Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de atananların illere göre resmi listesi ve puan durumları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden önüne gelen diyaneti imam hatibi doluyor diline çözemedim hala 76 puan ile imam hatipliyim atanamadım yıllarca üniversitelere alınmayan biz yıllarca üniversite kapılarında çile çeken biz ama hiç birinizden ses çıkmadı şimdi herkes yorum yapabilecek kadar uzman oldu .imamhatiplerin orta kısmı kapatılırken ayakta alkışladı çoğunuz bu kadar intertnet dehası arkadaşım yerinizden kalkmadan hanginiz tek kelime yorum yaptınız.engelli olarak dahada zor imamhatipli olmak özel sektör bile diploma savaşı veriyor şimdi diyanet kadro açmış hep imamhatipliler atandı deniyor İMAMHATİPLİYİM ATANAMADIM 76,4 İLEEEEEEE duyun artık ama çamur atmayı bırakın diyanet kadro açtıda neden meb sağlık bakanlığı vs kurumlar açmadı gidin onuda o kurumlara sorun.ama kimse kötü siyasetçiler gibi oturduğu yerden ahkam kesmesin.

Kalender ŞAH;

ben tek kişilik sınıfta girdim okuyucu istemedim ama her ne hikmetse göndermişler kapıyı örtermisiniz diom yasak dio
bi de kendi arlarında fisir fisir ne konuştularsa

Bir deişin şöyle bir boyutu var ki gözden kaçırıyorsunuz aldığınız puan kadar yaptığınız tercihler de önemli .88 puanla atanamayan ama 78 puanla atanan var farkı yapılan tercihler

arkadaşlar nitelik ve tercih çok önemliydi.çamur atmayalım lütfen.ösym yada hükümeti savunduğumdan deil sanki sizin ekmeğinizi çalıo gibi olduk.çok üzücü bi durum.ALLAH sizede nasip etsin.hayır dua eden arkadaşlardan ALLAH razı olsun..

o zaman orda bir yanlışlık var derim 88 alınmamış ve 83 le kapadıysa o belgeyi al mahkemeye ver bak ne oluyor...

müğezzim kayyımların atanma puanlarını gördünüzmü Adaletmi bu ....ALLAH Belalarını versin....

çağla ne demek sen 88 aldın senin yazdığın yere 83 le atanmışlar...git mahkemeye hakkını al ek yerleştirmede ne diye bir daha strese gircen....

Böyle Birşey varmı ...Bunun tiyosu verimişir....
sağlığın kadroları gördünüzmü ....atanan puanları...ya full boş kadroları...

sen özürlüleri yetiştirme sonra teknisyen kodrası aç boş kalsın.....;);););););) sadece gülüyorum rezilliğe;);););)

çağla saçmalamasınlar söyle onlara senin puanıngerçekten 88 ise senden düşük puanlı girmişse git ver mahkemeye puanın yüksek ne yaşı ne diploması zırvalıyorlar....

o zaman hiç durma git mahkemeye yaş diploma puanı aynı olanlar için geçerli olur belğelerini al bi avukata danış gereğini o yapar...

ek yerleştirmeyle senin bir bağın kalmaz zaten sen direk bu alımda girmiş olursun...ek yerleştirmede strese gircen olcak mı olmayacakmı belli değil senin hakkın dediğine göre senin resmen ataman yapılır ek yerleştirmeyi düşünme...

