Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖMSS'de elektrik - elektronik bölümü (2023 kodu ) kaç kişi var?
fatih dünyada elektronik okuyan az insan okuyan insanlar açıkda değil, peki bizim ülkemizde neden böyle ve özellikle engelliler neden açık da anlamıyorum, ülkemizde elektronik mi yok ki,?
aksine endüstri artık elektronik üzerine çalışan makinalarla dolu . ama bunun sadece biz farkındayız . saolsun bakanlarımız demokratlarımız farkında değil . onlar için önemli olan imam-hatip kadroları . boş kalacak biliyorum ve biliyorlar ama buna rağmen açıyorlar . buda demek oluyorki bizler istenmiyoruz dostum . toplumun gözünü boyuyorlar engelli memur alıyoruz diye .
merhaba bende ilk atamada tercih yapamadım trafik kazasından dolayı puanım 89,762 elektrik mezunuyum bende saygılar insallah butun arkadaşlar gibi ben ve sizlerde atanırsınız
k.tekin dostum tercihlerini paylaşırsan bizlere yardımcı olursun . puanın bizden yüksek . en azından biz senin yazdığın yeri yazmayız . sen ilk tercihine atanırsın
Arkadaşlar harbi ben bu atamalarda tercihlerden vazgeçtim...Baksanıza 80,85,89 küsür puanlar havada uçuşuyor. İNŞALLAH OLURSA BİR DAHA Kİ TERCİHLERDE. KISMET. YENİ BİR SINAV OLDUDA BU PUANLAR ORDAN MI GELDİ...
evet abi ya bir önceki alımlarda yoktu bu arkadaşlar . acaba yanıltmamı anlayamadım bende . neyse nasip artık . bu arada bende ankarayı pas geçiyorum çünki oraya gitmeye yetmez puanım
belediyeler kadro açmışmıki ? ben hiç denk gelmedim . bu arada ben tercihlerimi ayın 8 inde yapmıştım . bu yapılan değişiklikler için benim başvurduğum kadro yok . yeniden düzeltecekmiyim bende ? kodlarda bi değişiklik varmı acaba
evet abi ya trabzon varmış . abi ben teknisyenlerin ankara haricinde 3 tanesinide yazdım onun dışında zonguldak uşa yozgat karaman ordu rize yalova karışık yazdım abi.
inşallah arkadaşlar umarım herkes istediği bi yere atanırda istediğimiz arzuladığımız hayata kavuşuruz . bunca emeğimiz boşa gitmez . aykut abi sen nereleri tercih ettin
merhaba arkdaslar ben
1- ankara
2- trabzon
3- rize
4-sivas
teknisyenlik yadım 4 tercih yaptım bol sanslar arkadaslar öms facebook formunda bir arkadassında 86 puanı var yasin alkal diy haberiniz olun hakkımızda hayırlıı olsun hepimizin
arkaaşllar formları takip edin yasinl yayınladık zaten sonuc blgelerini accede öm sayfasından