evet işimiz zor 4 tane 2023 kod numaralı kadro açıldı malesef . benim önümde 3-4 kişi vardı elektronik bölümünün eklenmesiyle şansımız iyice azaldı . bu kadar az kadro beklemiyordum . keşke bir önceki gibi yüklü miktarda açılsaydı . ama malesef imam - hatip lisesi okumadığımız için memurluğa geçme şansımız çok düşük . ben samsun ilini tercih edeceğim
AKİM' e şöyle bir yazı yazdım ----- ^^ Ben bir konuyu çok merak ettiğim için sizlere danışmak istiyorum . Benim % 60 özürüm var . ÖMSS sınavına girdim ve 78 puan aldım . 1 nci atamalarda puanım yetmedi ( buna sebep olan gereksiz açılan imam-hatip kadrolarıydı ) . 1 nci alımlarda lise düzeyinde açılan imam-hatip kadrolarının 1000 tanesi boş kaldı ( buda neden gereksiz dediğimin açıklaması olmuştur sanırım ) . 2 nci alımlardan çok umutluyduk ama malesefki 1 nci alımlarda boş kalan bütün imam- hatip kadroları 2 nci alımlardada açıldığını görünce hayal kırıklığına uğradık . şimdi benim merak ettiğim konu ; 1 nci alımlarda başvuru yapacak kişi kalmadığı için boş kalan kadroları neden 2 nci kez açıldığı . 6-7 ay içinde türkiyede kaç tane yeni özürlü imam-hatip mezunu olmuş olabilirki . Benim aklım almadığı için sizden bu konuda bizleri aydınlatmanızı istiyorum . Ben ve diğer bütün özürlü arkadaşlarım adına bu soruyu sormak vatandaşlık görevim diye düşündüm . bu sorumun cevabını verirseniz geceleri huzur içinde uyumak istiyorum .^^