Arkadaşlar 400 Kişi kadar 80 puan altı atanmış bi sayn firsatı olan olusa

caqla1907;

sıkma canını hemşehrim bende erzurumluyum lisans mezunuysan kafaya takma ya bana ne demeli 1 kişilik kadroları tercih etmediğim için atanamadım ayrıca az önce boş olan kadroları saydım lisans mezunu için tam 974 kadro boş yüksek alanlar aradan çıktığına göre 2.atama da atanma ihtimalimiz çok çok artar.
sınav takvimiyle alakası yok ki bu sınav takvimi dışında olan birşey olduğu için yerleştirme takvimini bekleyip göreceğiz 2013 yılı için.
benim tahminim eylül ayında bakanın söylediği gibi ek yerleştirme olacak sende bende atanacağız geç olacak ama imkansız olmayacak.

ahmet_25;

Sen neyin kafasını yaşıyon ya bende teknik lise çıkışlıyım öğretmenlik puanları mühendislik puanlarına es degerdi kendi bölümümün mühendisliğini seçemiyodum kat sayım düsüyodu gelmiş burda imam hatipliyi mi savunuyon hangi meslek liselileri korudular da sen imam hatipe acmıslar mı masmıslar mı diyon kardeşim sadece imam hatip mezunları mı var bu ülkede 3000 tane bana özürlü imam hatip mezunu adam bulsana bana bos konusma devleti imam hatipliler mi kurtarıcak ula gecerli meslek bölümleri okumaya calısırsın gelir elin hükümeti onlara kadro acmaz o gelir dürtmeye calısır BEYLERRRR 3. SINIF ULKEYIZ ... ya ATATÜRK bize bunu mu söyledi bunları mı yapın dedi cagdas ülkeler seviyesine gelin değilde 3. Sınıf ülke seviyesinde mi olun dedi biraz gerçekçi olun gerçekçi Teknoloji biterse bizim mesleklerde biter diyolardı su anda onlara kusura bakmayın ama bi yerlerimle gülüyorum gözlerinizi açın oy toplamak icin yapılan siyaset oyunları bunlar 35 -40 bin engelli kadrosu olması gereken yerde neymis efendim o zaman su zaman bu zaman atıcaz ya bi de get 3000 KADRO imam hatipliler için SONUNDA DİNİ SİYASETE ALET ETTİKLERİ İÇİN MÜSLÜMANLIKTAN SOĞUTACAKLAR ADAMI !!!!!!

[FONT=lucida grande]Kadro kodu , 40020127553[/FONT]
[FONT=lucida grande]tercıh sırası. 9[/FONT]
[FONT=lucida grande]kurum. Turkıye kamu hastaneler kurumu[/FONT]
[FONT=lucida grande]gumushane
atandim arkadaslar

[/FONT]

arkadaşlar devlette sonuçlar açıklanmadan önce nihayet anladı o diyanet kadrolarının boş kalacağını ki,daha sonuçlar açıklanmadan eylülde boş kadroların ataması olacak dedi..Bunlar münecccim değilki..bunu anlamakda zor değil..onlarda anladı nihayetinde..Eğer ki eylüldeki ek atamada hala imam isterlerse işte o zaman eleştiriye devam edin..ama bana kalırsa buna uygun kadrolar oluşturacaklardır..yada oranın şartlarını yumuşatıp imam kadrosu gösterip memur olarak alacaktır..

Müslümanlıktan bu tür şeylerden dolayı hemen soğuyacaksa bir insan,önce kendini sorgulamalı.Atatürk bu ülkeyi gençlere bırakırkende,ayyaş gençlere bırakmadı ama bazıları işi gücü bırakıp içki içirtmiyorlar diye bağırıyor :) atatürk'ün bir sözüne değil bütün sözüne riayet etmek gerek bence..yemek seçer gibi seçmemek lazım.Erdemli gençlik diyor atatürk,ama bakıyorsun atatürkü savunan bazıları bundan mahrum.Bunu mu demiş acaba

2013 Sınav Takvimi Açıklanmış evet ama Yerleştirme Takvimi Açıklanmadı orası bizi ilgilendiriyor.

Ayrıca o takvimlerde ekleme yapılıyor zamanı gelince 2.tercihler açıklanır.
Kesinlikle ve kesinlikle 2.tercihler olacak.

Çağla 5. tercihin erzurum hizmetli gelmesi gerekiyor mebin ortaöğretim atama sıralamasında en yüksek 87 en düşük 83 ile almış meb burda bir sorun var 88 ile nasıl olmamış ?

caqla1907;

Zamanında 1milyon memur kpss ile alınırken 1 tane imam hatipli lise mezunu kendi kadrosuna alınmıyordu... O zaman kimse imam hatiplinin sesi olmuyordu. Kimsenin sesi çıkmıyordu.
Ne ah'ları var bazı insanların. Bizim ah'larımız zerresi etmez. Azcık düşünüp, ölçün, tartın. Öyle yazın.

golden_heart;

sen kimsenin içmesine karısamazsın kimse senin ibadetine karısamaz ne alaka atatürk ayyas gençlere bırakmadı bu ülkeyi su anda saçmaladığının farkındamısın bilmiyorum ama su anda sana gerçekten gülüyorum bizim konumuz o kadar imam hatipli kadrosu acacaına bu kadar bos kalacağını biliyosunda neden bu kadar kadro acıyosun bizim derdimiz bu bence sen yazı yazmak amacı ile bisiler yazmaya calısmıssın kardesim o oğluna gemicik alsın sen memur alayım atanayımda bi güvencem olsun 1500 2000 lira kazanayım bu bana yeter dersin devletin malı deniz yemeyen keriz derler biz böle bi toplum olduğumuz muddetce sadece bu hukumet değil gelecek olan her hükümet söğüşler sende memur olcam die ALLAH'a yalvarırsın haklarının yenmesini trene bakar gibi izlersin bizim anlatmak istediğimiz bu ismail kardeş

srhtslymn;

sen sesini duyurdun mu ki ölçüp tartın diyosun sanki sadece siz ole idiniz meslek liseliler napsın ya bu kadar mı bencilsiniz beyler bizim sitemimiz sisteme bastakilere ölçüp biçip tartın ya bırakın bu ayakları beylerrrrrrrrrrrrrrrrr bırakınnnnn sizlerin ahı var da bizim yok mu sizlerin ahı asıl bizim zerremiz etmez biraz seviyeli mantıklı konusun yazık

http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60690/h/2012-omss-minmakspuanlarortaogretim.pdf
Sayısal bilgilere bakıldığında 2170 kişi atanmış benim sıralamam 2200 küsür civarında aldığım puan 84. Türkiye geneli en düşük puanlara baktığımızda da 84.5 minimum atanma puanı çoğu olarak görülmekte.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60690/h/2012-omss-minmakspuanlarortaogretim.pdf

Bende atanamadım. Normal bir süreçtir arkadaşlar, bir dümen döndüğünü söyleyenlerin sözleri, acıları olduğundan kaynaklanıyor. Sabredip ikinci atamaları beklemekte fayda var. Umarım yeni kadrolar eklenir ve mevcut kadrolar düzenlenir. Herkese yeni bir şans doğar. Bu şahıslara güvenmeyin.İstekleri yerine geldiğinde de sus pus oturacak bu şahıslar... Her zaman yaşadığımız şeyler.

Çağla1907.
Böyle bir durumun var ise, kendini haklı biliyorsan buraya yazıp insanları galeyana getirmek yerine, alırsın avukatını gidersin mahkemeye verirsin. Sonuçta da alırsın memurluğunu. Hiç onu yapamam diyorsan ösym genel merkezine gidip durum hakkında bilgi alabilirsin...

f1r1lduck;

Ne bencilliğinden bahsediyorsun? Ben düz lise mezunuyum. İmam hatipli değilim. Neyin bencilliğinden bahsediyorsun? Bugün meslek liseliye varsa zulüm onada karşıyım. Önce öğren sonra "ağa" gibi konuş. Öyle laubali laubali konuşma. Nerden tanıyorsun benide beyler meyler konuşuyorsun. Haddini bil. Çirkinleşme.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqThPofowtptdGZvdWdiSVR3T1NyTjlPa29WSHpFSVE#gid=0
Böyle bir çevrimiçi döküman oluşturdum.

Sadece Ortaöğretim kadrolarıdır.

Filtre ile istediğiniz gibi sıralayabilirsiniz.
Filtreyi açmak için
Araç çubuğunda en sağda filtre var ona tıklayın yada
Dosya düzenle gibi menülerin orda veri var orada filtre var ona tıklayın.
Filtrenin kullanımı şöyledir.
Kurum kodu yazan bölümde sağda ufak bir ok var ona tıklayın istediğiniz gibi sıralayın her bölümün sağında vardır her sütunu sıralayabilirsiniz.

En çok boş kalan kontenjanlar:
Diyanet İşleri Başkanlığı / Müezzin Kayyım
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu / Sağlık Memuru
Diyanet İşleri Başkanlığı / Kur'an Kursu Öğreticisi
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu / Sağlık Memuru
Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı / Teknisyen
Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı / Veteriner Sağlık Teknisyeni

En düşük puanla yerleşilen 3 kontenjan:
TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU / SAĞLIK MEMURU 47
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI / MÜEZZİN-KAYYIM 49 ve 50

Kadro Ünvanlarına göre En düşük ve En yüksek puan:
Anbar Memuru | En Düşük: 83 - En Yüksek: 97
Bilgisayar İşletmeni | En Düşük: 84 - En Yüksek: 97
Daktilograf | En Düşük: 79 - En Yüksek: 92
Ebe | En Düşük: 59 - En Yüksek: 81
Hemşire | En Düşük: 54 - En Yüksek: 92
Hizmetli | En Düşük: 81 - En Yüksek: 92
İmam-Hatip | En Düşük: 53 - En Yüksek: 84
Kaloriferci | En Düşük: 80 - En Yüksek: 84
Kur'an Kursu Öğreticisi | En Düşük: 50 - En Yüksek: 92
Laborant | En Düşük: 62 - En Yüksek: 70
Memur | En Düşük: 75 - En Yüksek: 100
Müezzin-Kayyım | En Düşük: 49 - En Yüksek: 82
Sağlık Memuru | En Düşük: 47 - En Yüksek: 90
Santral Memuru | En Düşük: 87 - En Yüksek: 95
Sekreter | En Düşük: 83 - En Yüksek: 93
Tahsildar | En Düşük: 89 - En Yüksek: 99
Teknisyen | En Düşük: 62 - En Yüksek: 96
Teknisyen Yardımcısı | En Düşük: 69 - En Yüksek: 92
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni | En Düşük: 84 - En Yüksek: 100
Veteriner Sağlık Teknisyeni | En Düşük: 57 - En Yüksek: 72
Veznedar | En Düşük: 85 - En Yüksek: 95

Sadece 2001 Koşulu yani Lise Mezunu Olan Kişilerin Girebileceği Kadroların En düşük ve En yüksek puan ve ortalaması:
100-75 (75 olan Memurluk)

Düz Liseler için kontenjan yok öncelikle onu belirtelim
Bu rakamlara bakıldığında tercih yerinin önemi birkez daha ortaya çıkıyor.
2.Tercihlerde eğer gerçekten olması gerektiği gibi kontenjan açılırsa 75-86 aralığında puan alanlarda yerleşebilirler.
Benim kişisel fikrim ikinci tercihlerde sadece lise mezunu olanlar için ilk sıralar 86'lardan başlayacak.
86 alanlar ilk sıralarda olacak birkaç yüksek istisna dışında.
Burda biz ne kadar yazsakta tabi devletin yeterince ve o Kamuda Çalışan Kişi sayısının %3'ünün engelli olarak doldurulması şartını yerine getirmesi gerekiyor.

Meslek liseliere bakarsak çok fazla boş kontenjan var.
Ama meslek liselerinde çok fazla bölüm var onlar ile ilgili bölümler de açılabilir.
Umudunuzu kaybetmeyin.

srhtslymn;

ne çirkinleşicem be beyler asil bi laftır anlayana imam hatipli veya düz liselisin beni alakadar eden bi durum değil sadece laubali konusan sensin dengeni kontrol et dengesizce konusma ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt