Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de elektrik - elektronik bölümü (2023 kodu ) kaç kişi var?

uzm55

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 2023 koduna başvurabilen kaç kişi var bunu belirlemek için açtım konuyu . aldığınız puanı paylaşırsanız sevinirim .

s.a uzman ben niyazi ankara elektrik 76.5 benim senin 77 olması lazım bu sefer işimiz zor beni hatırladın mı?
Sen nereleri yazmayı düşünüyorsun fazla teknisyen açılmadı hemde elektronik bölümüde eklendi işimiz zor hayırlısı olsun.

evet işimiz zor 4 tane 2023 kod numaralı kadro açıldı malesef . benim önümde 3-4 kişi vardı elektronik bölümünün eklenmesiyle şansımız iyice azaldı . bu kadar az kadro beklemiyordum . keşke bir önceki gibi yüklü miktarda açılsaydı . ama malesef imam - hatip lisesi okumadığımız için memurluğa geçme şansımız çok düşük . ben samsun ilini tercih edeceğim

AKİM' e şöyle bir yazı yazdım ----- ^^ Ben bir konuyu çok merak ettiğim için sizlere danışmak istiyorum . Benim % 60 özürüm var . ÖMSS sınavına girdim ve 78 puan aldım . 1 nci atamalarda puanım yetmedi ( buna sebep olan gereksiz açılan imam-hatip kadrolarıydı ) . 1 nci alımlarda lise düzeyinde açılan imam-hatip kadrolarının 1000 tanesi boş kaldı ( buda neden gereksiz dediğimin açıklaması olmuştur sanırım ) . 2 nci alımlardan çok umutluyduk ama malesefki 1 nci alımlarda boş kalan bütün imam- hatip kadroları 2 nci alımlardada açıldığını görünce hayal kırıklığına uğradık . şimdi benim merak ettiğim konu ; 1 nci alımlarda başvuru yapacak kişi kalmadığı için boş kalan kadroları neden 2 nci kez açıldığı . 6-7 ay içinde türkiyede kaç tane yeni özürlü imam-hatip mezunu olmuş olabilirki . Benim aklım almadığı için sizden bu konuda bizleri aydınlatmanızı istiyorum . Ben ve diğer bütün özürlü arkadaşlarım adına bu soruyu sormak vatandaşlık görevim diye düşündüm . bu sorumun cevabını verirseniz geceleri huzur içinde uyumak istiyorum .^^

mrb. uzmzn kardeş..moraller yerlerde valla. ben en az 30 kadro bekliyordum..

benim puan 82 ama oraları tercih etmiyecem evli olunca mecburen memleket kalmak durumundayız bence 75 alanın bile şansı şok yüksek umarım hepiniz gönlünüze göre yerlere atanırsınız... ayrıca daha önce teknis alınan yerler hastane haliyle en çok tercih edilen yerdi buda göz önünde bulundurmak lazım

bende elektirik mezunuyum ama tercih yapmıcam zaten alt tarafı 4 mü 3 mü ne kadro açmıslar sıhhi tesisat belgem var ona tercih yapıcam...

bende en az 20-30 tane teknisyen kadrosu bekliyordum ama insanlarla dalga geçer gibi 4 tane kadro açmışlar . bu kadar boş imam-hatip kadrosu açarak bizlerle alay ediyorlar . sanki kimin ne bölümü mezunu olduğunu bilmiyorlar . hakkımızı yiyorlar ve allah hakkımı yiyenlerden bunun hesabını sorar inş . haram olsun hepsine

Siz yine iyisiniz (2071 kodu) ile 1 kadro açılmış.
Peki kaç tane mobilya teknisyeni var ?

yokmu bizden başka elektrik teknisyeni arkadaşlar

bende bahtsız elektrikçilerdenim

71 puanla hiçbir yer çıkmaz bana yollar hakkari çermişgezek gibi duruyor olabildiğince uzaklar yani

Allah yardımcınız olsun ... kadro çok az teknikerlik de aynı durumda

ben AKİM e yazı yazdım arkadaşlar aklım mantığım almadığı için . henüz dönüş yapmadılar . sizlerde bi sorun bakalım neden bu imam-hatip kadrolarını tekrar açmışlar

akrep merhaba!kocaeli nden yazıyorum, bizim meslek kadrosu boş açılmadı ne yapacağız bilmiyorum :( tercihleri nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? elektronik teknikeri bende

arkadaşlar 2023 kadrosuna başvuru yapacaklar puanlarını paylaşsınki daha düşük puanlı arkadaşların tercih hakları yanmasın boşuna . birbirimize yardımcı olalım .

bu sene yok malesef önümüzdeki sene olacak

önceden her kurum ayrı ayrı alımlar yapıyodu . şehir şehir geziyoduk . ama böyle merkezi sistemden alım olması daha iyi oldu . tabi her zamanki gibi başımızdaki devlet büyüklerimiz bal tutan parmağımı yalar misali kendi tarafına yakınlara ( imam-hatip) ayrıcalık sağlıyor . yine hakkımız yeniyor

sanırım bu 2023 e başvuracak aday yok :)

yayınlalan listede teknisyen olarak 40 kişi diyor . engelliler sitesine gir orda liste halinde var

sıhhı tesisat teknisyeni onlar . 2023 kod numarası farklı bize 4 adet kadro açmışlar

Elektronik 80 küsür ama tercih yapmayacağım...
Hatta elektronik kadrosu var mı?
Onuda bilmiyorum...

bi çok arkadaşımız tercih yapmayacağını söylüyor ama tercih zamanı geldiğinde fikirlerini değiştirirlerse düşük puanlı arkadaşların 4 tercihi boşa gidecek . herkesin biraz duyarlı olup burada fikirlerini beyan etmesini isterdim . en azından arkadaşların tercihleri yanmazdı . teknisyenlik yerine farklı bir tercihte bulunurlardı . yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim

ertan1;

Haklısınız..şuan bize 4 adet kadro var. Ankara yargıtay. Pahalı bir şehir. Ev ulaşım dert. Tayin durumu yok gibi. Sivas meteoroloji kalacak yer sorunu tayin işi zor. Rize ücra bir yer hayat pahalı..kamu hastaneleri olsaydı.hakkariyi yaz tayin işlemleri çok hızlı ve akıcı.bende çok kararsızım.zaten 80 puanı olan memleketinde memurluğu kazanır. Bende çevremde ceza evi memurluk yazmayı düşünüyorum.

inş herşey istediğimiz gibi olur ama benim pek umudum yok bu atamadanda

Üst Alt