleşen biri göster ve aynı yeri 60 ve üstü puanla seçip girememiş biri daha göster evrak göster yalan söleme boşuna...

atananları tebrik ediyorum hayırlı ugurlu olsun diyorum .

Kalender şah,
o verdiğin sayısal veriler daha önce de verilmişti, onlar toplam açılan kadro sayısı hepsi dolar mı dersen orası muamma...
bu arada senden de çok şey götürmüş bu sınav üzüldüm senin adına...
ama dediğin gibi hayat devam ediyor bir kapı kapanıp diğeri açılır hayırlısıyla...
ama ben tosun paşa gibi çok aman boşver hayırlısı diyemiyorum bilmiyorum yanlış da algılamış olabilirim ama ben o kadar rahat değilim kafama koyduğum şey olmalı ki boşver nolcka 2. atama olur diyenlerin çoğu iş güç sahibi neyse amacım tartışma değil sadece bana yansıyanları belirttim
hakkımızda ne hayırlıysa o olsun atananları tebrik ediyorum inşallah bir an önce iş başı yaparlar da 2. atamalar da hemen oluverir:)

atanan arkadaşları tebrik ediyorum ben 27 senedir engelliyim 27 senenin 3 yıl 10 ayını çalıştım geri kalan yıllarımı boş geçirdim üstelik ssk primimi kendim ödemeye çalışıyorum 12 yıl önce emekli olmam gerekirken maddi imkansızlıklardan dolayı ancak yılbaşında emekli olabilecem tabiki primlerimi zamanında ödeyebilirsem tüm bunlara ramen ölmyi düşünmedim sakın sizde düşünmyin YAŞAMAK GÜZEL

Yahu siz nasıl insansınız şu yazdıklarınıza bakın, adamlar size bir fırsat kapısı açmış ama iyi ama kötü kalkıp teşekkür edeceğinize yok kendi adamlarını aldılar yok torpil yok muamma yok bilmem ne .. tamam adaletin olmadığı bir ülkede yaşıyoruz doğru ama biraz da elinizi vicdanınıza koyun öyle yazın her aklınıza geleni yazıp iyi bir iş başardığınızımı sanıyorsunuz? Adamlar siyasetçi ister istemez bazı yerleri şişirecekler bu siyasetin temelinde var. Fakat yıllardır kurumlar kafasına göre kapalı kapılar ardında engelli personel alıyorlardı torpilin kralı dönüyordu burada. Adamlar bu ömss sistemini getirerek size (siz farkında değilsiniz!) iyi bir fırsat verdiler. Bende sınava girdim iyi bir puan aldım ama atanamadım e kalkıp adamlara küfürmü edim? Zaten belli dönemlere yayarak baya bir personel alacaklar. Burada bana düşen sıranın bana gelmesini beklemek.

Bence bu kadarda kötü düşünmeyin asılsız şeylerle milleti karalamayın ben şahsen şu yazdıklarınıza bakınca başbakan ben olsaydım sınavı yaptırmazdım çünkü bu kadar kötü düşüncelere sahip insanlar (İstisnalar hariç.) hiç birşeyi haketmez!

Biraz elinizi vicdanınıza koyun öyle yazın yoksa bu kafa ile ileride size açılacak olan kapılarında açılmasını engellemiş olursunuz.

50 60 puanla kim atanmış?

Listeler açıklanacakmı? Kim hangi kuruma kaç puanla atanmış.Böyle bir liste açıklanacaksa eğer işaretlediği kuruma yerleşemediği halde başka bir şahıs daha düşük puanla yerleşmişse hakkımızı ararız.Ben böyle bir liste bekliyorum.Yayınlanmassa eğer bu söylentiler söylenti olmaktan çıkar bende inanırım.

bende sen kesin girersin sanıyodum valla ben 78 le açıktayım

caqla1907;

ööööffff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt